Καινούργιο music studio pc.

Ti configuration θα επιλέγατε.

• Σύνολο ψηφοφόρων
    9
Και άλλα 20 θα δουλεύει. Ο επεξεργαστής είναι το πιο γερό part ενός υπολογιστή. To τροφοδοτικό και η μητρική μην τα φτύσει κανάς πυκνωτής, αλλα τοτε έβγαζαν σκύλους. Ηταν πριν καταρρεύσει η Leehman Brothers. ?

Τι εργαλεία... Και εγώ είχα έναν στα 3.4 HT για μια φάση και έναν στα 2.66. Τι εποχές. Δεν είχαμε και αυτή τη δυστοπικη, λαοκτονα ακρίβεια. Τώρα νιώθω μισός άνθρωπος και μίσος ?για κάποιους που με χλευαζαν όταν εσχατολογουσα απελπισμένος, για αυτά που έρχονταν??

Ας πάνε να πάρουν τώρα εναν τενεκε λάδι που τους τον πουλάνε για έξτρα παρθένο ενώ το νοθευουν συννομα με 35% προσμιξη? και τα καλύτερα έρχονται ?????
Tη μητρική φοβαμαι

Tη μητρική φοβαμαι
ε, ρίχτης μια ματιά αν είναι κανας πυκνωτής που βγάζει μάτι αλλά δε νομίζω. Άμα δουλεύει μη φοβάσαι και αν δε δουλέψει, πλέον τις φτιάχνουν πολύ εύκολα με μικρό σχετικά κόστος. Εγώ έχω ένα τροφοδοτικό ΄τωρα πάνω από το 2010? στο καλό PC και άμα τα φτύσει θα το αλλάξω, μέχρι στιγμής μια χαρά φαίνεται. Το ρίσκο το παίρνω μην πάρει κάτι μαζί του αν τα φτύσει, αλλά άμα δουλεύει δεν το αλλάζω. Εδώ κάτι καινούργια σκάνε στην πενταετία.

Μη σε ανησυχεί αν δεν έχεις κάποιο δείγμα. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Το είπες και εσύ. Άμα δουλεύει, μην το πειράζεις.

Σε ποιον αιώνα είπαμε ότι ζεις; ?
Στον ίδιο με εσένα,  η μάλλον εσύ είσαι χειρότερα,  που κοιτάς κούτσουρα 70 ετών πριν ?

πολλή κουβέντα έγινε, ο καθένας τα λογαριάζει όπως βολεύεται.

Δεν απαντησα στο πολλ μακ καρτνευ γιατί δεν έχει την απάντηση που θέλω. Δεν συμφωνώ με καμιά από τις δυο.

Θεωρώ ότι παλιό σοφτ δεν πάει με καινούργιο χαρντ και αντίστροφα.

Αν είσαι του βιντατζ και "ό,τι δουλεύει δεν το χαλάς" μείνε στα xp με το 2.2 βάζοντας όση μνήμη θες και βρίσκοντας συμβατά αρχαία εργαλεία.

Δεν μπορώ να μπω στο σκεπτικό σου.

Έχω φάει τα νιάτα μου με τους υπολογιστές. 

Πλέον ούτε beta testing με ενδιαφέρει να κάνω ούτε το διασκεδάζω. 

Βρήκα το software που θέλω για να κάνω μουσική. 

Μουσική θέλω να κάνω,  όχι να ασχολούμαι με το να στήσω pc και να  μάθω νέο software. 

Τη βλέπω τη λύση.

Ένα μέσο καινούργιο tower, μέχρι 400 ευρώ, το στήνω με XP sp3..., περνάω τα πάντα που έχω ήδη,  και το χω για αλλά 20 χρόνια.

Μετά δεν νομίζω να χρειαστεί άλλο ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
πολλή κουβέντα έγινε, ο καθένας τα λογαριάζει όπως βολεύεται.

Δεν απαντησα στο πολλ μακ καρτνευ γιατί δεν έχει την απάντηση που θέλω. Δεν συμφωνώ με καμιά από τις δυο.

Θεωρώ ότι παλιό σοφτ δεν πάει με καινούργιο χαρντ και αντίστροφα.

Αν είσαι του βιντατζ και "ό,τι δουλεύει δεν το χαλάς" μείνε στα xp με το 2.2 βάζοντας όση μνήμη θες και βρίσκοντας συμβατά αρχαία εργαλεία.

Δεν μπορώ να μπω στο σκεπτικό σου.
Το σκεπτικό στο ανέλυσα. 

Δεν είναι θέμα vintage. 

Είπα και παράδειγμα. 

Σήμερα δοκίμασα πχ το native instruments guitar combos, και δεν δουλεύει σε πέραν των xp άλλο operating system. 

Δεν με ενδιαφέρει ούτε να πάρω άλλο ανάλογο,  ούτε να το ξαναπληρώσω ούτε να το μάθω. 

Κάθε 2 χρόνια παίρνω καινούργιο PC η laptop,  για σύγχρονες εφαρμογές. 

Ε , το audio pc, δεν είμαι μια τέτοια περιπτωση, και εξήγησα τον λόγο.

Το σκεπτικό στο ανέλυσα. 

Δεν είναι θέμα vintage. 

Είπα και παράδειγμα. 

Σήμερα δοκίμασα πχ το native instruments guitar combos, και δεν δουλεύει σε πέραν των xp άλλο operating system. 

αρα πως θα το χαρακτήριζες το συγκεκριμένο πλαγκιν ?

vintage? obsolete? out dated? 

όσο για τα xp....μιλάμε για 5-6 λειτουργικά πίσω?

αυτά τι είναι? σχολιαρόπαιδα?

αρα πως θα το χαρακτήριζες το συγκεκριμένο πλαγκιν ?

vintage? obsolete? out dated? 

όσο για τα xp....μιλάμε για 5-6 λειτουργικά πίσω?

αυτά τι είναι? σχολιαρόπαιδα?
Τα χαρακτηρίζω the right tools for my job.

Δηλαδή τί;

Να πάρω σύγχρονο,  για να μην με πουν παλαιολαγνο.

Μακάρι το σύνολο του audio software που δουλεύω να έτρεχε σε 11αρια.

Θα έπαιρνα ένα έτοιμο και θα γλίτωνα και το setup...έστω του operating system. 

Από ανάγκη μένω στα xp, όχι από άποψη  

Το σκεπτικό στο ανέλυσα. 

Δεν είναι θέμα vintage. 

Είπα και παράδειγμα. 

Δεν με ενδιαφέρει ούτε να πάρω άλλο ανάλογο,  ούτε να το ξαναπληρώσω ούτε να το μάθω. 

Κάθε 2 χρόνια παίρνω καινούργιο PC η laptop,  για σύγχρονες εφαρμογές. 

Ε , το audio pc, δεν είμαι μια τέτοια περιπτωση, και εξήγησα τον λόγο.
Είναι η NATIVE INSTRUMENTS?

Εδώ μετά το KONTAKT 5 σταμάτησε την υποστήριξη των ΑΚΑΙ CD. Sampler να σου πετύχει.  ?

Γι αυτό αναγκαστικά κρατάω τις παλιές εκδόσεις. Εσένα παρα είναι παλιά

Τα υπόλοιπα plug-in μου παντως ως παλιό software, μερικά από το 2003 και τα δουλεύω ακόμα, ιδιαίτερα τα spectrasonics δουλεύουν μια χαρά στο καινούργιο hardware και το καινούργιο DAW.

Εδω παλιά θέλαμε jbridge και πόσα άλλα πράγματα.

Εσένα παρα είναι παλιά
Το ξέρω,  αλλά τι να κάνω. 

Το συγκεκριμένο ειδικά,  το guitar combos, σταμάτησε....δεν βγαίνει εδώ και χρόνια .

My two cents: Αν το software και το audio interface σου είναι συμβατά με κάποιο σύγχρονο λειτουργικό (Windows 10 ας πουμε, ούτε καν 11), εγώ θα σου έλεγα να πας για αυτή τη λύση.

Ο βασικός λόγος, που σίγουρα τον ξέρεις ήδη, είναι ότι πλέον δεν υπάρχουν νέα computer parts που να υποστηρίζουν Windows XP (βασικα η μητρικη ειναι το θεμα, αλλα αυτη συμπαρασυρει επεξεργαστή και μνημες), και μιλάω για native υποστήριξη, με όλους τους απαραίτητους drivers κλπ. Έστω κι αν το μηχανάκι το στήσεις και το αφήσεις μόνο του, εκτός δικτύου, αυτό το αρχικό βήμα του σωστού setup το θέλεις πάντα.

Άρα αν πας για XP-based σύστημα, αναγκαστικά θα πάρεις κάτι μεταχειρισμένο ή θα ψάχνεις να βρεις και να ακριβοπληρωνεις αμεταχειριστα παλιά parts. Σε κάθε περίπτωση δεν θα είναι πιο αξιόπιστο (στα χαρτιά τουλαχιστον) το νέο σου σύστημα σε σχέση με αυτό που έχεις τώρα.

εντάξει ρε σεις και το kontakt 5 ήταν σταθμός.

εχω 6 7 8 ? ούτε ξέρω και με χίλια βάσανα μπόρεσα να βάλω και 5άρι για να μπορώ να τρέχω 2-3 παλιά εργαλεία να τρέχουν vst της περασμένης 15ετίας....

Εντάξει.

να πάμε και με τον αραμπά ή με το άλογο....

παραιτούμαι...

Το ξέρω,  αλλά τι να κάνω. 

Το συγκεκριμένο ειδικά,  το guitar combos, σταμάτησε....δεν βγαίνει εδώ και χρόνια .
καμια παλαιότερη έκδοση του Guitar Rig δεν έχεις?

My two cents: Αν το software και το audio interface σου είναι συμβατά με κάποιο σύγχρονο λειτουργικό (Windows 10 ας πουμε, ούτε καν 11), εγώ θα σου έλεγα να πας για αυτή τη λύση.

Ο βασικός λόγος, που σίγουρα τον ξέρεις ήδη, είναι ότι πλέον δεν υπάρχουν νέα computer parts που να υποστηρίζουν Windows XP, και μιλάω για native υποστήριξη, με όλους τους απαραίτητους drivers κλπ. Έστω κι αν το μηχανάκι το στήσεις και το αφήσεις μόνο του, εκτός δικτύου, αυτό το αρχικό βήμα του σωστού setup το θέλεις πάντα.

Άρα αν πας για XP-based σύστημα, αναγκαστικά θα πάρεις κάτι μεταχειρισμένο ή θα ψάχνεις να βρεις και να ακριβοπληρωνεις αμεταχειριστα παλιά parts. Σε κάθε περίπτωση δεν θα είναι πιο αξιόπιστο (στα χαρτιά τουλαχιστον) το νέο σου σύστημα σε σχέση με αυτό που έχεις τώρα.
Δεν τρέχουν βασικά software (plug-ins ) ούτε καν σε 7αρια.

Αυτά δοκίμαζα σήμερα. 

Κατά τα άλλα,  δεν θέλω να αναγνωρίσει τίποτα το νέο μηχάνημα ιδιαίτερα. 

Sound card έχω. 

Δεν νομίζω να έχω πρόβλημα να βάλω xp σε νέο pc...μάλλον. 

Φυσικά , όπως είπα,  δεν θα είναι online.

καμια παλαιότερη έκδοση του Guitar Rig δεν έχεις?
Έχω.

Και το 1 και το 2.

ΚΑΜΙΑ σχέση. 

Εγώ νομίζω ότι θα έχεις, λόγω drivers και ACPI:

https://www.reddit.com/r/windowsxp/comments/1562y6z/win_xp_on_modern_hardware/

Αλλά μακάρι να έχεις τρόπο να αποφύγεις αυτά τα θέματα (αν ναι, please μοιράσου τον).
Δεν θα είναι εύκολο,  το ξέρω. 

Θα το δοκιμάσω.....αν βρω άκρη. 

Ναι το ξέρω ότι μπορεί να έχω θέμα και με τους drivers του chipset

Κάπου είδα ότι πουλάνε έτοιμα -καινούργια με xp...Η άλλη λύση...

Η άλλη λύση. 

Παίρνω ένα καινούργιο PC.

Ο,τι δουλεύει από το παλιό software το κρατάω. 

Ο,τι τσουκ...τα αντικαθιστώ με νέο 

Η άλλη λύση. 

Παίρνω ένα καινούργιο PC.

Ο,τι δουλεύει από το παλιό software το κρατάω. 

Ο,τι τσουκ...τα αντικαθιστώ με νέο 
Πάρε καινούργιο PC τότε

και δώσε άλλα 199 ευρώ για αυτό

https://www.presonus.com/products/studio-one-pro

Δες τι έχει μέσα από Instruments και effects (και για κιθάρα)

Δες πως από τη λίστα τα πετάς στα κανάλια

θα δει και όλα τα παλιά σου plugin αφού τα ρίξεις και είναι συμβατά με 10

Σε 2 μέρες θα το έχεις συνηθίσει και δε θα ξανακοιτάξεις πίσω. ?

Θα έχεις και το Video Track ?

Είναι τόσο εύκολο, σαν video game είναι το DAW αυτό και είναι πανίσχυρο, σε τιμή χώμα.

Το χρησιμοποιεί ο cos_dr, σκέψου?

Trending...

Νέα θέματα

Back