Σχόλια Listen SoundCloud

• Κομμάτι με τη χρήση σύχρονων, state of the art οργάνων και effect, VST 😯 Musica Technologie Perfecta, Montage Muerto!! :love:
    Με αυτό σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά και σπέσιαλ αφιερωμένο στον @Σαμη Παραγκα που πάει στον Τακη για αποτέλεσμα δε χάνει το χρόνο του στα home studio όπως εμείς.🤣 Να περάσουμε όλοι καλά και προσοχή στους δρόμους και στα μεθύσια και τα φαγοπότια μιας και είμεθα και μιας ηλικίας πια οι παλαιοί τουλάχιστο. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!🎄🎅🎄

Πωπω γκαζια, α ρε να ημουν παλι στα 90ies να πεσουμε στα μποκολα να βλεπουμε κυκλους ΛΑΙΜΑΙ

σπέσιαλ αφιερωμένο στον @Σαμη Παραγκα που πάει στον Τακη για αποτέλεσμα δε χάνει το χρόνο του στα home studio όπως εμείς.🤣

ΟΜΦΑΚΕΣ ΕΙΣΙΝ :ROFLMAO:

Πολυ γελασα και στο τελειωμα, ΑΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΜΑΙ, δωσε πονο

Νοτμαικαποφτι..
    Αλά βρε ατιμε...είσαι κοκομπλοκοτεκνάς

Ελεκτρονικά τρανζιστοιρικά και σντουπ σντουπ κι έτσι σούπερ!!!

Αρε βιεστιζζζζ

Ρε που σε βρήκαμε;;;;;
    Όποιος με αμφισβητεί τον καλώ σε μουσική μονομαχία.
    Στο τέλος θα μείνει μόνο ένας, εγώ!

1739713613738.jpeg

H παραγωγή είναι καλή και διαυγής. Όμως όπως σχεδόν σε όλα τα κομμάτια σου χρησιμοποιείς ήχους απο νεα συνθ μεν, αλλά με 90'ς χροιά.
    Το θέμα δεν είναι αν είναι 90'ς, όμως νομίζω πως είναι ενορχηστρώσεις τέκνο, (μιας μοδάτης χοευτικής μουσικής που μας άφησε χρόνους και αντικαταστάθηκε) που αναρωτιέμαι αν κάποιος σήμερα που δεν την έζησε ή μεγάλωσε πλέον θα άκουγε ορχηστρική μουσική τέτοιου είδους.
    Σκληρές επιλογές ήχων στα θέματα που κάποιες φορές δεν συνάδουν με την απλή memorable μελωδία. Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά στα τσαρτς δεν άκουσα κάτι τέτοιο σήμερα. Δεν ξέρω αν θα έπαιζε στο ράδιο. Τζερονιμο Γκρούβι δεν υπάρχει.
    Ισως και πάλι δεν απευθύνεσαι σ' εμένα που μπορείς να πεις πως αντιπροσωπεύω το κατεστημένο, οπότε keep up the good work.

@Yameth Θα ακούσεις στο μέλλον γιατί είμαι μπροστά από την εποχή μου. 😀 Δεν κάνεις λάθος. Η εμπειρία σου, οι γνώσεις σου, το γούστο σου και η καλαισθησία σου δίνουν μοιραία ορθότητα στην καλοπροαίρετη. Είναι επίσης ένα θέμα ότι δεν έχω άπλετο χρόνο και όλα αυτά είναι αποτέλεσμα δουλειάς νύχτας και χτίσιμο πάνω σε τυχαίες αρχικές επιλογές ήχων με σποραδική εργασία δυο τριών ημερών κλπ κλπ. Χαίρομαι που βλέπεις τουλάχιστο ω μεγάλε μέντορα και αγαπημένε διαδικτυακέ μας πατερούλη την ανα τα χρόνια βελτίωσή μου στο αγαπημένο μου χόμι, βελτίωση που και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, στην οποία η συμβολή σου με τις συμβουλές σου μέσω του noiz ήταν για εμένα πάντα σημαντική. Σε ευχαριστώ!!Σε αγαπώ, σε θαυμάζω σε λατρεύω όπως όλοι μας!

Κοκκινίζω!
    Ειχα γράψει κι άλλα, αλλά τα συμπτυξα γιατί έχει πλέον περιορισμό αριθμού εισαγωγής χαρακτήρων στα σχόλια. 😄

• Loading...
  • Loading...

Πληροφορίες κομματιού

Από
cos_dr
Ημερομηνία
Plays
782
Ακροατές
30
Σχόλια
15