Σχόλια Listen Στίχοι SoundCloud YouTube Music

• Τελευταίως μου αρέσει να ψάχνω acapella (φωνητικά) τα οποία αναζητούν μουσική !
    Πέφτω κάποτε επάνω σε ένα περίεργο ... μια φωνούλα ψιλή σαν γατάκι με DNA αηδονιού, έμοιαζε με κέλτικο σε μια γλώσσα εντελώς άγνωστη , κι από ότι διάβασα δεν πρόκειται για πραγματική γλώσσα αλλά υποθετική, βασισμένη στην Esperanto (Aalle Elvish - τρέχα γύρευε...), ειδικά φτιαγμένη για συγκεκριμένα τραγούδια.
    Έδινε βέβαια μετάφραση των στίχων στα Αγγλικά , πρόκειται για ένα ρομαντικό τραγούδι.
    Στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός , να το πιάσω , να μην το πιάσω .... άκουγα αυτήν τη φωνούλα - σκέτη νέτη , δεν είχε καν reverb , οι μελωδικές γραμμές ήταν δυσδιάκριτες, αλλά μου άρεσαν τόσο πολύ όσο το άκουγα , που αποφάσισα τελικά να κάνω ότι καλύτερο μπορώ , στα πλαίσια των δυνατοτήτων μου βέβαια...
    Στο ηχητικό του soundcloud έχω κάνει μικροδιορθώσεις - είναι δλδ μεταγενέστερο του video , αλλά για τους πολύ ρομαντικούς συνιστάται το video....χαχαχαχαχα
    Καλή συνέχεια... !!!

Άνετα πάει Eurovision. Και για κάτι σαδομαζοχιστοκουλτουριατικες ταινίες του μετά μοντέρνου σινεμά θα ταίριαζε. Επίσης θα μπορούσες να το κσνεις πιο μικρό με πιο κλασικό στήσιμο γιατί έχει πολλα variations και έτσι δεν εντυπωνεται. Για soundtrack τέτοιας ταινίας κουλτουριαρικης που είπα πιο πανω, τότε του ταιριάζει. Σε κάθε περίπτωση καλή σίγουρα η προσπάθεια. Μπράβο ❤️

Άνετα πάει Eurovision. Και για κάτι σαδομαζοχιστοκουλτουριατικες ταινίες του μετά μοντέρνου σινεμά θα ταίριαζε. Επίσης θα μπορούσες να το κσνεις πιο μικρό με πιο κλασικό στήσιμο γιατί έχει πολλα variations και έτσι δεν εντυπωνεται. Για soundtrack τέτοιας ταινίας κουλτουριαρικης που είπα πιο πανω, τότε του ταιριάζει. Σε κάθε περίπτωση καλή σίγουρα η προσπάθεια. Μπράβο ❤️
    Ευχαριστώ πολύ Κώστα , να είσαι καλά φίλε μου !! :giggle:

• Loading...
  • Loading...
  • Loading...
  • Loading...

Πληροφορίες κομματιού

Από
fanisatt
Ημερομηνία
Plays
69
Ακροατές