- Πόντοι
- 78
και αν υπάρχουν είναι πολύ σπάνια
Ξέρει κανείς γιατί;
Αισθητικοί λόγοι ή κάτι άλλο;
Ξέρει κανείς γιατί;
Αισθητικοί λόγοι ή κάτι άλλο;
o ΕΒΕΝΟΣ που την κανει 10 φορες πιο bright τοτε γιατι επιτρεπεται...? ;D ;D ;Dεπειδη κανει πιο bright τον ηχο της κιθαρας
:-XSuperfunk είπε:o ΕΒΕΝΟΣ που την κανει 10 φορες πιο bright τοτε γιατι επιτρεπεται...? ;D ;D ;D
Holystone είπε:"Edited"
Χμ...
Πώς να το πω...
Να το ξεστομισω...
επειδη κανει πιο bright τον ηχο της κιθαρας :-X
Να Ορίστε, το είπα! (Αυτα γράφονται σε αλλα ποταπα forums του εξωτερικού... ;D
Αντε, βουρ στον 458473στό γύρο ;D
Αγαπητέ επετρεψέ μου να σου εξηγήσω πως δουλεύει αυτό με τα Κσύλα. Αν είναι ίδιο το ξύλο, πάλλεται το σώμα και το κύμα που δημιουργείται εξουδετερώνει τον παλμό από το μανίκι. Βάζουν έτσι maple στο σώμα αλλά μαόνι στο μανίκι και έτσι τα κύματα δεν αλληλοεξουδετερώνονται και δημιουργούν αυτό που λέμε TONE.fusiongtr είπε:Ρε παιδιά, εδώ πολλά σκάφη (και ιδιαίτερα δημοφιλή μάλιστα) έχουν maple σώμα (και το καπάκι μέσα ;D ;D), στο brightness της ταστιέρας θα κολλούσαν?
Έχεις δίκιο. Σόρρυ από εμένα αλλά όταν βλέπω ΚΣΞύλα δε μπορώ. Σεληνιάζομαι. Θέλω το ΤΟΝΕ λέμεεεε.mediumswing είπε:Πάει subito για παιδική χαρά το θεματάκι
Φίλε Otto, άλλο ταστιέρα, άλλο μπράτσο.otto## είπε:Αγαπητέ επετρεψέ μου να σου εξηγήσω πως δουλεύει αυτό με τα Κσύλα. Αν είναι ίδιο το ξύλο, πάλλεται το σώμα και το κύμα που δημιουργείται εξουδετερώνει τον παλμό από το μανίκι. Βάζουν έτσι maple στο σώμα αλλά μαόνι στο μανίκι και έτσι τα κύματα δεν αλληλοεξουδετερώνονται και δημιουργούν αυτό που λέμε TONE.
Συνήθως όταν το μπράτσο είναι maple, είναι και η ταστιέρα (ένα κομμάτι). Το αντίστοιχο δεν παίζει με μαόνι πχ. Οπότε για αυτό λέω για maple μπράτσο. Εν πάσει περιπτώσει, τα ΞΞΚύλα ταλαντώνονται από όλα τα σημεία και δημιουργούν τσουνάμι από TONE.fusiongtr είπε:Φίλε Otto, άλλο ταστιέρα, άλλο μπράτσο.![]()
Δεν χρειαζεται να τη σκεφτω μια και ΥΠΑΡΧΕΙΣκεψου μια gibson lp με maple ταστιερα.
Παρα πολλες ακουστικες κιθαρες εχουν maple μπρατσα (οχι ομως maple fretboard)Ολες αυτες εχουν ομως παντα μπρατσο απο μαονι.
biftekis είπε:Σκεψου μια gibson lp με maple ταστιερα.
Μάλλον εννοείς ότι όταν η ταστιέρα είναι maple, είναι σχεδόν πάντα και το μπράτσο maple.otto## είπε:Συνήθως όταν το μπράτσο είναι maple, είναι και η ταστιέρα (ένα κομμάτι). Το αντίστοιχο δεν παίζει με μαόνι πχ. Οπότε για αυτό λέω για maple μπράτσο.