Σχόλια Listen Στίχοι YouTube Music

• Για τον @manosx που ειναι βαθιά χωμένος στην R&B (Renaissance & Baroque), ένα κομμάτι του Lodovico Grossi da Viadana απο τον καιρό της συμμετοχής μου στη Χορωδία της Εμπορικής Τράπεζας.

Last edited:
    R&B :ROFLMAO:

Μη μου βαζεις μπριζες, γιατι σκεφτομαι σοβαρα να γραψω καμια κανονικη φουγκιτσα για το noiz, εχω και ενα ωραιο θεμα που με περιτριγυριζει :ROFLMAO: για να δουμε.

Πυροβόλα αδερφέ. Εγώ ειμαι ψημένος.

Βέβαια μη με λαμβάνεις και τόσο σοβαρά υπ όψιν σου γιατι απο οτι ενημερώθηκες (και εγώ το ίδιο) δεν ειμαι μουσικός αλλά πλούσιος 50άρης με G.A.S.

Δεν πειραζει.

Εχεις ομως 125 οκταβες εκταση στη φωνη, αυτο μετραει.

Σε ΚΟΝΤΑΚΤ LIBRARY βγαίνετε?
    Αν όχι, πηγαίνετε να κάνετε συμφωνία με τη Spitfire Audio ή τη Soundiron.
    Θα σας αγόραζα για πλάκα :D

Ευγε!!!
    Τι να πω.
    Είμαι και εγώ φάν πολύ της ... R&B και το λάτρεψα!!!

Σε ΚΟΝΤΑΚΤ LIBRARY βγαίνετε?
    Αν όχι, πηγαίνετε να κάνετε συμφωνία με τη Spitfire Audio ή τη Soundiron.
    Θα σας αγόραζα για πλάκα :D

Ευγε!!!
    Τι να πω.
    Είμαι και εγώ φάν πολύ της ... R&B και το λάτρεψα!!!
    Thanks Κωστή! ☺️

Μόνο σε ταμπλατούρα βγαίνουμε.
    Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και δεν κατέχουμε απο τέτοια τριβόλια. Αν όμως υπήρχε ακόμη η Εμπορική Τράπεζα θα την έριχνα την ιδέα και παιζει και να έπιανε! Απο το διάδοχο μην περιμένουμε και πολλά...

Απο R&B είμεθα και βραβευμένοι στο παγκόσμιο του Llangolen το 1975 (3ο) και στου 1977 (1ο) όπου πήραμε σύμφωνα και την παράδοση και τη σημαία του φεστιβάλ. Το ίδιο και στην Ιταλία Arezzo και Loreto. To κατέχουμε το είδος.

Μόνο σε ταμπλατούρα βγαίνουμε.
    Έπρεπε να βλέπατε μπροστά. Να σας τραβάγατε σε samples με όλα σας τα φωνητικά και το εύρος σας και να τα είχατε αποθηκευμένα και τώρα θα θησαυρίζατε. Γιατί ακούγεται το πόσο άριστοι ήσασταν. Γι αυτό μου βγήκε άλλωστε και η ιδέα του LIBRARY. :D

Καλησπερα. Εξαιρετικη χορωδια!!! Παρεπιπτοντως η γυναικα μου (Λαμπρινη Καρουσου) εργαζοταν στην Ε.Τ. και γνωριζω καποιον που ηταν στην χορωδια σας. Μαλλον τον γιο του γνωριζω (Παντελης Μπαργιωτακης) και κατ επεκταση , τον πατερα. Πως ονομαζεστε?

Καλησπερα. Εξαιρετικη χορωδια!!! Παρεπιπτοντως η γυναικα μου (Λαμπρινη Καρουσου) εργαζοταν στην Ε.Τ. και γνωριζω καποιον που ηταν στην χορωδια σας. Μαλλον τον γιο του γνωριζω (Παντελης Μπαργιωτακης) και κατ επεκταση , τον πατερα. Πως ονομαζεστε?
    Καλησπέρα,

Τον ξέρω τον Παντελή αλλά όχι τόσο καλά. Γνωρίζω όμως τον πατέρα του και τον θείο του. Τον Τάσο και τον Αντώνη. Μάλιστα κατα παρότρυνση του Τάσου μπήκα και στη χορωδία. Ονομάζομαι Αργύρης Βασιλείου ήμουν μέλος τόσο εγώ όσο και ο πατέρας μου ο Θανάσης Βασιλείου.

Καλησπέρα,

Τον ξέρω τον Παντελή αλλά όχι τόσο καλά. Γνωρίζω όμως τον πατέρα του και τον θείο του. Τον Τάσο και τον Αντώνη. Μάλιστα κατα παρότρυνση του Τάσου μπήκα και στη χορωδία. Ονομάζομαι Αργύρης Βασιλείου ήμουν μέλος τόσο εγώ όσο και ο πατέρας μου ο Θανάσης Βασιλείου.

Καλησπέρα,

Ωραια. Σας ρωτησα μηπως ειστε γνωριμος συναδελφος με την συζυγο μου οπως και τους Μπαργιωτακη. Εργαστηκε απο το 98 εως το 13 στην μηχανογραφηση και στην κανονιστικη συμμορφωση.

Ωραια. Σας ρωτησα μηπως ειστε γνωριμος συναδελφος με την συζυγο μου οπως και τους Μπαργιωτακη. Εργαστηκε απο το 98 εως το 13 στην μηχανογραφηση και στην κανονιστικη συμμορφωση.
    Όχι δυστυχως.

• Loading...
  • Loading...
  • Loading...

Πληροφορίες κομματιού

Από
Shelter
Ημερομηνία
Plays
510
Ακροατές
16