- Πόντοι
- 18
Καλησπερα παιδια.Ηθελα τα φωτα σας στην αγορα ενος πιανου για εντελος αρχαριο.Παρακαλω προτασεις εως 500 ευρω το πολυ καθως και γιατι να το προτιμησω
Ναι μωρε τετοιου τυπουΠανο, εννοεις ηλεκτρικο πιανο?
Να πας , να κάτσεις ώρα και να παίξεις. όταν ικανοποιήσει τις αισθήσεις σου, αγόρασέ το.Ειμαι κοντα σε αυτο 73 πληκτρα νομιζω ειναι αρκετα και βαρυκεντρισμενα.Τι λετε?
https://technosound.gr/yamaha-p-121wh-stage-piano-white/
Σωστος αλλα δεν ξερω να παιζω :classic_sad: .Ειχα κανει μια αρχη πριν καμποσο καιρο απο μονος μου αλλα τα παρατησα,βλεπω ομως οτι για να κανω καλυτερη την μουσικη μου πρεπει να μαθω καποιο οργανο και ετσι αποφασισα να αρχισω παλι με πληκτρα που τα εχω και αδυναμιαΝα πας , να κάτσεις ώρα και να παίξεις. όταν ικανοποιήσει τις αισθήσεις σου, αγόρασέ το.
Ένας λόγος παραπάνω, να το δοκιμάσεις. Είτε με τα ηχεία του ή πάρε τα ακουστικά σου.Σωστος αλλα δεν ξερω να παιζω :classic_sad: .Ειχα κανει μια αρχη πριν καμποσο καιρο απο μονος μου αλλα τα παρατησα,βλεπω ομως οτι για να κανω καλυτερη την μουσικη μου πρεπει να μαθω καποιο οργανο και ετσι αποφασισα να αρχισω παλι με πληκτρα που τα εχω και αδυναμια
Πω πω ξεχασα να πω οτι ειμαι σε linux ubuntu πρεπει να ειμαι σιγουρος οτι θα δουλεψει και εκει.Θα κανω μια ερευνα πρωταΕπίσης διάβασε για το μοντέλο σε forum σχετικά. Κάποια ναι μεν έχουν usb αλλά δεν έχουν και άμεση συνδεσιμότητα. Κάποια παλιότερα μοντέλα της Yamaha είχαν θέματα με drivers.
Ένας λόγος παραπάνω, να το δοκιμάσεις. Είτε με τα ηχεία του ή πάρε τα ακουστικά σου.
Ναι δεν βλεπω τον εαυτο μου να γινεται βιρτουζος πιανιστας απλα ξερω οτι θα με βοηθησει να μαθω πως λειτουργουν τα τραγουδια και να μπω σε τετοια mind set ωστε να μου γινει ευκολο αυτο που εχω στο μυαλο να καταγραφει.ΘΥμαμαι οταν ειχα αρχισει βλεπωντας tutorials τραγουδιων στο youtube μεσα σε λιγες μερες ηδη μπορεσα να παιξω ψιλοπολυπλοκα τραγουδια οπως αυτο παρακατω .Το προβλημα μου ειναι οτι δεν βλεπω καλα και μου ειναι πολυ δυσκολο να μαθω μα διαβαζω νοτες οποτε μονο βλεπωντας αλλους μπορω να μαθωΚαλη επιλογη για πρωτο οργανο τα πληκτρα. Ειναι ισως και το πιο ευκολο, με την εννοια οτι μπορεις να τα χρησιμοποιησεις σε κομματια σου με επιτυχια, μονο με βασικες γνωσεις.
την καλυτερη μου μουσικη την παιζω με κλειστα τα ματια.
Δεν εχω μετανιωσει ουτε ενα ευρω.Το Ρ45 ειναι πολυ τιμιο και "αποτελεσματικο" οργανακι.