• Πάρα πολύ ωραίο Απόστολε!
    Καιρό είχα να σε ακούσω.
    Μου είχαν λείψει τα κομμάτια σου!

Και η παραγωγή σούπερ.
    Νομίζω μεγάλη πρόοδος από τα προηγούμενα κομμάτια!

Ευχαριστώ πολύ Μπάμπη! Έχω κολλήσει με την δουλειά και δεν προλαβαίνω να προχωρήσω τίποτα

Αυτό φέρει βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής σου Απόστολε !!!! :)(y)(y)(y)

Το έκανα αρκετά βιαστικά αλλά ευχαριστήθηκα ξανά την όλη διαδικασία του γράψε - σβήσε

Ευχαριστώ πολύ Φάνη!

Σε ευχαριστώ πολύ για τα φρέσκια αυτιά και την πάντα θετική διάθεση που συνεισφέρεις σε κάθε μου προσπάθεια Γιώργο!
    (Το κομμάτι το είχα στείλει στον gkourmoul1 πριν το ανεβάσω και έλαβα τις παρατηρήσεις του).

Σε ευχαριστώ πολύ για τα φρέσκια αυτιά και την πάντα θετική διάθεση που συνεισφέρεις σε κάθε μου προσπάθεια Γιώργο!
    (Το κομμάτι το είχα στείλει στον gkourmoul1 πριν το ανεβάσω και έλαβα τις παρατηρήσεις του).
    Έβαλα το like αλλά θα ήθελα να βάλω και το 😲 γιατί όχι πως δεν το περίμενα, αλλά τα έχασα πραγματικά από την αρτιότητα της παραγωγής, της ενορχήστρωσης, της εκτέλεσης και της ερμηνείας σου και την ευρηματικότητα που χαρακτηρίζει τη σύνθεση. Μετά την ακρόαση στα ηχεία έσπευσα να το ακούσω με ακουστικά και εκεί απόλαυσα περισσότερο όλα αυτά τα θετικά χαρακτηριστικά της παραγωγής του κομματιού. Και αύριο θα το απολαύσω και στα studio monitors σε μεγαλύτερη ένταση. Πραγματικα συγχαρητήρια Απόστολε, υποκρίνομαι ταπεινά, να είσαι πάντα καλά, είσαι ένα πηγαίο και πολύ δημιουργικό ταλέντο!!! We are proud of you!!!😍😍

Κώστα σε ευχαριστώ πολύ!
    Μακάρι να άξιζα το 1/100 απ όσα έγραψες!
    Από το κομμάτι σίγουρα θα άλλαζα την φωνή

Κώστα σε ευχαριστώ πολύ!
    Μακάρι να άξιζα το 1/100 απ όσα έγραψες!
    Από το κομμάτι σίγουρα θα άλλαζα την φωνή
    Αυτά που έγραψα είναι 100%ακριβή και αξίζεις και περισσότερα. Η φωνή σου ταιριάζει πολύ με το κομμάτι και το στυλ. Είναι αξιέπαινη δουλειά και θα το ακούσω ξανά το βράδυ

Σε μια δεύτερη ακρόαση, μου φαίνεται πως τα φωνητικά θα ήθελαν ελάχιστα πιο μπροστά στη μίξη.
    Το κομμάτι είναι τέλειο, αρρώστια μιλάμε, μπράβο!!!! Στο σώπασε ρε φίλε π.χ. βγαίνεις πιο καλά που χαμηλώνει η μουσική. Αντίστοιχα έπρεπε να είσαι λίγο πιο μπροστά στο υπόλοιπο

το κομμάτι είναι όντως πολύ όμορφο αλλά αυτό δεν με εκπλήσσει καθότι το περίμενα κι εγώ... η παραγωγή όμως αν εξαιρέσεις την φωνή σε ελάχιστα σημεία (εν γένει όμως είναι κι αυτή πολύ βελτιωμένη σε σχέση με το παρελθόν), είναι άψογη... υποκλίνομαι...

• Loading...
  • Loading...
  • Loading...

Πληροφορίες κομματιού

Από
roberto30
Ημερομηνία
Plays
392
Ακροατές
18
Σχόλια