Σχόλια Listen Στίχοι YouTube Music

• Το τελευταιο κομματι που κυκλοφορησαμε με τους Pandesia
    Ονομαζεται "Of What Was" κ ειναι μια Ιρλανδεζικη μπλουζυ μπαλαντα
    Με μια μικρη δοση προγκ ροκ οπως μου ειπανε γιατι κραταει 7μισυ λεπτα!

Συγχωρεστε μου τα φωνητικα
    Δεν ειμαι τραγουδιστης ο ανθρωπος
    Για οδηγος προοριζότανε!

Εκτος απο το duo των Pandesia (Βασίλης Κατσίγιαννης, Thomas Shortell Jr) που γραψαμε στιχους κ μουσικη στο κομματι, συμμετεχει κ ο Γιώργος Γεώργας στο φλαουτο

Βασίλη, εξαιρετικό το κομμάτι. Και τα φωνητικά μου άρεσαν πολύ και ταιριαζαν στο ύφος. Θα μου άρεσε να έχει εναλλαγές μέσα, για είναι πιο εύπεπτη η μεγάλη διάρκεια.
    Μπραβο σας!

Βασίλη, εξαιρετικό το κομμάτι. Και τα φωνητικά μου άρεσαν πολύ και ταιριαζαν στο ύφος. Θα μου άρεσε να έχει εναλλαγές μέσα, για είναι πιο εύπεπτη η μεγάλη διάρκεια.
    Μπραβο σας!
    Ευχαριστώ Γιώργη
    Αν είχε εναλλαγές, θα γινόταν μεγαλύτερο 🤪

Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την ακρόαση. Μου άρεσε η παραγωγή, μου άρεσε το κομμάτι, είναι πραγματικά πολύ ωραίο. Μου άρεσε και η φωνητική ερμηνεία. Μπράβο σας και καλή συνέχεια!!! Εύγε!

πραγματικά όμορφο... το απόλαυσα...

Ευχαριστω πολυ npap!
    Χαιρομαι παρα πολυ που μπορει καποιος να το απολαυσει κ τα φωνητικα μου δεν ειναι αποτρεπτικος παραγοντας για αυτο. Το φοβομουν πολυ αυτο να σου πω την αηθεια

Πολύ καλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα και θυμήθηκα και άλλο κομμάτι που ειχα ακούσει και ήταν επίσης πολύ καλό.

Ευχαριστώ πολύ Shelter
    Αυτό είναι ένα πιο χαλαρό πρότζεκτ, που αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε όσο το πιο "σοβαρό" κ πιο hard rock project, για τεχνικούς λόγους, περιμένει....

Αρχικα ξεκίνησε σαν πρότζεκτ κ ιδέες του άλλου παιδιού με ελάχιστη έως μικρή συμμετοχή δική μου, στην πορεία όμως (στα κομμάτια που υπάρχει φωνή) αποφασίσα να γράφω κ εγώ. Κ δυστυχώς να τραγουδάω κ να προσπαθούμε να μιξαρουμε μόνοι μας

Για τους δύο τελευταίους λόγους, παρότι τα κομμάτια μου αρέσουν, έχω μια ανασφάλεια για το υλικό κ δεν ξέρω αν τα φέρνουμε στο επίπεδο που τους αξίζει.
    Οπότε χαίρομαι πολύ όταν βλέπω σε κάποιους να αρέσουν

• Loading...
  • Loading...
  • Loading...

Πληροφορίες κομματιού

Από
σκούφοΣ
Ημερομηνία
Plays
314
Ακροατές
14