«Sing for Greece» Οι 28 υποψήφιοι για το φετινό διαγωνισμό της Eurovision 2026

Παίρνουμε μέρος με ένα κομμάτι που ανήκει σε μια κατηγορία που δέν έχουμε στείλει ποτέ,αν δέν κάνω λάθος.
Πέρυσι ήταν ο εσθονός,ο φινλανδός που ξεβρακονόταν και η άλλη πάνω στο ματσούκι πέρυσι,ο ολλανδός νομίζω πρόπερσι και άλλοι πολλοί.
Απλά.
Αν ήταν και στα αγγλικά όπως αναφέρθηκε,θα ήταν καλύτερα,αλλά αυτό απαιτεί αλλαγές σε πολλά.

Γλυκά και σνιτσελ φάε ακύλα μεχρι να σκάσεις στην Βιέννη,γιατί μετά πάλι πίσω στα γνωστά,θα πέσει πείνα.
Σοκολατάκια με τον μότσαρτ πάνω να κρατάς της μαμάς.❤️

Δεν ξέρω αν τελικά το Φερ'το είναι το καλύτερο, νομίζω όμως ότι είναι το καταλληλότερο !
Το καταλληλότερο για να βρεις ευκαιρία να αλλάξεις σταθμό στο ράδιο μόλις το παίξει. 🤣

Ενδεικτικό πως τα σχόλια στα σόσιαλ είναι του στυλ "νομίζω κάνει για Eurovision" ή "βλακεία, ΚατρΑκύλα". Πιο λίγα είναι αποθεωτικά "ωραίο τραγούδι"".

Το καταλληλότερο για να βρεις ευκαιρία να αλλάξεις σταθμό στο ράδιο μόλις το παίξει. 🤣

Ενδεικτικό πως τα σχόλια στα σόσιαλ είναι του στυλ "νομίζω κάνει για Eurovision" ή "βλακεία, ΚατρΑκύλα". Πιο λίγα είναι αποθεωτικά "ωραίο τραγούδι"".
Την evangelia ή την Αλμα έπρεπε να στείλουμε. Θα πάθουμε ήττα, άλλον έναν εθνικό διασυρμό που θα πληγώσει πάλι την περηφάνειά μας. Και αν δεν προκριθεί κan στον Grand Final; Τι θα απογίνουμε; Πως θα ξεπλυθεί η ντροπή μας; Ας μην κάνουνμε απαισιόδοξες σκέψεις. :ROFLMAO: Ότι είναι να γίνει, θα γίνει:ROFLMAO::ROFLMAO:

Ναι,τα άλλα που θα συναγωνιστεί θα είναι ωδές.
Αν είναι να το πάρετε προσωπικά το θέμα,να κρατάει και μια ντενέκα λάδι και κανένα τυρί,να μήν εκτεθούμε στσι ξένους αθρώπους.

Και γω στεναχωριόμουνα με την Eurovision, μέχρι που είδα ξανά τη σύγχρονη εικόνα της και δέχτηκα ότι αυτό που είχα στο μυαλό μου (τους ΑΒΒΑ, τον Χατζηνάσιο, τον Τζόνυ Λόγκαν κλπ κλπ κλπ) είναι πράγματα που ξεπεράστηκαν για διάφορους λόγους που ΔΕΝ θα ήθελα να συζητήσω δημόσια.
Έτσι, τώρα βλέπω (όοοοοταν δω) με απλή περιέργεια.

Ο Ακύλας έχει την στήριξή μας γιατί κάνει καλά αυτό που κάνει (και το οποίο είναι αυτό που θέλει η Eurovision του σήμερα, έτσι νομίζω... ). Και να πω ότι ο "καταγγελτικός" στίχος του Ferto μού είναι μια χαρά.
Ένα δεν θα ανεχόμουν, την αναξιοπρέπεια που έχω δει σε κάποιες άλλες συμμετοχές τα τελευταία πρόσφατα χρόνια.

Περιπτώσεις όπως αυτή της Κλαυδίας είναι ΠΟΛΥ ευχάριστες εκπλήξεις που δυστυχώς σπανίζουν και αποτελούν φωτεινές εξαιρέσεις. Μακάρι να επαναληφθούν. Για την ιστορία, ο Ακύλας έχει δυνατότητες πολύ παραπάνω από το Ferto.

Καλή επιτυχία στη συμμετοχή μας !

Έχει ο κατρ-ακύλας "καταγγελτικό στίχο"... Χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα!!!!!
Το διαβάσαμε και αυτό...

Γλυκά και σνιτσελ φάε ακύλα μεχρι να σκάσεις στην Βιέννη,γιατί μετά πάλι πίσω στα γνωστά,θα πέσει πείνα.
Σοκολατάκια με τον μότσαρτ πάνω να κρατάς της μαμάς.❤️
Πολυ ωραια η βιεννη, αντιγραφει λιγο αθηνα :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Ευκαιρια παλι να κομισουμε λιγο πολιτισμο στους υπερδουναβιους πληθυσμους.

Πάντως τα πιο αδιάφορα κομμάτια που ακούστηκαν χθες ήταν του ‘Καζαντζίδη ‘.

Πολυ ωραια η βιεννη, αντιγραφει λιγο αθηνα :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Ευκαιρια παλι να κομισουμε λιγο πολιτισμο στους υπερδουναβιους πληθυσμους.
Εχουν καταπληκτικές μουσικές σκηνές,είναι υπεύθυνοι για την μεταφορά καινούργιων ειδών μουσικής από οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη (με μιά ιδιαίτερη αγάπη στην αμερική) και την καθιέρωση του στην ευρώπη (nu jazz και όλα τα παρεμφερεί π.χ),γεννούν μουσικά είδη (electro swing),έχουν παρουσία σε όλα τα είδη μουσικής,απο κλασσική μέχρι ηλεκτρονική,μία βιομηχανία που τους στηρίζει,πανεπιστήμια με ομάδες που μπορούν να φέρουν εις περας οποιοδήποτε πειραματικό project ζητηθεί,όπως τα ολογράμματα που βλέπετε πλέον σε αρκετές εκδηλώσεις EDM,ανάπτυξη εφαρμογών 3D ήχου σε κινηματογράφους,άμεσες επαγγελματικές σχέσεις με Γερμανία και Ελβετία και ανταλλαγή τεχνολογίας και τεχνογνωσίας,ενώ η όποια εσωστρέφεια μπορεί να τους διακατέχει αρχικά είναι φαινομενική,άν είσαι το ίδιο καλός η και καλύτερος σε αυτό που κάνεις και έχεις άμεση προσαρμοστικότητα με το σύστημα μέσα στο οποίο λειτουργούν.

Μια ντενέκα λάδι και ένα παραδοσιακό τυρί νομίζω θα τους φανούν πιό χρήσιμα.:ROFLMAO:

Να το στείλουμε τελικά το φέρτο?
θίγεστε,δέν θίγεστε?
Πείτε,γιατί πρέπει ο άνθρωπος να κόψει και εισιτήρια!

Εχουν καταπληκτικές μουσικές σκηνές,είναι υπεύθυνοι για την μεταφορά καινούργιων ειδών μουσικής από οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη (με μιά ιδιαίτερη αγάπη στην αμερική) και την καθιέρωση του στην ευρώπη (nu jazz και όλα τα παρεμφερεί π.χ),γεννούν μουσικά είδη (electro swing),έχουν παρουσία σε όλα τα είδη μουσικής,απο κλασσική μέχρι ηλεκτρονική,μία βιομηχανία που τους στηρίζει,πανεπιστήμια με ομάδες που μπορούν να φέρουν εις περας οποιοδήποτε πειραματικό project ζητηθεί,όπως τα ολογράμματα που βλέπετε πλέον σε αρκετές εκδηλώσεις EDM,ανάπτυξη εφαρμογών 3D ήχου σε κινηματογράφους,άμεσες επαγγελματικές σχέσεις με Γερμανία και Ελβετία και ανταλλαγή τεχνολογίας και τεχνογνωσίας,ενώ η όποια εσωστρέφεια μπορεί να τους διακατέχει αρχικά είναι φαινομενική,άν είσαι το ίδιο καλός η και καλύτερος σε αυτό που κάνεις και έχεις άμεση προσαρμοστικότητα με το σύστημα μέσα στο οποίο λειτουργούν.

Μια ντενέκα λάδι και ένα παραδοσιακό τυρί νομίζω θα τους φανούν πιό χρήσιμα.:ROFLMAO:
Καλα τρομερη χωρα ειναι δεν το συζηταμε, ξερουν να παιζουν το παιχνιδι και η βιεννη ειδικα ειναι παγκοσμιο κεντρο. Μια εναλλακτικη ελβετια ειναι κατα καποιο τροπο.
Και η βιεννη αντιγραφει λιγο αθηνα οντως:
1771283279627.png

1771283378651.png

Σουβλατζιδικα εκει τριγυρω δεν πρεπει να εχει οντως.

Σουβλατζιδικα εκει τριγυρω δεν πρεπει να εχει οντως.
Kebap κούρδων περισσότερο σε κεντρικά σημεία.
Εμείς ελληνικές ταβέρνες,αλλά δέν πήγα ποτέ.
Ωραία τα από επάνω,που είναι?
Αυτά τα μικρά που φαίνονται σε διαστάσεις μακέτας στους κήπους κατά την προσγείωση είναι?
Ωραία που είναι από εδώ που τα βλέπω τώρα.

Ελπίζω να μήν το διαβάσει αυτό η γλυκιά και καλοσυνάτη Ασπα (Ε.Ο.Τ) ❤️ που συμπαίσαμε χρονικά εκεί...

Κανονικά θα έπρεπε να υπήρχε και αρνητική ψήφος, θα χάλαγα για πάρτη του 1 κατοστάευρο

Κανονικά θα έπρεπε να υπήρχε και αρνητική ψήφος, θα χάλαγα για πάρτη του 1 κατοστάευρο
Και εγώ δεν τον γουστάρω. Μου τη βαράει. Εγώ ήθελα να στείλουμε τις κοπέλες. Έχουμε γεράσει μου φαίνεται. Είναι άλλα τα πρότυπα. Το βλέπω και περπατώντας έξω πλέον. Αλλά είμαι και εγώ jazz. Με είδε ο γιος μου πριν και μου λέει τι φοράς ρε! (Πήγα να πάρω καφέ φορώντας hoodie με το logo "Republic Of Gamers" από τo Temu).

..."Για κάθε αρνητική ψήφο (κόστος 1 ευρώ),καταθέστε το ποσό που επιθυμείτε στον παρακάτω λογαριασμό"
IBAN 1234567890
ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΟΧΟΥ MGs
η κατευθείαν στον αριθμό παραγγελίας #345283455 Thomman musicstore.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back