- Πόντοι
- 2,368
Αφήνω μούσι, τρώω ροδάκινο, μου χαϊδεύεις τη γενειάδα (1:54-1:56 ) , σου δίνω μια affinity! ;D ;D ;DSuperfunk είπε:Δωσε και μενα μπαρμπα! ;D
To είχα καταλάβει ότι είσαι "μπρούκλης".LK είπε:Αφήνω μούσι, τρώω ροδάκινο, μου χαϊδεύεις τη γενειάδα (1:54-1:56 ) , σου δίνω μια affinity! ;D ;D ;D
Κάντο Λαζο- Deutsch, για να' σαι updatedNestoras είπε:To είχα καταλάβει ότι είσαι "μπρούκλης".![]()
LK είπε:Κάντο Λαζο- Deutsch, για να' σαι updated![]()
![]()
Μπά! Η μόνη Γερμανική λέξη που ξέρω να λέω είναι BMW!!!! ;D ;D ;Dbouzoukleri είπε:Πες μου ότι μεγάλωσες Στουτγκάρδη και με έφτιαξες τη μέρα.
;D ;D ;D ;D ;D ;D
Mε 5€ σου μαθαίνω να λες thomannLK είπε:Μπά! Η μόνη Γερμανική λέξη που ξέρω να λέω είναι BMW!!!! ;D ;D ;D
Καλά το 'πα εγώ ότι είσαι "μπρούκλης".LK είπε:Μπά! Η μόνη Γερμανική λέξη που ξέρω να λέω είναι BMW!!!! ;D ;D ;D
Ε,ναι! ΕίμαιNestoras είπε:Καλά το 'πα εγώ ότι είσαι "μπρούκλης".![]()
LK είπε:Ε,ναι! Είμαι
..![]()
πάει το post....sorry Nick, Ο Nestor φταίει![]()
Βεβαιως και εφ οσον ειναι γνωστο τοις πασι οτι ο Κιθ και ο Ρον ειναι δυο απο τους ωραιότερους αντρες της showbizzaudiokostas είπε:β) Γιατί ποτέ η ομορφιά δεν είναι offtopic
The Beatles- Nowhere Manaudiokostas είπε:Δεν είμαστε offtopic διότι:
α) Γιατί ακόμα μιλάμε για καμπυλόγραμα αντικείμενα πόθου
β) Γιατί ποτέ η ομορφιά δεν είναι offtopic
για τον Ρονυ δεν ξερω ο Κιθ ομως ειναι τοσο ομορφος που εχει ανοιξει και δικη του αλυσιδα fitness centersqesh είπε:Βεβαιως και εφ οσον ειναι γνωστο τοις πασι οτι ο Κιθ και ο Ρον ειναι δυο απο τους ωραιότερους αντρες της showbizz
Μετά από αυτή τη σωστή διαπίστωση του Κώστα, εγώ συμπεραίνω ότι ο Νέστορας δεν ήταν , είναι, ούτε θα είναι ποτέ off topic!audiokostas είπε:β) Γιατί ποτέ η ομορφιά δεν είναι offtopic