Τί μπάντα θα φτιάχνατε αν κερδίζατε το Τζόκερ;

Κωνσταντίνος Πέγιος

kpeyos

Moderator
Staff member
Πόντοι
963
Τα λεφτά περισσεύουν, έχετε να φαν' κι οι κότες. Η εμπορική επιτυχία δεν είναι προτεραιότητα (Η δόξα από την άλλη είναι δικό σας θέμα).

Ξεκινάω:

Στύλ: Κουλτουρολτέρνατιβ με ίντι και ηλεκτρονικά στοιχεία. Επιρροές από Mum, Sonic Youth, Boards of Canada, Elliott Smith, Pavement, Autechre κλπ με Αγγλικό στίχο σε φάση όλοι  οι καλοί χωράνε, στυλ κοπερατίβας, με πολλούς έκτακτους και εναλλαγές.

Δεν μπορω να συσχετίσω το τζόκερ με τη δημιουργία μπάντας. Εάν, όμως, είχα την δυνατότητα να φτιάξω μπάντα (εάν δλδ είχα χώρο, χρόνο και διαθέσιμους μουσικούς), θα ήθελα να είμαι με τρελούς σαν κι εμένα, όπου θα βρισκόμασταν και θα υλοποιούσαμε ο,τι πειραματική μουσικη ιδέα μας ερχόταν στο νου. Θα παίζαμε, θα γράφαμε, θα ηχογραφούσαμε, θα είχαμε υλικό για να μπορούμε να το παρουσιάσουμε προς τα εξω. Πρωτίστως θα κάναμε ο,τι μας ευχαριστούσε, αδιαφορώντας για το οικονομικό της όλης ιστορίας.

Αυτην που ειχα 15 χρονια. Και παιχταραδες και κολλητοι φίλοι οι συμμετεχοντες.Αν δεν εχεις την ιδια κουλτουρα, τον ιδιο στοχο  και την ιδια τρελα (και δεν παιζεις με φιλους και "συμπολεμιστες") θα βγει μαπα το καρπουζι δε πα να παιζει ντραμς ο STEVE GADD & κιθαρα ο Brent Mason....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν μπορω να συσχετίσω το τζόκερ με τη δημιουργία μπάντας
Το έγραψα εννοώντας ότι πλέον δεν έχεις την ανάγκη του βιοπορισμού και μπορείς να το κάνεις με σοβαρούς όρους (όχι μισή φορά την εβδομάδα που έχεις χρόνο από παιδιά και μεροκάματο) αλλά από την άλλη χωρίς να σε ενδιαφέρει να βγάλεις χρήματα από αυτό όπως ενδιαφέρει έναν επαγγελματία.

Και παιχταραδες και κολλητοι φίλοι
Αυτό παίζει να είναι πιο σπάνιο κι απ' το να κερδίσεις το Τζόκερ.

Εάν κέρδιζα το Joker, θα πήγαινα να μάθω αναγεννησιακό λαγούτο (αυτό με τις 2 κεφαλές και τις πολλές χορδές). Δεν θα έβρισκα δουλειά πουθενά...αλλά δεν θα με ένοιαζε!.

To συγκεκριμένο το έχω απωθημένο από το 1980 που ήμουν φοιτητής στο Παρίσι. Μια φορά τη βδομάδα, πέρναγα μπροστά από ένα luthier που συντηρούσε τέτοια όργανα και είχε ένα κρεμασμένο. Το λιγουρευόμουν...αλλά κόστιζε όσο όλη μου παραμονή στα χρόνια που έμεινα εκεί!!!

Προφανώς θα είχα χεσμένη τη μπάντα!!!

image.png

image.jpeg

Εάν κέρδιζα το Joker, θα πήγαινα να μάθω αναγεννησιακό λαγούτο (αυτό με τις 2 κεφαλές και τις πολλές χορδές). Δεν θα έβρισκα δουλειά πουθενά...αλλά δεν θα με ένοιαζε!.

To συγκεκριμένο το έχω απωθημένο από το 1980 που ήμουν φοιτητής στο Παρίσι. Μια φορά τη βδομάδα, πέρναγα μπροστά από ένα luthier που συντηρούσε τέτοια όργανα και είχε ένα κρεμασμένο. Το λιγουρευόμουν...αλλά κόστιζε όσο όλη μου παραμονή στα χρόνια που έμεινα εκεί!!!

Προφανώς θα είχα χεσμένη τη μπάντα!!!
Μην ανησυχείς έτσι όπως πηγαίνει το metal σε κανα δυο χρόνια θα βγει σε Harley Benton με EMG

Εγώ όταν κέρδισα στο τζόκερ (€2,500) είχα ήδη μπάντα, οπότε το ποσό πήγε σε ένα δεύτερο Hammond.?

Μην ανησυχείς έτσι όπως πηγαίνει το metal σε κανα δυο χρόνια θα βγει σε Harley Benton με EMG
Aυτοί που παίζουν μέταλ δεν το χρειάζονται, με το metal zone επάνω και με 1 χορδή...την ίδια φασαρία κάνουνε!

Aυτοί που παίζουν μέταλ δεν το χρειάζονται, με το metal zone επάνω και με 1 χορδή...την ίδια φασαρία κάνουνε!
Πες το σε παρακαλώ στους κυρίους ?

Αφού τα λεφτά περισσεύουν, δε θα έφτιαχνα μπάντα ακριβώς, αλλά θα πήγαινα στο Μεξικό και θα γινομουν πάτρονας σε καλλιτέχνες που παίζουν rancheras. Μπορεί και να έπαιζα μαζί τους που και που για ξεσκασμα!

Άμα είχα τεκιλα και πούρα όμως θα καθόμουν να τους βλέπω και να τους ακούω. Με τα ρέστα θα αγόραζα κιθάρες και requintos από το paracho.

Το έχω άχτι να κάνω τα κομμάτια του Χιώτη, του Μωράκη και μερικών άλλων στα ισπανικά και να τα δώσω στη Rosy Arango να τα σκίσει! 

Aν κέρδιζα το Τζόκερ θα αγόραζα ένα μαγαζί που να είναι κατάλληλο για live stage και θα έβαζα την μπάντα μου και μπάντες φίλων μου να παίζουν εκεί 

Δεν θα εφτιαχνα ΠΟΤΕΣ μπαντα αν κερδιζα το τζοκερ..... θα αγοραζα το studio του JMJ και θα γινομουνα ο νεος JMJ.... σε καποιο νησι ισως η βουνο.... η σε καμια σπηλια....?

8faf3acef3738915a71a40da1b057933.jpg

jm-jarre-studio.jpg

JMJ_07-18PBDiSvYQ2JZ4pn9Ukiwq11B4fUBWMa.jpg

Με μπάντα, δεν μπορώ να συσχετίσω τα πολλά, απότομα χρήματα. 
Ένα (μικρό) studio ηχογράφησης όμως θα το έκανα και για να παίζω με την δίκη μου μπάντα και για να έρχονται και άλλες μπάντες να ηχογραφούν και εγώ να χαζεύω. 

Από το σύνολο των απαντήσεων συνάγεται με ασφάλεια πως δεν μας λείπει η ανθρώπινη επαφή.....αλλά τα λεφτά ?. 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back