Jam pedals στη MusikMesse (PREMIERGuitar)

Συγχαρητηρια στο παλικαρι!

Αντε ... τετοια να βλεπουμε.

κατι τετοιους πρεπει να τους διωχνουμε απο τη χωρα, χαλανε την πιατσα ;D

Ευγε το παλικαρι

Χιλια μπράβο!!!

Πάντα τέτοια!

(Η προφορά του τα σπάει!!!!)

Και το site του τύπου είναι τρομερό.

Λεπτομερής περιγραφή των προιόντων και, κυρίως, πολύ ωραία ηχητικά δείγματα.

Μπράβο του!

Μπράβο και από μένα στον JAM.

Είχα δει περιγραφή των πεταλιών του στο γερμανικό gitarre&bass πριν περίπου έξι μήνες και χάρηκα για την επιτυχία του.

Και εις ανώτερα!

Ανεξαρτητα απο την προσωπικη μου αποψη για τον ηχο των πεταλιων του αυτες οι προσπαθειες αξιζουν παρα πολλα συγχαρητηρια.

Θελει πολυ κουραγιο επιμονη και θεληση για να ακολουθησεις τον δικο σου δρομο στην Ελλαδα των λαμογιων των ''δικων'' μας και της κακομοιριας...

Μπραβο στον Γιαννη που τολμαει αλλα και σε ολους οσους follow their heart! :)

Οντως συγχαρητηρια!!!

Απο ηχο τι λενε? Τα εχει δοκιμασει κανεις? Τιμες?

VietMan είπε:
Οντως συγχαρητηρια!!!

Τα πεταλια σκοτωνουν. Οπως λεει κι αυτος, ειναι vintage. Με τα θετικα και τα αρνητικα που μπορει να εχει αυτο. Για παραγειγμα, το delay δεν εχει τα εφφε που εχουν τα delay αλλων εταιριων, αλλα εχει ΤΟΝ ηχο για ηχογραφηση, οπως ολα τα πεταλια του που εχω ακουσει. (ο κομπρεσσορας μου φαινεται προσωπικα πολυ διαφανος, αλλα γουστα ειναι αυτα - κι εγω δεν εχω και το καλυτερο αυτι!)

Κι απο εμενα συγχαρητηρια στο παληκαρι, του αξιζουν με το παραπανω.

Συγχαρητήρια στο παληκάρι που τολμάει να χωθεί ανάμεσα στα μεγαθήρια....

Πολύ καλός μουσικός, (αποδεδειγμένα πια) εξαιρετικός τεχνίτης και το βασικότερο, σεμνό παιδί που έχει αποφασίσει να δουλέψει σοβαρά, με σχέδιο και αξιοζήλευτη οργάνωση.

Χαίρομαι πολύ που "του βγαίνει", τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να δικαιώνονται.

VietMan είπε:
Οντως συγχαρητηρια!!!

Έχω το Retro Vibe και είναι ...από άλλη διάσταση!

Αλλά ως βιντατζ αντιγραφο θελει να το παιζεις στο τερμα!! (για καλο το λεω)

Χαίρoμαι και καμαρώνω  8) για τον Γιάννη που τα πηγαίνει τόσο καλά, που το "κυνηγάει" τόσο!

Τα πετάλια του βρίσκονται ανάμεσα στα κυριότερα εργαλεία που χρησιμοποιώ (drive, tremolo, booster, compresor, wah, fuzz) και δεν τα αλλάζω  :)

εύχομαι να βρει τρόπο να "βελτιστοποιήσει" κάποια στάδια της παραγωγής ώστε να παράγει την ίδια ποιότητα με χαμηλώτερο κόστος, και να γίνει έτσι περισσότερο "household name"

Πήρα πρόσφατα ένα overdrινε από τον jam , αν και δέν έχω άλλα μέτρα σύγκρισης, με τον δικό μου ενισχυτή είναι υπέροχο.

Μπράβο στον Γιάννη και από εμένα !

Πάντως έχω να πω ένα πράγμα στον Γιάννη πέρα από τα συγχαρητήρια. Την επόμενη φορά που θα έχει τέτοια παρουσίαση καλό θα είναι να έχει ετοιμαστεί από πριν. Να έχει δώσει αυτός τις ερωτήσεις που θα του γίνουν ή τουλάχιστον τα σημεία που πρέπει να δοθεί έμφαση, να έχει ετοιμάσει ένα βασικό προσχέδιο απάντησης με τα σημεία που θέλει να προωθήσει, να υπογραμμίσει τι ακριβώς έχουν καλύτερο τα πετάλια του από τον ανταγωνισμό, να επαναλαμβάνει το όνομα της εταιρείας σε κάθε δεύτερη πρόταση και να έχει έτοιμη και πολύ συγκεκριμένη απάντηση από που μπορεί να αγοράσει ο κόσμος τα πετάλια. Η συνέντευξη ήταν λίγο στον αέρα και από πλευράς "δημοσιογράφου" και από πλευράς Jam.

Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.

Trending...

Νέα θέματα

Back