Νέα post σε προφίλ

Χρόνια πολλά στους ουκ ολίγους Γιώργηδες. Να σας χαιρόμαστε αγόρια. 

cos_dr
cos_dr
Xρόνια τους Πολλά!!!!!! ❤️

Για να μη ξεχνιόμαστε μέρα που είναι

gkourmoul1
gkourmoul1
Καλή ανάσταση Αλεξ!

mpamps
mpamps
Σε πρόλαβα, πάντως. Το είχα ποστάρει ήδη!

roberto30
roberto30
Έπικό "Χρίστος Ανέστη "

Ασύλληπτη δημιουργία, το έχεις ξαναποστάρει αλλά δεν χορταίνεται!

Καλή Ανάσταση Alex!

Εύχομαι  στους φίλους του NOIZ

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

Υγεία πάνω από όλα και ειρήνη, να είμαστε καλά και προσοχή στους δρόμους.

Προβολή συνημμένου 44241

Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση, αυτός είναι καλός? Ξέρει?

mpamps
mpamps
Φέρελπις!

Waterfall-K
Waterfall-K
Φιγούρας...

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Ποιος είναι πάλι τούτος, νέος... τζαζμπανίστας; ?

Blast from the past!

Πορτοκανελοκίτρινο με ανταύγειες. Άλλη αισθητική τότε.

Τότε που έβαζα banners για ιδρύματα σαν τον Αρκτούρο χωρίς να το γνωρίζουν. ?

Αναγκαζόμουν και τα έφτιαχνα όπως - όπως γιατί δεν είχαν.

Προβολή συνημμένου 43595

LK
LK
Ωραίος ο "Αρκτούρος" , τί ήταν; Τσιπουράδικο; ?

Σπινθηροβόλος γάιδαρος
Σπινθηροβόλος γάιδαρος
Θυμάμαι πριν 15 χρόνια που αγόρασα έναν μτχ ενισχυτή από αγγελία στη ΧΕ. Συναντήθηκα με τον αγοραστή έξω από σταθμό Μετρό και τον ρώτησα είναι οκ ο ενισχυτής, παίζει? Και μου απάντησε ναι μια χαρά είναι δες και τις αξιολογήσεις μου στο νόιζ.

Οκ του λέω, αν και δεν κατάλαβα εκείνη τη στιγμή τι μου έλεγε και τι ήταν αυτό το νόιζ μιας και μόνο τη ΧΕ ήξερα. Ο ενισχυτής ήταν στην πένα τελικά, πρακτικά καινούριος.

Yameth
Yameth
τί ήταν; Τσιπουράδικο;
Εμ... τι θα'ταν;

Αφου λέει "για τη διατήρηση της άγριας ζωής"!?

Σήμερα γράφτηκε ιστορία, και μπράβο μας ?

Σπινθηροβόλος γάιδαρος
Σπινθηροβόλος γάιδαρος
Κέρδισε το Ζάρι στη γιουροβίζιο?

mpamps
mpamps
Επίτηδες ήταν το 1-4 την προηγούμενη εβδομάδα? Για να είναι πιο μεγαλειώδης η πρόκριση?

Πάντως κάτι αυτό, κάτι το ΣΕΦ, έπεσα βαρύς για ύπνο.

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
" έπεσα βαρύς για ύπνο"

@mpamps  Μάλλον και ο... Θεός έπεσε χθες νωρίς για ύπνο ?

Έχουμε στο... υπόγειο club "Metal Warriors";  Πώς μου είχε ξεφύγει; ?

John Goumis
John Goumis
Είναι μυστική οργάνωση, προσηλυτίζουν στα κρυφά κόσμο για να ανατραπεί η telecaster κυριαρχία στο φόρουμ.

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Να υποθέσω ότι προωθούν τις super strat ?

Τσικνοπέμπτη; Α, μπα... ψαράκι (λούτσο) είχε το μενού σήμερα. Έναν λούτσο 4 μέτρα. Φάγαμε, φάγαμε, σκάσαμε ?

Nestoras
Nestoras
4m? Τι λούτσος ήταν αυτός;

Waterfall-K
Waterfall-K
Εγώ τίμησα την τσικνοπέμπτη με τρία τοστ (gouda/πάριζα/τόνο/μαγιονεζα) και μισό λίτρο Coca Zero.?
Κι αργότερα μπορεί να βάλω στο γκριλ να τσικνίσω καμιά ψαροκροκέτα...?

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
@Nestoras Ένας λούτσος που τον ψαρέψαμε στο Νέο Φάληρο, στο Γ. Καραϊσκάκης. Η επιστημονική ονομασία του είναι "λούτσος με άμυνα για τα μπάζα- ανοίξαμε και σας περιμένουμε". Μεγάλε επιτυχίε σήμερα. Πάλι διακριθήκαμε στο πέταγμα ?

γιατί κλείσατε τη συζήτηση στη στημενη ψηφοφορια για την υιοθεσία για τα ομόφυλα ζευγάρια;

επισης αυτοι που θεωρούνται γκουρού εδω μεσά συντονιστές και μη ποιος τους όρισε; ξερω καν δεν θα εγκρινετε το σχολιο αυτο γιατι έχετε μια συγκεκριμένη νοοτροπια εδω

gkourmoul1
gkourmoul1
Αν και δεν είμαι guru μπορώ να σου απαντήσω εύκολα στις απορίες σου.

1. Η συζήτηση περι πολιτικων και κοινωνικών θεμάτων, ιδιαίτερα τόσο ευαίσθητων, απαγορεύνται ρητά βάσει των κανονισμών (μπορείς να ρίξεις μια ματιά εαν θες).

2. Τα πάντα τα ορίζει ο administrator και ιδιοκτήτης του φόρουμ.

3. Δεν ξέρω εάν "εγκρίνουν" το σχόλιο αυτό ή όχι. Ξέρω όμως ότι δεν υπάρχει κανένας μπαμπούλας εδώ μέσα. Εάν έχεις όρεξη να μιλήσεις για μουσική, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Είναι ομως το δεύτερο σου μήνυμα και ήδη δείχνεις προκατειλημένος απέναντι στο φόρουμ. Εγώ λεω να δοκιμάσεις....

Σπινθηροβόλος γάιδαρος
Σπινθηροβόλος γάιδαρος
Τόσα σάητ υπάρχουν που μπορείς να γράψεις για τους προβληματισμούς σου. Σε ένα με κατεύθυνση μουσικής θεματολογίας βρήκες να ρωτήσεις?

LK
LK
Αφού το έγραψες στο προφίλ μου........εγω είμαι κατά του γάμου, είτε ετερόφυλων είτε ομόφυλων  ?

Πετάει, πετάει ο RYZEN 9!!!?

Αναβαθμίστηκα σε 5900Χ από 5600Χ λόγω της χαμηλής τιμής που προσφέρεται αυτές τις μέρες, ευκαιρία που δεν μπορούσα να μην αρπάξω ?γιατί δε θα έμπαινε άλλος πλέον στην ΑΜ4 socket/X570chipset μητρική μου με την έλευση του ΑΜ5

Προβολή συνημμένου 42907Προβολή συνημμένου 42908

Πετάει τόσο πολύ στις δοκιμές που τον έβαλα σε eco mode 65Watt και πάλι πετάει, να μην καίμε και ρεύμα τσάμπα?

Τρελές επιδόσεις. Και ας είναι πλέον μια γενιά πίσω.

Tα VST plugin τα σκίζει σαν σαρδέλες?

cos_dr
cos_dr
πάντως είμαι καλά τώρα, μόνο τα 16GB που έχω θα τα κάνω 32 με δυο ακόμα modules, δεν έχω πρόβλημα με τα  16GB αλλά τώρα που πήρα φόρα..........?

Και άντε να γράψω κανα κομματάκι να φορτώσω το KONTAKT LIBRARIES και EFFECTS και να πλακωθώ στα arpeggios να δω που έχει όρια?

Waterfall-K
Waterfall-K
Ναι ρε συ, χώσε 16GB ακόμα, θα σου χρειαστούν. Μην έχουμε τίποτα κολλήματα αύριο-μεθαύριο που θα τρέχεις και το Montage M VST, κρίμα είναι...?

cos_dr
cos_dr
To MONTAGE M VST δεν θα έχει τέτοιες απαιτήσεις. Το OMNISPHERE είναι πολύ πιο απαιτητικό σε μνήμη και τα  16GB RAM για τα συγκεκριμένα VST ακόμα και μαζί  να τρέξουν και να ανοίξεις και ένα TRITON VST είναι  overkill, αλλά ας τα πάρω να υπάρχουν.

Happy birthday Jake E. Lee ! (Bark at the moon solo cover) 

VID_20231202_202257.mp4
Back