Αυτή τη στιγμή είναι απλά ανόητο να χρησιμοποιεί κάποιος πειρατικό λειτουργικό όταν μπορεί να έχει full authorized version με ένα κλειδί των 10€.
Πρός αποφυγή παρεξηγήσεων,τα sites που πουλούν φτηνά Lincese keys δέν είναι νόμιμα,οπότε ένας επαγγελματίας σε έναν υποτιθέμενο έλεγχο θα την φάει κανονικά και με τον νόμο.
Σε αυτά τα sites απλά πληρώνεται κάποιον άλλο να τα σπάσει,χωρίς να χρειάζεται να κατεβάζεται Cracks που ενδεχομένος να γεμίσουν ιούς το σύστημα σάς.
Πιτσιρικάς το μόνο σπασμένο που δέν είχα στον υπολογιστή,ήταν η οθόνη.
Και η καρέκλα που καθόμουν ήταν σπασμένη.
Εμπαινα να ασχοληθώ με μουσική και με χαιρετούσαν χάκερς από όλων τον πλανήτη.
Το 70% είναι τώρα στο σύστημα μου πληρωμένα,το 20% απλά δέν μου έκανε,δέν το χρειαζόμουν και ένα 10% είναι αγορασμένα που δέν τα έχω εγκαταστήσει κάν,γιατί ήταν αποτυχημένες αγορές/προβληματικά/αχρείαστα.
Αν δέν ήταν τα σπασμένα η steinberg δέν θα είχε πάρει μία απο εμένα,700 - 800 για το cubase pro + external bangs,θα είχα βρεί ένα free Daw και θα είχα συνηθίσει αυτό,το logic που η αρχική του έκδοση έτρεχε σε windows με έκανε να αγοράσω και το macbook pro αργότερα,1700 + Logic και εκεί,για να μήν το τραβήξω πολύ,ένα μεσαίο τετραψήφιο νούμερο έβγαλαν σε βάθος χρόνου τα σπασμένα προγράμματα από την τσέπη μου και πήγαν τελικά στις εταιρίες της προτίμησης μου.
Ελπίζω να μήν πεί κάποιος για τα demos που διαρκούν 14 μέρες,στις οποίες εγώ τελικά δέν έχω καμία διάθεση να γράψω μουσική και μπορείς να κατεβάσεις μόνο μία φορά.
Τώρα με τις δυκλίδες ασφαλείας κατά της πειρατείας για να δούμε την Sonnox πόσο πουλάει τα plugins της?
Buy and download Oxford Inflator by Sonnox, or browse other Limiter from Plugin Boutique today.
www.pluginboutique.com
Buy and download Oxford Limiter by Sonnox, or browse other Limiter from Plugin Boutique today.
www.pluginboutique.com
16 ευρώ το inflator,27 το Limiter.
Και φυσικά θα τα πάρω αλλά ο πιτσιρικάς που δέν ξέρει την Sonnox,γιατί να πάρει αυτά μέσα από τόσο ανταγωνισμό και τόση διαφήμιση από άλλα άχρειστα plugins που οι διαφημιστές του youtube υπόσχονται οτι κάνουν μαγικά?
Ποιός χάνει τελικά πωλήσεις?
Να πούμε και μιά για μιά φήμη που κυκλοφορεί,ο ίδιος που τα έσπαγε είναι ο ίδιος που ασχολήθηκε και με την ασφάλεια τους μετέπειτα.