Το καταλληλότερο για να βρεις ευκαιρία να αλλάξεις σταθμό στο ράδιο μόλις το παίξει.Δεν ξέρω αν τελικά το Φερ'το είναι το καλύτερο, νομίζω όμως ότι είναι το καταλληλότερο !
Την evangelia ή την Αλμα έπρεπε να στείλουμε. Θα πάθουμε ήττα, άλλον έναν εθνικό διασυρμό που θα πληγώσει πάλι την περηφάνειά μας. Και αν δεν προκριθεί κan στον Grand Final; Τι θα απογίνουμε; Πως θα ξεπλυθεί η ντροπή μας; Ας μην κάνουνμε απαισιόδοξες σκέψεις.Το καταλληλότερο για να βρεις ευκαιρία να αλλάξεις σταθμό στο ράδιο μόλις το παίξει.
Ενδεικτικό πως τα σχόλια στα σόσιαλ είναι του στυλ "νομίζω κάνει για Eurovision" ή "βλακεία, ΚατρΑκύλα". Πιο λίγα είναι αποθεωτικά "ωραίο τραγούδι"".
Πολυ ωραια η βιεννη, αντιγραφει λιγο αθηναΓλυκά και σνιτσελ φάε ακύλα μεχρι να σκάσεις στην Βιέννη,γιατί μετά πάλι πίσω στα γνωστά,θα πέσει πείνα.
Σοκολατάκια με τον μότσαρτ πάνω να κρατάς της μαμάς.![]()
Εχουν καταπληκτικές μουσικές σκηνές,είναι υπεύθυνοι για την μεταφορά καινούργιων ειδών μουσικής από οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη (με μιά ιδιαίτερη αγάπη στην αμερική) και την καθιέρωση του στην ευρώπη (nu jazz και όλα τα παρεμφερεί π.χ),γεννούν μουσικά είδη (electro swing),έχουν παρουσία σε όλα τα είδη μουσικής,απο κλασσική μέχρι ηλεκτρονική,μία βιομηχανία που τους στηρίζει,πανεπιστήμια με ομάδες που μπορούν να φέρουν εις περας οποιοδήποτε πειραματικό project ζητηθεί,όπως τα ολογράμματα που βλέπετε πλέον σε αρκετές εκδηλώσεις EDM,ανάπτυξη εφαρμογών 3D ήχου σε κινηματογράφους,άμεσες επαγγελματικές σχέσεις με Γερμανία και Ελβετία και ανταλλαγή τεχνολογίας και τεχνογνωσίας,ενώ η όποια εσωστρέφεια μπορεί να τους διακατέχει αρχικά είναι φαινομενική,άν είσαι το ίδιο καλός η και καλύτερος σε αυτό που κάνεις και έχεις άμεση προσαρμοστικότητα με το σύστημα μέσα στο οποίο λειτουργούν.Πολυ ωραια η βιεννη, αντιγραφει λιγο αθηνα![]()
![]()
Ευκαιρια παλι να κομισουμε λιγο πολιτισμο στους υπερδουναβιους πληθυσμους.
Καλα τρομερη χωρα ειναι δεν το συζηταμε, ξερουν να παιζουν το παιχνιδι και η βιεννη ειδικα ειναι παγκοσμιο κεντρο. Μια εναλλακτικη ελβετια ειναι κατα καποιο τροπο.Εχουν καταπληκτικές μουσικές σκηνές,είναι υπεύθυνοι για την μεταφορά καινούργιων ειδών μουσικής από οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη (με μιά ιδιαίτερη αγάπη στην αμερική) και την καθιέρωση του στην ευρώπη (nu jazz και όλα τα παρεμφερεί π.χ),γεννούν μουσικά είδη (electro swing),έχουν παρουσία σε όλα τα είδη μουσικής,απο κλασσική μέχρι ηλεκτρονική,μία βιομηχανία που τους στηρίζει,πανεπιστήμια με ομάδες που μπορούν να φέρουν εις περας οποιοδήποτε πειραματικό project ζητηθεί,όπως τα ολογράμματα που βλέπετε πλέον σε αρκετές εκδηλώσεις EDM,ανάπτυξη εφαρμογών 3D ήχου σε κινηματογράφους,άμεσες επαγγελματικές σχέσεις με Γερμανία και Ελβετία και ανταλλαγή τεχνολογίας και τεχνογνωσίας,ενώ η όποια εσωστρέφεια μπορεί να τους διακατέχει αρχικά είναι φαινομενική,άν είσαι το ίδιο καλός η και καλύτερος σε αυτό που κάνεις και έχεις άμεση προσαρμοστικότητα με το σύστημα μέσα στο οποίο λειτουργούν.
Μια ντενέκα λάδι και ένα παραδοσιακό τυρί νομίζω θα τους φανούν πιό χρήσιμα.![]()
Kebap κούρδων περισσότερο σε κεντρικά σημεία.Σουβλατζιδικα εκει τριγυρω δεν πρεπει να εχει οντως.
Και εγώ δεν τον γουστάρω. Μου τη βαράει. Εγώ ήθελα να στείλουμε τις κοπέλες. Έχουμε γεράσει μου φαίνεται. Είναι άλλα τα πρότυπα. Το βλέπω και περπατώντας έξω πλέον. Αλλά είμαι και εγώ jazz. Με είδε ο γιος μου πριν και μου λέει τι φοράς ρε! (Πήγα να πάρω καφέ φορώντας hoodie με το logo "Republic Of Gamers" από τo Temu).Κανονικά θα έπρεπε να υπήρχε και αρνητική ψήφος, θα χάλαγα για πάρτη του 1 κατοστάευρο
..."Για κάθε αρνητική ψήφο (κόστος 1 ευρώ),καταθέστε το ποσό που επιθυμείτε στον παρακάτω λογαριασμό"Κανονικά θα έπρεπε να υπήρχε και αρνητική ψήφος, θα χάλαγα για πάρτη του 1 κατοστάευρο