Σχόλια Listen Στίχοι YouTube Music

• Το Out of Gas ειναι το νεοτερο μας κομματι
    Εντελως εξω απο τα νερα μας, καθως δοκιμασαμε να κινηθουμε σε πιο ambient/electronic κατευθυνση (για πρωτη φορα)

Ελπιζουμε να σας αρεσει

To project αυτο πλησιαζει σιγα σιγα προς το τελος του
    Αλλα 2 κομματια μεινανε για να ολοκληρωθει το πρωτο album των Pandesia, με τιτλο Opening Dish

Εδω θα βρειτε ολο το υλικο:

Κ εδω ειναι η σελιδα μας στο facebook:

Bill, τα σπάει αυτό που άκουσα.
    Δεν μου άρεσε που μπήκε ένα «νέο κομμάτι» ως γέφυρα, και άλλαξε εντελώς το ύφος. Και μετά η επαναφορά στο κουπλέ ήταν κάπως.,,.
    Επίσης θα μου άρεσε να είναι λίγο πιο wet η φωνή στο κουπλέ (όχι αυτή με το εφέ, η ηχώ της η φυσική).

Πολλά μπράβο. Φανταστική ατμόσφαιρα!

@gkourmoul1

Ευχαριστω πολυ Γιωργη!

Η αλλαγη ξενιζει. Αλλα ειναι εσκεμμενα ετσι
    Στο νεο αυτο θεμα, ας το πουμε ρεφρεν, συμβαινουν τα εξης
    Η ατμοσφαιρα που περιγραφεις, τα verses ειναι η μιζερη πραγματικοτητα του τυπου

Το "ρεφρεν" ανεβαινει η τονικοτητα 1 ημιτονιο, αλλαζει η ενορχηστρωση, υπαρχει μελωδια κ οχι μονοτονια.
    Το lift ομως, συμβαινει στο μυαλο του τυπου
    Ειναι το πως σκεφτεται να αλλαξει τα πραγματα
    Μετα παλι στην πραγματικοτητα. Εξ ου κ οι αποτομες αλλαγες

Ολα αυτα τα λεω για να εξηγησω γιατι ειναι ετσι οπως ειναι κ πως το σκεφτηκαμε
    Ισως για να μπορει να παρακολουθησει το κομματι καποιος καλυτερα
    Δε σημαινει οτι το πετυχαμε αυτο που θελαμε κιολας
    Μαλλον θα συνεχιζουν να ξενιζουν οι μεταβασεις! 😊

Last edited:
    Όπως το εξηγείς βγάζει νόημα, αλλά έχω την τάση να πιστεύω ότι μπορείς να επιτύχεις αυτό που έχεις στο νου, και ταυτόχρονα να το αντιληφθεί ένας άσχετος ακροατής. Δηλαδή, να έρθουν τα πάνω κάτω, αλλά ταυτόχρονα το σκηνικό να παραμένει το ίδιο. Ή έστω, εάν θες ντε και καλά να αλλάξεις και σκηνικό, να φτιάξεις την μετάβαση. Οι παύσεις που έβαλες το αδικούν, κατά τη γνώμη μου. Θα μπορούσαν να γίνουν πιο σταδιακά, με έναν έξυπνο τρόπο, για να δέσουν μεταξύ τους τα δύο σκηνικά.

Πιο πολύ στο λέω για το επόμενο κομμάτι.

Πιο πολύ στο λέω για το επόμενο κομμάτι.
    Δεν υπάρχει μουσική σύνδεση
    Εκτός από το ότι τα δύο μέρη είναι το ίδιο προγκρεσιο 1 ημιτόνιο πάνω
    Προφανώς δε σε απασχολεί μουσικά η σύνδεση, μιας κ κάτι τέτοιο το έχεις ακούσει...καρφι εκατοντάδες φορές στο τέλος κομματιών κ είναι απόφαση παραγωγής

Σε απασχολει το απότομο , οι παύσεις
    Κατανοητό! 😆

Το επόμενο κομμάτι είναι κάτι εντελώς διαφορετικό
    Όπως κ τα προηγούμενα
    Αυτό ήταν εντελώς ξένο για το που κινούμαστε

Οπότε ας ελπίσουμε ότι θα ευχαριστηθείς το επόμενο περισσότερο!

Last edited:
    Και αυτό το ευχαριστήθηκα ιδιαιτέρως. Δεν έχω παράπονο. Έχω αδυναμία στα ηλεκτρονικά στοιχεία μέσα σε ένα project. Δίνουν μια ελευθερία και ελευθερώνουν μια παλέτα με μουσικά χρώματα, που η παραδοσιακή ενορχήστρωση δύσκολα δίνει. Απλά δεν είναι του γούστου μου η συγκεκριμένη επιλογή. Λεπτομέρειες για να έχω κάτι να πω.

Εννοείται ότι θα απολαύσω και το επόμενο. Ολα που φτιάχνεις τελευταίο καιρό είναι ένα και ένα.

• Loading...
  • Loading...
  • Loading...

Πληροφορίες κομματιού

Από
σκούφοΣ
Ημερομηνία
Plays
77
Ακροατές
4
Σχόλια