Epic Metal Διασκευή του Έρωτα και της Φωτιας (Ανεμος)

lambrosgg

Μέλος
Πόντοι
38
Μόλις τελείωσα μια epic metal διασκευή του κομματιού! Εμπνεόμενος απο την φωνή της κοπέλας, η οποία είναι καθαρά επικομεταλίδικη, έπρεπε να γίνει και η ενορχήστρωση κατ εικόνα.  :)

Έκανα voice extraction και πήρα τη φωνή και ξαναέπαιξα όλα τα όργανα.

Ελπίζω να σας αρέσει!

www.box.net/shared/r09xrl6asw

Τι λες ρε φιλε!

Ετσι επρεπε να ειχε κυκλοφορησει απο την αρχη.

Νομιζω οτι πρεπει να κατοχυρωσεις καπως την ενορχηστρωτικη σου ιδεα, γιατι αν εχει

κανεις μυαλο στην εταιρεια των Ανεμος και σου την κλεψει, θα βγαλει πολλα λεφτα.

delta66 είπε:
Τι λες ρε φιλε!

Ετσι επρεπε να ειχε κυκλοφορησει απο την αρχη.

Νομιζω οτι πρεπει να κατοχυρωσεις καπως την ενορχηστρωτικη σου ιδεα, γιατι αν εχει

κανεις μυαλο στην εταιρεια των Ανεμος και σου την κλεψει, θα βγαλει πολλα λεφτα.
Χαχα! Συμφωνώ ότι έτσι έπρεπε να είναι γιατί η φωνή της κοπέλας είναι καθαρά γι αυτό το στυλ, αλλά δεν είναι λίγο ειρωνικό να βρώ τρόπο να κατοχυρώσω δικό τους κομμάτι?  ;)

lambrosgg είπε:
αλλά δεν είναι λίγο ειρωνικό να βρώ τρόπο να κατοχυρώσω δικό τους κομμάτι?  ;)

Ειπα "πρεπει να κατοχυρωσεις καπως την ενορχηστρωτικη σου ιδεα" ;)

Προσεξε και την εννοια του "καπως". ::)

Δηλαδη πιασ'το αυγο και κουρευ'το. 8)

Πόνεσα λίγο ρε λαμπροτζιτζίκι με τέρμα zoom πετάλι.

Εγώ θα διαφωνήσω στο ότι ταιριάζει, τουλάχιστον με αυτή τη μίξη δε το ακούω το ταίριασμα.Επίσης ίσως βοηθούσε να σου κάνει η κοπέλα ένα take ακόμα και κουπλέ κ ρεφρέν στο πιο σκληροπυρηνικό.

Θα λεγα να παίζεις με 2η μπάκ φωνή στο ρεφρέν αλλά απ ότι κατάλαβα τα φωνητικά τα έκανες με ψευτοvocoder οπότε ζητάω πολλά ε?Αν κυκλοφορούν σχέτα μπορεις το ρεφρέν να το κάνεις καλό και με αυτή τη φωνή.Βοηθάει το ότι παίζεις την δεύτερη φορά τη μελωδία απο κάτω και το γεμίζεις.

Καλή ιδέα να γίνει το κομμάτι μεταλίδι αλλά ...........βρές γκόμενα.

trigga είπε:
Εγώ θα διαφωνήσω στο ότι ταιριάζει, τουλάχιστον με αυτή τη μίξη δε το ακούω το ταίριασμα.
Καλα μη τα βλεπεις τοσο σοβαρα τα πραγματα  ;D

Την κεντρικη ιδεα προσπαθει να περασει ο gg και τα αλλα τα φανταζεσαι μονος σου. ::)

Δεν θελει και πολλες λεπτομερειες η φαση.

Θα χαθει το νοημα.  8)

Αν ειναι να γινει καλα, φωναζουμε τη ιδια και το τραγουδαει παλι. ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εμένα μ άρεσε σαν ιδέα αυτό που επιχείρησες. Με λίγη δουλειά θα μπορούσε να γίνει πιό ολοκληρωμένο σαν άκουσμα. Άν ασχοληθείς και το φτιάξεις, πόσταρε, έχει πολύ ενδιαφέρον :)

To γενικό πρόβλημα είναι ότι βγαίνει πολύς θόρυβος απο το voice extraction. Αν είχα τα vocals θα ακουγόταν πολύ καλύτερα.

Το τραγούδι πέρασε απο αυτό το βάρβαρο εφέ το οποίο προσθέτει αρκετό θόρυβο. Μερικά έπρεπε να διορθώσω και μερικά σκαμπανεβάσματα του τέμπο (live το ηγογραφήσανε? απο 76 μέχρι 81 πήγαίνανε τα bpm.) έλιωσα για να βρώ το τέμπο του. Και χάνει και πολύ σε ποιότητα ο ήχος του απο τo time shift του Nuendo.

Μακάρι να μπορούσε να ηχογραφηθεί ξανά η φωνή, να κάνει και μια πιο βαριά εκτέλεση η δεσποινίς (όχι αλα Μπέλου, αλα Evanesence).

Trigga δεν είναι zoom ο πέταλος. Είναι Guitar Rig 3. Συντομογραφια: GR3. Κάνει GRRRRRRR απο τα πολλά gain.  ;D

kontras είπε:
Εμένα μ άρεσε σαν ιδέα αυτό που επιχείρησες. Με λίγη δουλειά θα μπορούσε να γίνει πιό ολοκληρωμένο σαν άκουσμα. Άν ασχοληθείς και το φτιάξεις, πόσταρε, έχει πολύ ενδιαφέρον :)
Χωρίς τα αυθεντικά vocals φίλε μου δεν αξίζει να ασχοληθώ παραπάνω. Συνέχεια θα ακούγεται φασαρία απο κάτω. Για του λογου το αληθές πάρτε ένα κλιπάκι απο την "φωνή" που είχε το κομμάτι.

Φοβερο....και μονο που το εκανες metal  το κομματι λεει πολλα!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D

Λαμπρούκο, δεδομένης της δυσκολίας του εγχειρήματος το αποτέλεσμα είναι super !! Πολλά μπράβο !!

Εύγε νέε μου, είσαι σε σωστό δρόμο.

πωωω ρε φίλε gg διασκευάρααα!!!  :D

Γ@μ@το κυριολεκτικά!!! 8)

Καλά τα πλήκτρα γεμίζουν απίστευτα!!!

θεός...!!  8)

Μία απορία: Δεν γίνεται να ''ανοίξει'' λίγο η παραγωγή; Εννοώ να είναι λιγότερο μουντό...Αλλά και ετσι είναι απίστευτο!  8) (έχει τη μουντίλα από τα καστρα του έπικ μέταλ! χα!  8))

Καλά ε....Έγραψες!!!

Λέω να το παίξω έτσι με τη μπάντα....!Σε πειράζει?

Στο LIVE πάντως θα ότι ήταν ιδέα του Λάμπρου από το noiz...

Ωραίος!!!Α...και αν έγραψες μόνος σου και πλήκτρα και κιθάρα....ζωγράφισες!

Υ.Γ. Μου άρεσε πολύ ο ήχος απο το gr3.Είναι έτοιμο preset ή τον έφτιαξες εσύ? Αν δεν σε πειράζει μπορείς να μου τον στείλεις?thnks...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Λάμπρο αν διαβάσει κανείς τα πρώτα ποστ σου και δει τι κράξιμο είχες φάει από πολλούς ειδήμονες εδω μέσα θα πίστευε οτι κανονικά δεν επρεπε,όχι να ξανανεβάσεις κομμάτι, αλλά ούτε να ξαναμιλήσεις.

Εσύ όμως και μίλησες και ελάλησες.. ;)

Είσαι από τα πιο ενεργά μέλη και δοκιμάζεις,γράφεις,διασκευάζεις...Δεδομένο και το ότι είσαι 19 ή 20 (αν δεν κάνω λάθος),θεωρώ οτι πας πάρα πολύ καλά,οπότε θεωρίες για "τζιτζίκια" και "τι να μας πεις κι εσύ από εμπειρίες,ασε να μιλήσει κανένας άλλος",τις έχεις αποκρούσει με τον πιο "παραγωγικό" τρόπο.

Συνέχισε έτσι! :) ;)

Άντε κουφάλα σε βλέπω για πλατίνα απο το noiz τιμητική για το κοινωνικό σου έργο.

gmoll είπε:
Λάμπρο αν διαβάσει κανείς τα πρώτα ποστ σου και δει τι κράξιμο είχες φάει από πολλούς ειδήμονες εδω μέσα θα πίστευε οτι κανονικά δεν επρεπε,όχι να ξανανεβάσεις κομμάτι, αλλά ούτε να ξαναμιλήσεις.
πότε έγινε αυτό;  ???

μήπως μπερδεύεσαι φίλε gmoll?

Χαίρεται παίδες! Καταρχήν να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια. Χαίρομαι πολύ που σας άρεσε!

FatalK είπε:
Μία απορία: Δεν γίνεται να ''ανοίξει'' λίγο η παραγωγή; Εννοώ να είναι λιγότερο μουντό...Αλλά και ετσι είναι απίστευτο!  8) (έχει τη μουντίλα από τα καστρα του έπικ μέταλ! χα!  8))
Πιστεύω ότι η μουντίλα βγαίνει απο την φασαρία που ακούγεται μόνιμα απο την αφαίρεση της φωνής. Κατέβασε το κλιπάκι που έβαλα στην προηγούνη σελίδα. Κάτι τέτοιο ακούγεται σε όλο το κομμάτι.  :'(  Χθές το βράδυ διαπίστωσα ότι οι Ανεμος έχουν myspace οπότε τσίμπησαν friend request και μηνυματάκι με την διασκευή και τους ζήτησα να μου δώσουν τα vocas με κάποιο τρόπο! Αν κ πιστεύω ότι θα με γράψουν, δεν έχανα τίποτα.  ;D

Λέω να το παίξω έτσι με τη μπάντα....!Σε πειράζει?

Στο LIVE πάντως θα ότι ήταν ιδέα του Λάμπρου από το noiz...

Ωραίος!!!Α...και αν έγραψες μόνος σου και πλήκτρα και κιθάρα....ζωγράφισες!

Υ.Γ. Μου άρεσε πολύ ο ήχος απο το gr3.Είναι έτοιμο preset ή τον έφτιαξες εσύ? Αν δεν σε πειράζει μπορείς να μου τον στείλεις?thnks...
Στο live θα με καλέσεις! Πρώτη παρουσίαση κ θα την χάσω?

Όλα εγώ τα έπαιξα. Κιθάρα πλήκτρα μπάσο. Μοναχικός καβαλάρης....  :P :P :P ;D ;D ;D

Κοίτα. Στο κομμάτι γενικώς βαράνε 4 κιθάρες. Μόλις αρχίζει και στα ρεφραίν βαράνε και οι 4. Στα κουπλέ παίζουν 2 το ίδιο πράγμα, με την ίδια παραμόρφωση (Preset "Shred" απο guitar rig 2), ακραίο pan και καθυστέρηση η μια απο την άλλη 1/128 του τετάρτου  ;D

οι άλλες δύο ρυθμικές που προστίθονται μετά είναι με δικές μου παραμορφώσεις που έφταξα στο guitar rig 3.

Εσύ θα εννοείς του κουπλέ φαντάζομαι γιατί στο ρεφραίν δεν βγαίνει νόημα.

Εσύ όμως και μίλησες και ελάλησες.. ;)

Είσαι από τα πιο ενεργά μέλη και δοκιμάζεις,γράφεις,διασκευάζεις...Δεδομένο και το ότι είσαι 19 ή 20 (αν δεν κάνω λάθος),θεωρώ οτι πας πάρα πολύ καλά,οπότε θεωρίες για "τζιτζίκια" και "τι να μας πεις κι εσύ από εμπειρίες,ασε να μιλήσει κανένας άλλος",τις έχεις αποκρούσει με τον πιο "παραγωγικό" τρόπο.

Συνέχισε έτσι! :) ;)
Χεχεχε! επιτέλους η πλύση εγκεφάλου αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα..... Χαρχαρχαρ...... Η θεωρία είναι μια:

Αν ποτέ καταφέρουμε να φτάσουμε το gain στο πολυπόθητο 11, τότε πρέπει να σκεφτούμε πως θα γίνει 12.

πότε έγινε αυτό;  ???

μήπως μπερδεύεσαι φίλε gmoll?
Έχει γίνει άπειρες φορές φίλε FatalK και συνεχίζεται να γίνεται. Αυτά τα 1257 posts προπαγάνδας έχουν γίνει με θυσίες....  ;D ;D ;D

Και πάλι σας ευχαριστώ όλους.

Trending...

Νέα θέματα

Back