Ήταν όντως έτσι παλιά, αλλά πριν αναλάβει η Maxon να φτιάξει τα δικά της σχέδια και αφήσει την Ibanez να τα φτιάχνει μόνη της. Από κει και πέρα έβγαλε τη δική της γκάμα, εκ των οποίων πολλά υπερτερούν ηχητικά των Ibanez, και την πλούτισε και με πολλά καινούργια μοντέλα, σε αντίθεση με τη στασιμότητα της αντίπαλης εταιρίας. Mεταξύ των δυο 808 θα συνιστούσα το Maxon, και μεταξύ των δυο 9 μάλλον πάλι το Maxon αλλά έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με αυτά τα δυο κι έτσι δεν θυμάμαι αν όντως είναι καλύτερο. Το καλό όμως είναι πως η Maxon προσφέρει τόσες άλλες ωραίες επιλογές που αποκλείεται να μη σε καλύψει κάποια (για να μην αναφέρουμε τις άλλες χιλιάδες εναλλακτικές μιας και θα είμαστε εκτός θέματος).kostas80 είπε:Ας με διορθώσει κάποιον αν κάνω λάθος :
Τα πετάλια της ibanez πλέον (ή πάντα?) είναι ουσιαστικά maxon με άλλο κουτί .
Μασ μπερδεπσεσElixir είπε:εγω προσωπικα δεν θελω να μπλεξω με μεταφορικα,καρτεσ...
τ σχρδιο π ανεβασα καλο? τα κικινα τεραγωνακια ειναι τ σιμεια π πρεπει να ωγαλω τον χαλκο ωστε τ κυκλωμα να συνεχιζει,σωστα ?ic1:jrc4558 τι ειναι πρωτη φορα το συναντω?πωσ ονομαζεται?
Να ήταν μόνο το 'σ', καλά θα ήταν.Elixir είπε:σσσσσσ! εχω γαλικο πληκτρολογιο κ δεν εχω σ τελικο...το ξερο δειχνει πολυ μαλακια...
κάνε τότε copy-paste το ς από αλουνού γραπτά...μην μας τα σπάς...Elixir είπε:σσσσσσ! εχω γαλικο πληκτρολογιο κ δεν εχω σ τελικο...το ξερο δειχνει πολυ μαλακια...