Νέα post σε προφίλ

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Χμμμ...

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Σύντροφε ποδοσφαιρόφιλε Φιούζιε, εδώ βλέπω ότι αυτός ο αγόρης Καρβαλιάλ είχε κάνει βραχύβιο πέρασμα από τον Αστέρα Τροπολιτσάς το 2008. Από 14 Μαΐου, ως 15 Οκτωβρίου - δεν πρόλαβε παρέλαση ?

fusiongtr
fusiongtr
"Χαχα" Τέρυ μου (δεν έχω άλλα ριάκσιο, μου τα φάγατε όλα λυσσασμένοι :classic_biggrin: ).

Ίσως να μην το έχει με τις παρελάσεις αυτός.

Όντως ήταν στον Αστέρα, αλλά δεν ξέρω αν τον θυμάται πια κανείς στην Τρίπολη. :classic_tongue:

Το πήρατε χαμπάρι;

Εγω πήρα εισιτήριο! Θα είναι τα καλύτερα 30 ευρώ της χρονιάς.

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Ενταξει...

Αφου κ ο Γκρογκου θελει ν'ακουει το αλμουμ συνεχεια, σημαινει πως ειναι πολυ καλο!

Yameth
Yameth
Του αρέσει για κλάξον στο UFO.

A
Ali Barout
Για κλάξον, είναι ιδανικό το ΣΟΛ της πρώτης οκτάβας του σοπράνο σαξόφωνου. Δοκιμασμένα πράγματα.

Πολύ κρίμα σήμερα.

Δεν αξίζαμε να χάσουμε.

Μέχρι την αποβολή έγερνε το γήπεδο.

Μέχρι το πέναλτυ δεν είχαν ούτε υποψία ευκαιρίας οι Άγγλοι.

Ακόμα και με 10 παίκτες τους "τρέξαμε".

Μπράβο στα παιδιά, στην ομάδα, και στον Ματίας.

Έχω πολλά χρόνια να δω τέτοια ΑΕΚ, με τόσο καλό αντίπαλο.

Παίξαμε εκπληκτικά, και μόνο το ρημάδι το σκορ με στεναχώρησε.

Τσούμπερ, Μουκουντί, και στο 2ο ημίχρονο Ελίασον και Βίντα εκπληκτικοί.

Αλλά αυτός ο Πινέδα είναι άλλο πράγμα.

Παίκτης από άλλο πλανήτη.

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Πολύ κρίμα σήμερα (το λέω για... εμάς).

Δεν αξίζαμε να χάσουμε. ??

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Πάντως δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι θα προκριθούμε- στο Piraeus topiko league. Με τέτοια άμυνα (για σεμινάριο) είναι 100% σίγουρο. 

Σε λίγη ώρα πρώτο μάθημα μετά από χρόνια, με δάσκαλο από το κονσερβατόριο του Άμστερνταμ. Ενθουσιασμός και άγχος, όπως πριν 20 χρόνια που με πήγε η μάνα μου στις περούκες για κιθάρα.

fusiongtr
fusiongtr
Σαν να λέμε, τα vst που έλεγες, τα έριξες στον κουβά.

Μπράβο από μένα.

BillTrantos
BillTrantos
Εεε όχι ακριβώς, αλλά ας μη μείνουμε σε αυτό ?

BillTrantos
BillTrantos
Όλα καλά τελικά, το πιάσαμε από πολύ αρχή. Έδωσε ωραίο homework και προχωράμε.

Οι τελευταίες μέρες ήταν λίγο απαιτητικές… αλλά και πολύ δημιουργικές! Περνάω μια μεταβατική περίοδο (δεν σας τα χω ξαναπεί?), αλλά είμαι τόσο ενθουσιασμένος για όλα όσα δουλεύω και ανυπομονώ τόσο να αρχίσω να σας τα δείχνω ένα ένα σιγά σιγά ! Cheers to new beginnings ! Cheers to our dreams coming true!?
Προβολή συνημμένου 40838

Βρε παιδιά, πάω να δω πόσοι είναι online, και βλέπω 36 σελίδες γεμάτες!!!!! :classic_ohmy:

Τι έγινε?

Λεφτά μοιράζουμε?

Δεν το έχω ξαναδεί αυτό.

cos_dr
cos_dr
Όποιος είναι να γράψει θα γράψει. Όποιος είναι να μη γράψει, δεν θα γράψει. 

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Είναι που έχουν πάρει το πάνω χέρι οι πληκτράδες. Καταιγισμός λόγω του Montage και του GAIA2- πασιφανές!

cos_dr
cos_dr
Έρχεται ομοβροντία thread από πλήκτρα δες του noiz. Έχουμε συνεννοηθεί θα σπαμμαρουμε θέματα. ???

Random noodles με το Neural DSP Rabea που ακόμα δοκιμάζω. Συγγνώμη για το ανοιχτό πράσινο κατά διαστήματα, η γκιθάρα θέλει νέες χορδές.

Το D5 στην αρχή είναι για να βάλω μια βάση στο freeze.

Neural Rabea - Noodles.mp3
ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Στράτο, δεν υπάρχει τέλε του μέλλοντος, αυτό ειναι το παράδοξο στην ερώτηση σου.

Τελε= μακρινό παρελθον, Σουμέριοι, Βαβυλωνιοι, Λαιστρυγονες και κυκλωπες κοκ..

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Βρά, τα βλέπεις διπλά?

Γιατί βλιέπω οτι τα γράφεις διπλά assούμε...

σκούφοΣ
καμενιλα εσωτερικα εχετε που νομιζετε οτι ειμαστε στο δημοτικο να μπω να κανω τη να γραψω κουπεπε κουπεπε

δε εχετε τα κοτσια να την αφησετε να τη δουν και οι αλλοι τη δημοσιευση τη τελευτεα στο δημοτικο ειμαστε

cos_dr
cos_dr
Ti λέει, μια περίληψη κάνε. ?

cos_dr
cos_dr
Το σύστημα τρέχει το Battlefield 2042 στα ultra στα 1080p με avg 120 fps, στο Doom θα κολλήσουμε? ?

Μόνο με κάνα KONTAKT φοβάμαι αν τρέξω το Gravity μαζί με το Damage, το Omnisohere Και το Stylus Rmx με την West Africa στο Presonus Studio 5, θα έχω πρόβλημα ??

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Custom το όργανο φίλος; Πάλι ξηλωθήκαμε;

cos_dr
cos_dr
Tα πήραμε το 2017 που δεν πειναγαμε, με το μαξιλαράκι. ?

Back