Ελεύθερα και χωρίς παρεξήγηση και συζήτηση από τα κανάλιαΜ’ αυτή βγάζεις μπλούζα;
Αυτή ποια είναι;
Κοίτα... ακριβή δεν τη λες. Δεν είναι τζάμπα, αλλά δεν είναι και στο θεό. Και γράφει Gretch .Πάντως και εγω που βγάζω τη μπλούζα , αυτη τη ζαχαρώνω καιρό.
https://www.thomann.de/gr/gretsch_g2622t_aa_streamliner.htm
Πολύ ωραία κιθάρα .Έχω το προηγούμενο μοντέλο stramliner ,πολύ ωραίος λαιμός ,πολύ ελαφριά ,ωραίο dizain ,ωραίος ήχος ...Gretsch αλλά πιο βαρύς , εάν θες τους αλλάζεις βεβαία .Να την πάρεις και να την χαρείς ,μην σου πω να πάρεις τα πιο ακριβά μοντέλα τα electromatic ,στο περίπου χιλιάρικο έχει κάτι φοβέρες κιθάρες .Πάντως και εγω που βγάζω τη μπλούζα , αυτη τη ζαχαρώνω καιρό.
https://www.thomann.de/gr/gretsch_g2622t_aa_streamliner.htm
Ο Νέστορας θέλει την από πίσω, την οκτάχορδη... Μου έλεγε τις προάλλες ότι νοιώθει λίγο... αρχαίος με τις εξάχορδες και αισθάνεται την ανάγκη να γίνει κιθαρίστας του 21ου αιώνα ?Εγώ θέλω μια τέτχια
Προβολή συνημμένου 47817
Είχα κάποτε στο studio (2011) για καμία εβδομάδα μια duo jet , αλλά τελικά δεν την κράτησα....γιατί δεν ξέρω.Πολύ ωραία κιθάρα .Έχω το προηγούμενο μοντέλο stramliner ,πολύ ωραίος λαιμός ,πολύ ελαφριά ,ωραίο dizain ,ωραίος ήχος ...Gretsch αλλά πιο βαρύς , εάν θες τους αλλάζεις βεβαία .Να την πάρεις και να την χαρείς ,μην σου πω να πάρεις τα πιο ακριβά μοντέλα τα electromatic ,στο περίπου χιλιάρικο έχει κάτι φοβέρες κιθάρες .
Λέω να πάω κατ' ευθείαν στις 9χορδες.Ο Νέστορας θέλει την από πίσω, την οκτάχορδη... Μου έλεγε τις προάλλες ότι νοιώθει λίγο... αρχαίος με τις εξάχορδες και αισθάνεται την ανάγκη να γίνει κιθαρίστας του 21ου αιώνα ?
Λέω να πάω κατ' ευθείαν στις 9χορδες.
Πιο πάνω έχει; Είμαι άνθρωπος των νεωτερισμών.
Θα προτιμήσω την άρπα.
Πληρώνω αδρά να δω τον sir live με τέτοια κιθάρα - και ας παίξει ότι του κάνει κέφι.Και οι 10χορδες έχουν ενδιαφέρον
Θα τον βάλει ο @marathon σε άλλη μπάντα με το νέο του όργανοΠληρώνω αδρά να δω τον sir live με τέτοια κιθάρα - και ας παίξει ότι του κάνει κέφι.
Αποκλείεται!!! Ακόμα και με αυτή, θα βάζει τον ενισχυτή στο 11!!!!
Μιλάω τώρα στο τηλέφωνο μαζί του και λέει ότι όλα αυτά είναι ασύστολα ψεύδηΑποκλείεται!!! Ακόμα και με αυτή, θα βάζει τον ενισχυτή στο 11!!!!
έχω χαρτί γιατρού για τη κουφαμάρα που μου προκάλεσε!...και ψυχολογικά τραύματα από τότε!Μιλάω τώρα στο τηλέφωνο μαζί του και λέει ότι όλα αυτά είναι ασύστολα ψεύδη