- Πόντοι
- 1,788
Ωρίμασες γρήγορα λοιπόν και εγκαίρως δεν έκανες τη χαζομάρα! ;D ;D ;Dgdevelek είπε:Πήγαινα για δικηγόρος ως τα 16 μου ;D ;D ;D
Ωρίμασες γρήγορα λοιπόν και εγκαίρως δεν έκανες τη χαζομάρα! ;D ;D ;Dgdevelek είπε:Πήγαινα για δικηγόρος ως τα 16 μου ;D ;D ;D
Να διευκρινίσω κάτι.theoctapus είπε:Άρα η γνώμη μου έχει αξία και πρέπει να προσμετρηθεί. Τα "δεν ακούς τέτοια μουσική άρα δεν μας νοιάζει τι λες" βάσιμα μεν δεν ισχύουν και τόσο εδώ δε.
Επιβάλλεται...ThanosJ είπε:οι στιχοι ειναι παιδικοι παντως.
Ο LK επεμενε να βαλουν στιχους απο καποιο ποιημα του Καβαφη, αλλα ο SF που ειναι της πιατσας (επ)εβαλε τελικα τους στιχους που ακους. Οπως και να το κανεις, ειναι πιο πιασαρικο να τραγουδας στο ρεφραινThanosJ είπε:οι στιχοι ειναι παιδικοι παντως.
Άλλοι ευλογούν τα γένια τους και άλλοι ψάχνουν να βρούν ντέ και καλά λάθος εκεί που δεν υπάρχει :-Xtheoctapus είπε:Λοιπόν, ώρα για λίγο tough love ;D :-*
Έχω την αίσθηση ότι σε δαύτο το φόρουμ ευλογάμε λίγο τα γένια μας. Θέλω να ρωτήσω τους αξιότιμους κυρίους στην συζήτηση τούτη αν άκουγαν το συγκεκριμένο τραγούδι χωρίς να γνωρίζουν ποιός το έγραψε/τραγούδησε/ηχογράφησε/whatever τι γνώμη θα είχαν;
Νομίζω ότι θα το προσπερνούσατε.
Στα δικά μου αυτιά (τα οποία ομολογουμένως είναι αρνητικά προκατειλημμένα για τέτοιου είδους άσματα) ακούγεται εντελώς αδιάφορο.
Λοιπόν, κάτω τα χέρια απ' τον freerock, θα μου τον κάνετε φλώρο τον άνθρωπο. ;D Συνέχισε εσύ παλικάρι μου με τις αμερικανόροκιες σου και τα φωνητικά τσιγάρο/βρογχίτιδα/20 χρόνια λαχαναγορίτης κι άσε αυτούς τους κακοί ανθρώποι να κάνουν τα δικά τους. ;D Άκου εκεί ελληνικός στίχος, μπρρρρ.... ;D
Αυτά από 'μένα.
Υ.Γ. LK, πολύ πλάτη βρε παιδί μου, σαν ορθοπεδικός ένιωσα. ;D
Πως φαίνεται αυτός που δεν έχει καψουρευτεί τη τελευταία βραδιά των διακοπών................................. ;Dοι στιχοι ειναι παιδικοι παντως.
Για σκέψου λίγο τι λέει αυτό γι 'σένα και άσε τι είμαι εγώ.Vegeterian είπε:Δε μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο ρε αδερφέ ???
Αλήθεια; Σ' ευχαριστώ που με ενημέρωσες, δεν το ξερα.Άλλοι ευλογούν τα γένια τους και άλλοι ψάχνουν να βρούν ντέ και καλά λάθος εκεί που δεν υπάρχει :-X
1ον. Μετά απο σκέψη που με ανάγκασες να κάνω έφτασα στο εξής. Υπάρχουν αυτοί που τους αγγίζει η μουσική και αυτοί που δεν.theoctapus είπε:Για σκέψου λίγο τι λέει αυτό γι 'σένα και άσε τι είμαι εγώ.
Αλήθεια; Σ' ευχαριστώ που με ενημέρωσες, δεν το ξερα.
Πρέπει όλοι ντε και καλά να συμφωνούμε, έτσι; Αν ο άλλος διαφωνεί κάτι δεν πάει καλά με την πάρτυ του.
Όταν συμβαίνει,συμβαίνει.theoctapus είπε:Έχω την αίσθηση ότι σε δαύτο το φόρουμ ευλογάμε λίγο τα γένια μας. Θέλω να ρωτήσω τους αξιότιμους κυρίους στην συζήτηση τούτη αν άκουγαν το συγκεκριμένο τραγούδι χωρίς να γνωρίζουν ποιός το έγραψε/τραγούδησε/ηχογράφησε/whatever τι γνώμη θα είχαν;
Στα δικά μου αυτιά (τα οποία ομολογουμένως είναι αρνητικά προκατειλημμένα για τέτοιου είδους άσματα) ακούγεται εντελώς αδιάφορο.
Δεν μπορω να προσθεσω κατι σε αυτα ;Dtheoctapus είπε:Λοιπόν, ώρα για λίγο tough love ;D :-*
Έχω την αίσθηση ότι σε δαύτο το φόρουμ ευλογάμε λίγο τα γένια μας. Θέλω να ρωτήσω τους αξιότιμους κυρίους στην συζήτηση τούτη αν άκουγαν το συγκεκριμένο τραγούδι χωρίς να γνωρίζουν ποιός το έγραψε/τραγούδησε/ηχογράφησε/whatever τι γνώμη θα είχαν;
Λοιπόν, κάτω τα χέρια απ' τον freerock, θα μου τον κάνετε φλώρο τον άνθρωπο. ;D Συνέχισε εσύ παλικάρι μου με τις αμερικανόροκιες σου και τα φωνητικά τσιγάρο/βρογχίτιδα/20 χρόνια λαχαναγορίτης κι άσε αυτούς τους κακοί ανθρώποι να κάνουν τα δικά τους. ;D Άκου εκεί ελληνικός στίχος, μπρρρρ.... ;D
Αυτά από 'μένα.
Υ.Γ. LK, πολύ πλάτη βρε παιδί μου, σαν ορθοπεδικός ένιωσα. ;D
Sólo para unos pocos días la familia. ;D ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:Ημουν εκτος συνορων γιατι ψαχνω ακρες για καριερα στο εξωτερικο με ελληνικο στιχο...;D
Κι εγώ το ίδιο.Θα ηθελα να μην υπαρxει καθολου το χαμοντ.Πουθενα.