Πρόσφατη δραστηριότητα

• MGs
    MGs σχολίασε το κομμάτι Deal With It.
    Συνεχίστε παιδιά!
  • johnysM
    johnysM απάντησε στο θέμα boulevard of broken hearts cover.
    το ξανα επαιξα διορθωσα μερικα πραγματακια στο ηχο και εβαλα και το intro αλλα παραμενει μανικι το ιντρο :LOL:
  • MGs
    MGs αντέδρασε στο κομμάτι Deal With It του μέλους ΚΑΖ (σκούφοΣ) με Αγάπη Αγάπη.
    Ευχαριστουμε ΕμΤζης Κουναβι ειναι Λος Χουρονες ειναι τα κουναβια!
  • ΚΑΖ (σκούφοΣ)
    ΚΑΖ (σκούφοΣ) σχολίασε το κομμάτι Deal With It.
    Ευχαριστουμε ΕμΤζης Κουναβι ειναι Λος Χουρονες ειναι τα κουναβια!
  • ΚΑΖ (σκούφοΣ)
    ΚΑΖ (σκούφοΣ) αντέδρασε στο κομμάτι Deal With It του μέλους MGs με Αγάπη Αγάπη.
    Συγχαρητήρια σε όλους και στο ρακούν,τι ειναι αυτό,που δείχνει τον ραδιενεργό πωπό του.
  • Nestoras
    Nestoras αντέδρασε στο post του Nekkon στο θέμα Laney LF60-112 solid state combo με Haha Haha.
    Παρατήρησα το εξής. Με χάλια παίκτη, ο ενισχυτής έχει την "ικανότητα" να ακουστεί χάλια
  • odis13
    odis13 αντέδρασε στο post του MetalHeartGR στο θέμα μαγαζί/μάστορας για mods; με Συμφωνώ Συμφωνώ.
    Δεν ειναι κατι τρελο αυτα που ζητας. Για να σου δωσω μια ιδεα, για το πρωτο ενα LED, εναν αντιστατη και εναν διπλης επαφης διακοπτη θες...
  • cos_dr
    Τι να πω, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του. Δεν τον είχα γνωρίσει από κοντά, αλλά τον θυμάμαι από τα πρώτα χρόνια του noiz, πάντα...
  • MGs
    MGs σχολίασε το κομμάτι Deal With It.
    Συγχαρητήρια σε όλους και στο ρακούν,τι ειναι αυτό,που δείχνει τον ραδιενεργό πωπό του.
  • MGs
    MGs αντέδρασε στο κομμάτι Deal With It του μέλους ΚΑΖ (σκούφοΣ) με Heavy metal! Heavy metal!.
    Ειχα να πιασω κιθαρα κανα 8μηνο. Λεω ...θελω καλο λογο για να το κανω Ε.. μου εστειλε ο ex freedom μια μπασογραμμαρα, επαιξε κ τα...
  • MGs
    MGs αντέδρασε στο κομμάτι Deal With It του μέλους ΚΑΖ (σκούφοΣ) με Like Like.
  • manosx
    Πηγα να γραψω κατι, αλλα μου εσκασε φλασακι οτι ειχα ξαναπει για το λεγκο, και πραγματι υπηρξε θεμα στις αρχες του ετους απο τη NAMM για...
  • Nestoras
    And I’m back. I’m back for more… Ήρθε ο καιρός και της επόμενης αναβάθμισης. Καινούριο tailpiece και ABR γέφυρα από Faber, και τα δύο...
  • Nestoras
    Χρωστάω ένα review για τους Tonerider και θα επανέλθω στο θέμα ( spoiler: είμαι πολύ ευχαριστημένος) αλλά εντωμεταξύ ας ποστάρω την...
  • Nestoras
    Ούτε...
Back