Μες στο μυαλό μου είσαι ρε μπαγάσα! :lol: :lol:Kι εγώ μάλλον θα θυσιάσω το σώμα από την 51 μου για δότη!
Και σίγουρα η τιμή είναι ποιο κάτω από 190 μέσω Ντούκα....
χαρακτηριστικοτερο και πιο γνωστο ισως στο "A Forest" που εχει και solo.Σαν παλιος Curας (ακομα τους αγαπαωσε παρα πολλα κομματια των Beatles αλλα & των Cure παιζει βασικο ρολο
χαρακτηριστικοτερο και πιο γνωστο ισως στο "A Forest" που εχει και solo.Σαν παλιος Curας (ακομα τους αγαπαω) παντα ηθελα ενα για να μπορω να εχω τον ηχο οταν παιζω τα κομματια τους' date=' αλλα ειναι ελαφρως πολυτελεια για μενα
[/quote']
Σίγουρα είναι πολυτέλεια, με την έννοια ότι θα κάθεται σε μια γωνιά στο στούντιο για να το χρησιμοποιήσεις σε ένα τραγούδι το μήνα... αλλά είναι και κάτι ασυνήθιστο σαν κατασκευή, ήχο και αίσθηση, οπότε...
Αυτό που μου αρέσει είναι ότι μιλάμε για βαρίτονες κιθάρες και η συζήτηση δεν πήγε (ακόμα) στο μέταλ... 8) Που είναι οι μέταλλοι του φόρουμ;
Janick!!! JANICK!!!!![]()
![]()
Ναι, με το στάνταρ κούρδισμα σίγουρα όχι... Απλώς λέω ότι, για μένα τουλάχιστον, ακούγεται πιο ενδιαφέρον εκτός των ορίων του 'μέταλ', καθαρό ή με ελαφρύ λαμπάτο crunch ας πούμε.το Bass VI φοραει πιο βαρυ set χορδων απο μια συγχρονη baritone (π.χ.esp VB-400 baritone) και δεν νομιζω οτι θα βολευε για metal ουτε παικτικα ουτε ηχητικα.Μπορει να κανω και λαθος βεβαια γιατι δεν το εχω ψαξει και ιδιαιτερα
1 χαρά βολεύει και στο Metalτο Bass VI φοραει πιο βαρυ set χορδων απο μια συγχρονη baritone (π.χ.esp VB-400 baritone) και δεν νομιζω οτι θα βολευε για metal ουτε παικτικα ουτε ηχητικα.Μπορει να κανω και λαθος βεβαια γιατι δεν το εχω ψαξει και ιδιαιτερα
Έλα μου!Χα χα χα.... σου την έφερα! Μάντεψε abraxas! :wink:![]()
![]()
που έλεγες για το που πήγαν οι μέταλλοι του forum; Να ένας από την αρχή της κουβέντας!Έλα μου!Χα χα χα.... σου την έφερα! Μάντεψε abraxas! :wink:![]()
![]()
Για λέγε μεταλλά μου!![]()
φαντασου το ομως στη σκηνη με μια metal μπαντα.Θα ειναι σαν να κυκλοφορει μια Rolls Royce Phantom με συνοδεια απο Type-R :lol:1 χαρά βολεύει και στο Metal
+10000. Και με λιγο phaser και ενα αναλογικο delay στο βαθος....Smith Rulezzzz 8)ακούγεται πιο ενδιαφέρον εκτός των ορίων του 'μέταλ', καθαρό ή με ελαφρύ λαμπάτο crunch
Με 1 διαφορά! Δεν θα μπορούν να ξεχωρίσουν τη rolls από τα hondaφαντασου το ομως στη σκηνη με μια metal μπαντα.Θα ειναι σαν να κυκλοφορει μια Rolls Royce Phantom με συνοδεια απο Type-R :lol:1 χαρά βολεύει και στο Metal
ε δωσε καμμια φωτο ντε, κανα κλιπ, να ζηλεψουμε κανονικαBabtua είπε:Νεκρανάσταση, αλλά μόλις παρέλαβα το Fender Bass VI μου...
Με γεια μου! Πάω να βάλω chorus και delay να ζεσταίνονται... ;D
Πολύ θα με ενδιέφερε (όπως και πολλούς συμφορουμίτες) να ακούσουμε αυτόν τον ήχο του Fender Bass VI..Δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το πως μπορεί να ακούγεται αυτό το πράγμα. Φαίνεται πανέμορφο, δείχνει vintage, φαντάζει μπαρουτοκαπνισμένο...Δώσε κλιπς στο ΝΟΙΖ λαό! 8)Babtua είπε:Νεκρανάσταση, αλλά μόλις παρέλαβα το Fender Bass VI μου...
Με γεια μου! Πάω να βάλω chorus και delay να ζεσταίνονται... ;D