Πρόσφατη δραστηριότητα

• LK
    LK απάντησε στο θέμα METALLICA στο ΟΑΚΑ 9/5/26.
    Για τα προσωπικά μου γούστα , για Μετάλλικα θα έδινα 7 ευρώ. ΑΛΛΑ , αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί, τα εισιτήρια είναι ΤΖΑΜΠΑ.
  • haryy
    haryy άνοιξε το θέμα U2 - New years day sound by haryy στο Show off.
    Το συγκεκριμένο track με ενέπνευσε για ένα θέμα που αφορά μια παρεξηγημένη έννοια στην Ελλάδα που λέγεται "παραμόρφωση", όχι υπό την...
    • bass cab.jpg
    • bass head.jpg
    • piano gt amp.jpg
    • piano post fx.jpg
    • sansamp bass.jpg
  • kosthrash
    kosthrash απάντησε στο θέμα METALLICA στο ΟΑΚΑ 9/5/26.
    Σοβαρά τώρα, περίμενε κανείς να δει Μεταλλικα στο ΟΑΚΑ το 2026 με 87 ευρώ/άτομο; Και μάλιστα το ίδιο ακριβώς σόου (σκηνή, pa) που...
  • cos_dr
  • K
    Kanimothrios απάντησε στο θέμα METALLICA στο ΟΑΚΑ 9/5/26.
    Να λέμε όμως και ότι ο ερχομός μιας μπάντας βεληνεκούς Metallica που έχει να παίξει 16 χρόνια Ελλάδα και πιθανόν,για πολλούς και...
  • kpeyos
    Δεν υπάρχει φυσικά για μένα καμιά "ουσιαστική" βελτίωση από τον Silverface που είναι ένας full handwired ενισχυτής, στον Pro Reverb, που...
    • pro tube.jpg
  • Yameth
    Yameth αντέδρασε στο post του manosx στο θέμα Waves illugen, WTF? με Like Like.
    Εγω εχω ασχοληθει υπερβολικα με το sampling :ROFLMAO: αφου ηταν μονοδρομος στα 90ies αν ηθελες να κανεις τη δουλεια σου. Ακομα...
  • Yameth
    Yameth αντέδρασε στο post του Trolley στο θέμα Waves illugen, WTF? με Συμφωνώ Συμφωνώ.
    Εγώ δεν ασχολήθηκα ποτέ σοβαρά, αλλά λατρεύω το sampling και την όλη ιδέα πίσω από αυτό. Πότε όμως; Όταν είναι τμήμα μίας ανθρώπινα...
  • Yameth
    https://www.musicradar.com/music-tech/scientists-just-made-guinea-pigs-listen-to-adele-for-seven-days-and-the-results-are-both-surprising...
  • Yameth
    Yameth αντέδρασε στο post του odis13 στο θέμα Πόσο επηρεάζει το έντονο compression την ακοή? με Ευχαριστώ Ευχαριστώ.
    Λοιπόν με ιντρίγκαρε και έριξα ένα γρήγορο διάβασμα στη μελέτη, είναι η παρακάτω btw...
  • Yameth
    Εδω βεβαια δε μιλαμε απλα για δυσφορια, αλλα για ζημια στο τυμπανο. Και το ερωτημα ειναι το εξης: Μιλανε για μη- κομπρεσσαρισμενο σημα...
  • K
    Kanimothrios απάντησε στο θέμα METALLICA στο ΟΑΚΑ 9/5/26.
    Είδα/άκουσα διάφορα τις τελευταίες μέρες και αυτή η προσέγγιση μου άρεσε αρκετά
  • Έκτορας
    Έκτορας αντέδρασε στο post του Κβαντική Διεμπλοκή στο θέμα METALLICA στο ΟΑΚΑ 9/5/26 με Αγάπη Αγάπη.
    Τους είδα Νέα Σμύρνη και Μαλακάσα σε VIP με έβαλε ένας φίλος.Πολυ καλοί αλλά δεν είναι MANOWAR για να ξαναπάω.
  • LK
    LK απάντησε στο θέμα METALLICA στο ΟΑΚΑ 9/5/26.
    Πάντως για να μην λέμε και ότι να ναι, παμφθηνοι ήταν οι Μετάλλικα και λογικο να ξεπουλήσουν, αν τους συγκρίνεις με τον Ρέμο στο Νάμος...
  • John Goumis
    John Goumis αντέδρασε στο post του Κβαντική Διεμπλοκή στο θέμα METALLICA στο ΟΑΚΑ 9/5/26 με Heavy metal! Heavy metal!.
    Τους είδα Νέα Σμύρνη και Μαλακάσα σε VIP με έβαλε ένας φίλος.Πολυ καλοί αλλά δεν είναι MANOWAR για να ξαναπάω.
Back