• Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα. Πετυχημένη η συνεργασία! Μπράβο παιδιά.
    Eυχαριστούμε πολύ!!! Θα κάνουμε κι άλλο. Χαιρόμαστε που σας άρεσε!!!

4 λεπτα και 5 δευτερα ακουω τα ιδια 3 ακορντα.. Καλα που εβαλες και το φυσηματακι να αποκοιμηθω γλυκα!! Δεν απορω με το κακοβουλο σχολιο σου λοιπον. Κολοκυθοπιτα αδερφε!

4 λεπτα και 5 δευτερα ακουω τα ιδια 3 ακορντα.. Καλα που εβαλες και το φυσηματακι να αποκοιμηθω γλυκα!! Δεν απορω με το κακοβουλο σχολιο σου λοιπον. Κολοκυθοπιτα αδερφε!

Κατ' αρχήν, δεν σχολίασα κακόβουλα. Η πρώτη λέξη που χρησιμοποίησα ήταν το ωραίο, διότι μου άρεσε. Αυτή η συνεχής ένταση που είχε το κομμάτι σου, μου θύμισε soundtrack. Τόσο απλά, χωρίς ειρωνίες.
    Επιπλέον, το κομμάτι αυτό δεν είναι δικό μου, αλλά συμμετέχω σε αυτό. Μακάρι να μπορούσα να γράψω τέτοιο κομμάτι. Τα δικά μου έχουν το πολύ 2 συγχορδίες. Το γεγονός αυτό δεν μου στερεί το δικαίωμα να σχολιάζω εάν μου αρέσει ή οχι κάτι, πάντα με κόσμιο τρόπο.

Μια μέρα αν προσπαθήσετε δεν θα γράψετε τέτοιο κομμάτι γιατί ο καλύτερος, δηλαδή εγώ, δεν γίνεται. Γεννιέται 🤣🤣🤣

Βασικά το δύσκολο στην μουσική είναι το να κάνεις ότι πιό απλό,το οποίο να κρατάει και το ενδιαφέρον αμείωτο.
    Τα πολλά ακροβατικά και ιδιαιτέρως χωρίς την κατάλληλη ανάπτυξη και μαεστρία που αποτελούν και την δικλείδα ασφαλείας του επίδοξου ακροβάτη,καταλήγουν στο πάτωμα μαζί με αυτόν,η τον κατατάσουν στην κατηγορία αγαπητού χαρακτήρα ελληνικής ταινίας εποχής,οπού τυλιγμένος με ένα κασκόλ,η καθήμενος μπροστά απο μιά κονσόλα κοιτόντας μιά οθόνη στούνΔιο όλο νόημα π.χ,νομίζοντας οτί αυτό θα του αποφέρει και κάποιο κύρος απο μόνο του.
    Αγαπητοί χαρακτήρες,δέν είναι για παρεξήγηση,η μειωμένη αντιληπτική ικανότητα συνήθως λαμβάνει χώρο εκτός της μουσικής και τα σχόλια και στον ενδυματικό κώδικα,ενώ η στιγμές γέλιου που μπορεί να χαρίσουν είναι ανεπανάληπτες.

Βασικά το δύσκολο στην μουσική είναι το να κάνεις ότι πιό απλό,το οποίο να κρατάει και το ενδιαφέρον αμείωτο
    Για εμένα που είμαι ο καλύτερος, αυτό είναι το πιο εύκολο.👏👏👏

• Heavy metal!
    Reactions: MGs
    Κατ' αρχήν, δεν σχολίασα κακόβουλα. Η πρώτη λέξη που χρησιμοποίησα ήταν το ωραίο, διότι μου άρεσε. Αυτή η συνεχής ένταση που είχε το κομμάτι σου, μου θύμισε soundtrack. Τόσο απλά, χωρίς ειρωνίες.
    Επιπλέον, το κομμάτι αυτό δεν είναι δικό μου, αλλά συμμετέχω σε αυτό. Μακάρι να μπορούσα να γράψω τέτοιο κομμάτι. Τα δικά μου έχουν το πολύ 2 συγχορδίες. Το γεγονός αυτό δεν μου στερεί το δικαίωμα να σχολιάζω εάν μου αρέσει ή οχι κάτι, πάντα με κόσμιο τρόπο.
    οκ. Μαλλον δεν καταλαβα σωστα λογω του οτι δεν αντιλαμβανομαι την κριτικη σου μουσικα- τεχνικα. Ο λογος ο γραπτος ειναι παρεξηγησιμος . Κατανοησα οτι το κομματι λειτουργει στον ακροατη αρα κι εσενα προκαλωντας πανικο(αρνητικο), λογω μεγεθους κλπ κλπ. Ζητω συγνωμη, για την παρεξηγηση του γραπτου λογου. Θα σβησω αυριο αυτο το ποστ λοιπον

Να σβηστούν και τα δικά μου παρακαλώ,μου αρκεί που τα βρήκε με τον Γιώργο,όλα καλά.

Με συγκινείτε παιδιά πραγματικά!!! Μπράβο. Είμαστε καλή παρέα και με περισσή αγάπη για τη μουσική και την τεχνολογία. Μόνο τα δικά μου να μη σβήσετε που λένε ότι είμαι ο καλύτερος; :ROFLMAO: :ROFLMAO: :love::love:

• Haha
    Reactions: MGs
  • Loading...
  • Loading...

Πληροφορίες κομματιού

Από
gkourmoul1
Ημερομηνία
Plays
657
Ακροατές
19