Σχόλια Listen Στίχοι YouTube Music

• Το τελευταίο μας κομματι με τιτλο “Sun, Moon N’ Stars” μολις κυκλοφορησε

Ειναι μια pop/soul/r’n’b μπαλλαντα, που σκοπο εχει να σας ταξιδεψει στις αρχες των 80’s

Οι επιρροες απο Michael Jackson κ Lionel Richie ειναι εντονες

Το “Sun, Moon N’ Stars” ειναι το προτελευταιο κομματι αυτου του προτζεκτ

Ελπιζω να σας αρεσει

(Lyrics, Music: T. Shortell , V. Katsigiannis)

Σε προσωπικό επίπεδο αυτό μαζί με το “Mi Corazón Sangrante” ειναι το κομματια απο αυτο το αλμπουλ με τα οποια ειμαι πιο πολυ δεμενος

Για καποιο λογο, κατα τη διαρκεια της πανδημιας (οπου κ γραφτηκε αυτο το κομματι), βγηκαν εξω καποια ακουσματα (Jackson/Richie που ανεφερα προηγουμενως), που υπηρχαν απο τα πολυ παιδικα χρονια υποσυννειδητα κ ειχα ξεχασει κ εγω ο ιδιος οτι υπηρχαν

Τα φωνητικα ειναι απο τον Albee, εναν τραγουδιστη που βρηκαμε στο Fiverr, μιας κ το κομματι παραηταν απαιτητικο στη φωνη για να μπορεσω να το αποδώσω εγω σωστα

Last edited:
    Το ονομα του τραγουδιστη ειναι Aybee κ οχι Albee που εγραψα
    Δε μπορω να κανω edit

Πολύ ωραίο Βρασίδα Βασίλειε, αλλά το Mi corazon sangrante ήταν το κάτι άλλο. Εδώ όμως το σόλο κιθάρας τραγουδάει

Πολύ ωραίο Βρασίδα Βασίλειε, αλλά το Mi corazon sangrante ήταν το κάτι άλλο. Εδώ όμως το σόλο κιθάρας τραγουδάει
    Ευχαριστώ πολύ Νεκκονα
    Αυτά τα δύο μπου είπες, μαζί με το Looking For You κ το Of What Was, είναι τα αγαπημένα μου από το άλμπουμ

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για το σόλο. Το ήθελα όλο να θες να το τραγουδήσεις!

• Loading...
  • Loading...
  • Loading...

Πληροφορίες κομματιού

Από
ΚΑΖ (σκούφοΣ)
Ημερομηνία
Plays
402
Ακροατές
13
Σχόλια