YouTube Music

Σχόλια Listen YouTube Music

• Tο θρυλικό :D κομμάτι που έγραψα το 2017 εμπνευσμένος από μια καταιγίδα, σε ένα ανανεωμένο, remastered mix. Με νέα layers του μπάσου με τη βοήθεια του Yamaha Montage και εκλεπτυσμένο mastering με τη βοήθεια modules του T-Racks Mastering Suite και τεχνητής νοημοσύνης deep learning, DLSS,FSR,RDNA PL4 και TURBO:ROFLMAO: Απολαύστε και καλές καταιγίδες!

Ατμοσφαιρικό και γενικά πολύ όμορφα στημένο κομμάτι, ακούγεται υπέροχα.

Μου άρεσε ιδιαίτερα το πάντρεμα με τους ανατολίτικους δρόμους στο φωνητικό sample που χρησιμοποίησες

"Memorandum of Misunderstanding";;; Καθηγητά μου, ανοίγετε νέους δρόμους στις συμβατικές πρακτικές παγκοσμίως!

🤣🤣🤣

Κώστα το άκουγα κάθε φορά που το το ανέβαζες στο youtube !!! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !!!!!!!!!!!!!!

Ατμοσφαιρικό και γενικά πολύ όμορφα στημένο κομμάτι, ακούγεται υπέροχα.

Μου άρεσε ιδιαίτερα το πάντρεμα με τους ανατολίτικους δρόμους στο φωνητικό sample που χρησιμοποίησες

"Memorandum of Misunderstanding";;; Καθηγητά μου, ανοίγετε νέους δρόμους στις συμβατικές πρακτικές παγκοσμίως!

🤣🤣🤣
    Χαίρομαι που σου άρεσε. Σε ευχαριστώ. Βεβαίως, διότι είναι γεγονός ότι συνάπτονται μνημόνια κατανόησης τα οποία στην πορεία οδηγούν σε παρεξηγήσεις. Γιατί λοιπόν να μην υπάρξει μια πρόβλεψη για να αποτυπώνεται το πλαίσιο των παρεξηγήσεων αντίστοιχα με έναν επίσημο τρόπο ? :D :ROFLMAO::ROFLMAO:

Κώστα το άκουγα κάθε φορά που το το ανέβαζες στο youtube !!! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !!!!!!!!!!!!!!
    Το άλλαζα λίγες φορές μέχρι να καταλήξω. Ελπίζω η τελευταία έκδοση να δικαιώνει τις επιλογές μου στη μίξη και στο mastering. Ευχαριστώ!!!

Καθαρό είναι,μια χαρά ακούγεται,μπράβο Κώστα!
    Χαίρομαι που σου αρέσει ο ήχος, το πάλεψα όσο μπορούσα.

• Like
    Reactions: MGs
  • Loading...
  • Loading...

Πληροφορίες κομματιού

Από
cos_dr
Ημερομηνία
Plays
120
Ακροατές
7