Ήγγικεν η ώρα...

Πάμε να του πάρουμε το Montage. Θα του ζητήσουμε λύτρα, θα του στέλνουμε βιντεο να βγάζουμε πλήκτρα με την τανάλια και του τα ταχυδρομούμε ένα ένα, μέχρι να πληρώσει. ?
Εγώ ήπια, Δευτέρα πορνό φεύγω με το φίλο για Κάνηθο, Τρίτη βράδυ το αργότερο, θα τα έχεις, γιατί Τετάρτη φεύγω για Β. ΕΎΒΟΙΑ

13 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Δε σε κόβω να αντέχεις για πουλί, άσε που δεν έχεις παίξει και πενιά. Ειλικρινά λυπάμαι, παίξε σήμερα και αύριο, διατί μεθαύριο τα παιδιά θα κάμνουν τη δουλειά που τους ζήτησε ο Κοζζζζζζζ. Εμένα δεν με νοιάζει, ο Πατατανατσίου απόθανε, οι Ντου Που ξυσ τους ορχεις σου με γκρέιντερ, έχω μείνει μόνος συνθέτης στη πιάστα

284628.jpg

Δε σε κόβω να αντέχεις για πουλί, άσε που δεν έχεις παίξει και πενιά. Ειλικρινά λυπάμαι, παίξε σήμερα και αύριο, διατί μεθαύριο τα παιδιά θα κάμνουν τη δουλειά που τους ζήτησε ο Κοζζζζζζζ. Εμένα δεν με νοιάζει, ο Πατατανατσίου απόθανε, οι Ντου Που ξυσ τους ορχεις σου με γκρέιντερ, έχω μείνει μόνος συνθέτης στη

πιάστα

έχω μείνει μόνος συνθέτης στη πιάστα
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο τυχεροί και ευλογημένοι αισθανόμαστε που ζούμε στην ίδια εποχή με σένα, και μάλιστα έχοντας το προνόμιο να συνομιλούμε απευθείας μαζί σου... image.gif

Δεν γράφω από κινητό, ούτε έχω διορθωτή, γράφω, αυτό ακριβώς που θέλω να πιω

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο τυχεροί και ευλογημένοι αισθανόμαστε που ζούμε στην ίδια εποχή με σένα, και μάλιστα έχοντας το προνόμιο να συνομιλούμε απευθείας μαζί σου...Προβολή συνημμένου 48567
Ευχαριστώ για τα καυλά σου λόγια

Παρεμπιπτόντως, "Με Γεια" μου είπες??
Λεβεντάκο μου να τα χαίρεσαι τα καινούρια (άσχετα αν μεθαύριο θα σου τα πάρουμε, συντροφιά με τον Κιμ, αλλά ξεύρεις τώρα, ζηλεύει ο Δρρρρρρρρρ) αλλά να μας παίξεις και κάτι, έστω το σμοκ ον δε γουάτα ρε πιδίμ

Λεβεντάκο μου να τα χαίρεσαι τα καινούρια (άσχετα αν μεθαύριο θα σου τα πάρουμε, συντροφιά με τον Κιμ, αλλά ξεύρεις τώρα, ζηλεύει ο Δρρρρρρρρρ) αλλά να μας παίξεις και κάτι, έστω το σμοκ ον δε γουάτα ρε πιδίμ
Ευχαριστώ.? 

Για το αίτημα σου κάτι θα κάνουμε...

Παιδιά, εγώ είμαι ο καλύτερος και λέγω!

Το Montage M είναι Montage M και όποιος το έχει, έχει το ΑΓΙΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ των Music Workstations του 2024

Untitled_000000.jpeg

Λεβεντάκο μου να τα χαίρεσαι τα καινούρια (άσχετα αν μεθαύριο θα σου τα πάρουμε, συντροφιά με τον Κιμ, αλλά ξεύρεις τώρα, ζηλεύει ο Δρρρρρρρρρ) 
Αν ήταν FANTOM EX θα εχομουν τώρα πάτε μόνοι σας και gooooodddddd luck ?

την εν ιωσα την αναγκη, να ανεβασω κατι, με 100 % σεβασμο στο Montage M πανω απο ολα,,,!!! (πλακα κανω, στον κατοχο του φυσικα! Τι. Ημαστε τιποτα υλιστες, που ενδιαφερονται μονο για γκατζετ καθε ειδους;;;)! να ταιριαζει φυσικα στο ολο κλιμα & να μη "μουτζουρωνει" το θρεντ, αντιθετα να ειναι ενα μουσικο, δωρο αφιερωμενο...!

Waterfall, δικο σου!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back