Πρόσφατη δραστηριότητα

• MGs
    Διασημος θα ημουνα, σ' Ευρωπη και Ασια αν στο πεταλι εβαζα μια vintage μπαταρια Και αν την πενα εφτιαχνα με καυκαλο χελωνας Στην...
  • Άγιος
    Άγιος απάντησε στο θέμα Φτιάξτε τα πάντα με ΑΙ.
    Το συζητήσαμε και τις προάλλες, όλα τα κομμάτια που ακούστηκαν στο βίντεο του Beato μου φαίνονται ίδια, δεν ξέρω αν το έκανε εσκεμμένα...
  • G
    gasbarroni αντέδρασε στο post του hitman στο θέμα epiphone les paul VS gibson με Like Like.
    Είμαι κάτοχος μιας Epiphone SG standard του 1998 κατασκευασμένη στην Κορέα. Πριν από αυτήν (δηλαδή μέχρι πριν από 1 χρόνο) είχα μία...
  • G
    gasbarroni αντέδρασε στο post του teospir στο θέμα epiphone les paul VS gibson με Like Like.
    Διαβαζω GIBSON  GIBSON GIBSON  με μαονια απο δεντρα φυτεμενα σε υψομετρο 1500 m που βαφονται  με  βερνικια που πετιουνται με φαλτσο 145...
  • G
    gasbarroni αντέδρασε στο post του evris στο θέμα epiphone les paul VS gibson με Like Like.
    Να μια αγγελια εδω στα δικα μας, που δειχνει οτι θα εδινες max 450, ανευ παζαριων κλπ...
  • G
    gasbarroni αντέδρασε στο post του oselifer στο θέμα epiphone les paul VS gibson με Like Like.
    Το θέμα είναι οτι οι epiphone με μια αλλαγή μαγνητών μπορούν να παίξουν εξαιρετικά.. πχ Αλλά και πάλι για να πάρεις μια epiphone...
  • G
    gasbarroni αντέδρασε στο post του les_paul στο θέμα epiphone les paul VS gibson με Like Like.
    Όπως επίσης και καμμιά 10ρια Epiphone ;) Γι αυτό σήμερα που πήγα να αγοράσω μία Gibson με ρώτησε ο πωλητής αν ξέρω να παίζω? Του...
  • sultan of string
    Για οσους παραπονιούνται ότι όλο για τελε και για πετάλια και λάμπες μιλάνε εδώ μέσα, ιδού κάτι να σας φτιάξει το κέφι. Φτιάξτε τον...
  • G
    gasbarroni αντέδρασε στο post του ffmakis στο θέμα epiphone les paul VS gibson με Like Like.
    Το σωστό είναι ότι οι κιθάρες epiphone είναι καλές ,για κάποιον που ξεκινάει να παίζει κιθάρα. Οταν προχωρήσει και καταφέρει να μάθει...
  • G
    gasbarroni αντέδρασε στο post του roybatty στο θέμα epiphone les paul VS gibson με Like Like.
    Σε ένα όργανο δεν είναι ζητούμενο μόνο ο ήχος.Πρωταρχικά πρέπει να παίζει. Ειδάλλως είμαστε "ακροατές κιθάρας",όχι κιθαρίστες.
  • G
    gasbarroni αντέδρασε στο post του ffmakis στο θέμα epiphone les paul VS gibson με Like Like.
    Πιστεύω ότι η κάθε Les Paul standard -custom, με ενα καλό ζευγάρι μαγνήτες , (μου αρέσουν ιδιαίτερα οι WCR godwood ...
  • G
    gasbarroni αντέδρασε στο post του kwstas79 στο θέμα epiphone les paul VS gibson με Like Like.
    Καλά τα λέει ο φίλος spartan, οι παλιές γκίμπσον είναι οι καλές, που είχαν PTP, τώρα όλες βγαίνουν με (αναμνηστική) πλακέτα.
  • G
    gasbarroni αντέδρασε στο post του Superfunk στο θέμα epiphone les paul VS gibson με Like Like.
    ελπιζω να κανεις πλακα γιατι πιο ΑΘΛΙΕΣ κιθαρες απο αυτες δεν εχει ξαναματαβγαλει η Gibson,ουτε ενα "σωστο" δεν ειχαν πανω τους....απο...
  • G
    gasbarroni αντέδρασε στο post του STEFMAISTER στο θέμα epiphone les paul VS gibson με Like Like.
    Ναι οκ....εγω δεν ανοιξα το thread για να κανω τον εξυπνο και να πω σε 1.000.000 ατομα που παιζουν με τη studio : "Παλικαρια....για...
  • G
    gasbarroni αντέδρασε στο post του koyote στο θέμα epiphone les paul VS gibson με Like Like.
    Συγνώμη αλλά έχω αρχίσει να μη βγάζω νόημα. Είναι τελικά τόσο σημαντικό το θέμα να πατήσουμε κάτω την όποια άλλη κιθάρα? Τις κιθάρες...
Back