Strat, ή μήπως Nashville tele...?

kultura

Μέλος
Πόντοι
38
Λοιπόν, επειδή έχω ανοίξει κάποια θέματα που λένε μέσα διάφορα για strats, αλλά ποτέ δεν το έχω θέσει σαν ερώτημα:

Τι στρατ μου προτείνετε να πάρω;

Υπ' όψιν, τη θέλω για blues κυρίως και για λίγο rock...

Fender, G&L, κάποια Rockinger.....?...ή ό,τι άλλο...

Α, το budget είναι μέχρι περίπου 2000 ευραίους...

Και κάτι άλλο: Η Nashville tele, η οποία έχει τρεις μονούς, αξίζει;

Είχα δοκιμάσει μια G&L Nashville tele, και έμεινα άναυδος από την άποψη ότι είναι ουσιαστικά μια strat, η οποία έχει και τον ήχο της tele, κάτι που δεν συμβαίνει σε στρατ...

2000 για strat ??  θα τριζουν τα κοκκαλα του Leo και

θα τριβουν τα χερια τους οι εμποροι

ο μονος που μπορει να διαλεξει κιθαρα εισαι εσυ,τωρα αν θες να σου προτεινουμε τοτε μαλλον θα μπερδευτεις γιατι ο καθενας εδω μεσα εχει διαφορετικα γουστα.

ΟΛΕΣ οι στρατ μπορουν να "παιξουν" ροκ & μπλουζ.. ;)

Οι Nashville tele ΔΕΝ εχουν τον ηχο της strat (απλα κατι παραπλησιο,οπως παραπλησιο ηχο με τις Tele εχει και οποιαδηποτε στρατ της βαλεις ενα baseplate κατω απο τον πισω μαγνητη & την καλωδιωσεις ωστε να παιζει ο neck & o bridge μαζι...)

αλλο το ενα και αλλο το αλλο.. ;)

παντως αν θες σωνει και καλα τη γνωμη μου με τα λεφτα που εχεις θα επαιρνα απο ΗΠΑ μια τετοια

http://musicmachine.biz/

http://www.wildwoodguitars.com/electrics/fender/avts/

& θα μου εμεναν και ΠΟΛΛΑ ρεστα...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
      Mπορεις να παρεις πολυ καλη στρατ και με λιγοτερα χρηματα αλλα αν επιζητεις την τελειοτητα  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D τοτε κοιταξε εκτος απο τις προηγουμενες που σου προταθηκαν οπωσδηποτε και την Eric Johnson. Προσφατα επαιξα με δυο και εντυπωσιαστηκα.....Oτι ειναι οι Classic player στη Μεξικανικη γκαμα (δηλ. αμερικανικη ποιοτητα σε μεξικανικη τιμη) ειναι η Eric Johnson στην αμερικανικη γκαμα....Custom shop κατασκευη σε τιμη απλης US made.

Σοβαρά; Θα το κοιτάξω οπωσδήποτε, γιατί είμαι αρκετά Johnsonικός... ;D

Όντως η EJ είναι η απάντηση που ψάχνεις, αποκλείεται να μην σου κάνει, αποκλείεται να την μισήσεις, Δεν υπάρχει περίπτωση μετα από 20 λεπτά "συνεύρεσης" μαζί της να αλλάξεις γνώμη.

Αν αλλάξεις στο βάθος ποτέ δεν ήθελες stratocaster.  ;D

Υπήρχε ένα παλιό thread στο οποίο είχε αναφερθεί ότι όποιος παίζει με gibson και με tele είναι

bisexual...

Λέτε να γίνω και εγώ αποτέτοιος; ;D ;D ;D

Ωπα ρε μεγαλε , πως μας την βγαινεις ετσι

Θα μας πεις και πισωγλεντηδες τωρα βραδιατικα .

Παντως καιεγω πιστευω οτι η EJ σε κερδιζει οταν παιξεις, ειχα παιξει μια προσφατα και μου αρεσε παρα πολυ σε σχεση με αλλες strat, ωραιο εργαλειο, το μονο κακο της για μενα ειναι το χοντρο μπρατσο της... αλλα ξαναλεω για μενα...

Και εμένα αυτό με ξένισε στην αρχή, αλλά τελικά όλες οι κιθάρες (ειδικά οι στράτ) μιά συνήθεια είναι. Δεν είναι και τόσο παχύ τελικά. Η CS μου στρατ '62 έχει πολύ παχύτερο, και δεν με προβληματίζει ιδιαίτερα. Η EJ είναι απλά απίστευτη για κιθάρα παραγωγής. Οι μαγνήτες της δε είναι τόσο ιδιαίτεροι που ξεχωρίζεις αμέσως με ωραίο τόνο, είτε στα γκαζια, είτε στα απίστευτα καθαρά που δίνουν. Το radius επίσης είναι ένα ατού που βολεύει στο playability, δίχως άλλο

Αν είναι να δώσεις 1800 ευρώ για μια Eric Johnson κοιταξε να πάρεις και ένα καλό και καταλληλο για το στύλ που θέλεις ενισχυτή γιατί αλλοιώς τζάμπα θα δώσεις τόσα λεφτά.

Αλήθεια θα είναι η πρώτη σου ηλεκτρική ?

Όχι, δεν είναι η πρώτη μου ηλεκτρική. Τώρα παίζω με μία les paul. Από ενισχυτή είμαι βολεμένος με έναν VOX valvetronix ad15vt και έναν Ashdown Peacemaker 40W class AB...

elavd είπε:
+1 Για Eric Johnson και μάλιστα Candy Apple Red ;)
πωωω... Μ' έφτιαξες. Αυτό το χρώμα είναι ό,τι πρέπει για στρατ. Η λιτότητά του σκοτώνει... :D

Ήμουν σίγουρος!!!

[move]...το περίμενα το περίμενα το περίμενα το περίμενα το περίμενα το περίμενα... [/move]

;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back