Σχόλια Listen Στίχοι YouTube Music

• Τις προάλλες κατέβασα ένα αρχείο φωνητικών acapella, για να δω (από περιέργεια) αν θα μπορέσω να κάνω κάτι τις, ώστε να ακούγεται ευχάριστα. Τους στίχους και τα σκέτα-νέτα φωνητικά τα έβαλαν οι True Sisters.
    Ο Γιώργος Κουρμούλης ( @gkourmoul1 )μου έβαλε μια υπέροχη πινελιά ηλεκτρικής κιθάρας σε ένα σημείο. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ διότι, το ανέβασε όσο τίποτε άλλο !! (Πρώτη φορά δεν με κούρασε καθόλου ο Γιώργος με λεπτομέρειες.....χαχαχαχαχα - Τσιγκούνικα την έβαλε την πινελιά όμως...Χάθηκε ο κόσμος να βάλεις κάτι παραπάνω ; ....:))
    Αυτά....Καλή συνέχεια....

Πολύ ενδιαφέρον εγχείρημα. Δυστυχώς η φωνή είναι ξεκούρδιστη σε αρκετά σημεία (ειδικά όπου κρατάει sustain σε νότες) και δεν είμαι σίγουρος αν πρόκειται για θέμα του a capella αρχείου που κατέβασες ή των συγχορδιών που χρησιμοποίησες για την ενορχήστρωση.

Προσωπικά, πριν προχωρούσα σε ενορχήστρωση με το αυτί, θα έβαζα τη φωνή να παίξει μόνη της για να βρω σε τι κλίμακα κινείται και θα χρησιμοποιούσα αυτή την κλίμακα ως μπούσουλα για την ενορχήστρωση.

Πολύ ενδιαφέρον εγχείρημα. Δυστυχώς η φωνή είναι ξεκούρδιστη σε αρκετά σημεία (ειδικά όπου κρατάει sustain σε νότες) και δεν είμαι σίγουρος αν πρόκειται για θέμα του a capella αρχείου που κατέβασες ή των συγχορδιών που χρησιμοποίησες για την ενορχήστρωση.

Προσωπικά, πριν προχωρούσα σε ενορχήστρωση με το αυτί, θα έβαζα τη φωνή να παίξει μόνη της για να βρω σε τι κλίμακα κινείται και θα χρησιμοποιούσα αυτή την κλίμακα ως μπούσουλα για την ενορχήστρωση.
    Αυτή φταίει !!!! Εγώ τα έκανα όλα άψογα....χαχαχαχαχαχαχα !!!! Είχε καλή φάση σαν εμπειρία . Θα το επαναλάβω. Είναι μερικοί που ανεβάζουν έτσι φωνητικά τα οποία είναι και καλά μετρημένα και περιποιημένα με autotune. Η συγκεκριμένη όμως είναι φωνάρα κι ας μην είναι όλα τέλεια εδώ... Άξιζε η φάση όμως !!! Να είσαι καλά φίλε μου !

• Loading...
  • Loading...
  • Loading...

Πληροφορίες κομματιού

Από
fanisatt
Ημερομηνία
Plays
162
Ακροατές
9
Σχόλια