Πρόσφατη δραστηριότητα

• Terry RoscoeBeck5
    Terry RoscoeBeck5 αντέδρασε στο post του Shelter στο θέμα Guitar Fingertip protectors με Haha Haha.
    Μόλις ανακάλυψα μέσω μιας τυχαίας συγκυρίας ότι υπάρχει αυτο το πραγμα...
  • MGs
    MGs άντεδρασε στο κομμάτι Oceans of Hope - gkourmoul1 του gkourmoul1 με Like Like.
  • MGs
    MGs άντεδρασε στο κομμάτι Drivers of thought του ginargiros με Like Like.
  • MGs
    MGs αντέδρασε στο κομμάτι Άρνηση (feat. Γιώργος Κουρμούλης) του μέλους fanisatt με Like Like.
    Παλιό και βασανισμένο ... . :) Στίχοι Γιώργου Γκανέλη - Ερμηνεία και Ηλεκτρική Κιθάρα : Γιώργος Κουρμούλης ( @gkourmoul1 ) Δεν έγινε...
  • MGs
    MGs άντεδρασε στο κομμάτι Άρνηση (feat. Γιώργος Κουρμούλης) του fanisatt με Like Like.
    Απαίτησα λιγάκι απ’ τη ζωή μου μια όαση με καθαρά νερά συνάντησα τη νύχτα της ερήμου στον άνεμο να δίνει μαχαιριά. Απαίτησα το τέλος...
  • MGs
    MGs αντέδρασε στο post του Stel Andre στο θέμα Modern Metal Melodic Soloing με Like Like.
    Καλησπερα σε ολους! Μολις ανεβασα ενα νεο βιντεο στο καναλι μου και ειπα να το μοιραστω κι εδω. Μοντερνο ας πουμε μεταλ.. σολαρισμα...
  • Terry RoscoeBeck5
    Terry RoscoeBeck5 αντέδρασε στο post του Stel Andre στο θέμα Modern Metal Melodic Soloing με Like Like.
    Καλησπερα σε ολους! Μολις ανεβασα ενα νεο βιντεο στο καναλι μου και ειπα να το μοιραστω κι εδω. Μοντερνο ας πουμε μεταλ.. σολαρισμα...
  • nklshp
    nklshp αντέδρασε στο post του Kanimothrios στο θέμα Guitar Fingertip protectors με Like Like.
    Τα έχουμε στο Ωδείο μόνο για την περίπτωση που κάποιος αρχάριος ή παιδί υπερβάλει σε σημείο να σχιστεί πολύ περισσότερο στα Fingertipps...
  • nklshp
    nklshp αντέδρασε στο post του Shelter στο θέμα Guitar Fingertip protectors με Haha Haha.
    Μόλις ανακάλυψα μέσω μιας τυχαίας συγκυρίας ότι υπάρχει αυτο το πραγμα...
  • Shelter
    Shelter αντέδρασε στο post του manosx στο θέμα Guitar Fingertip protectors με Like Like.
  • Άγιος
    Άγιος απάντησε στο θέμα Modern Metal Melodic Soloing.
    Χορταστικό!
  • Άγιος
    Άγιος αντέδρασε στο post του Stel Andre στο θέμα Modern Metal Melodic Soloing με Like Like.
  • Nekkon
    Nekkon αντέδρασε στο post του runningwild77 στο θέμα Νέα μέλη πείτε γεια! με Like Like.
    Καλησπέρα κι από μένα! (μεσήλιξ) ερασιτέχνης κιθαρίστας ,πιο πολύ μαθητής θα έλεγα, με κάποια περάσματα από παραδοσιακό βιολί στο...
  • Nekkon
    Nekkon αντέδρασε στο post του Stel Andre στο θέμα Modern Metal Melodic Soloing με Like Like.
  • Άγιος
    Άγιος απάντησε στο θέμα Guitar Fingertip protectors.
    Οι κάλοι στα ακροδάχτυλα είναι ένα στάδιο που όλοι οι έγχορδοι πρέπει να περάσουν μέχρι να μάθουν πόση δύναμη χρειάζεται μια πατημένη...
Back