Σχόλια Listen

• Ωραία θέματα μέσα,απλα προσωπική γνώμη,το αδίκησες στην εξέλιξη με αχρείαστα πράγματα,όπως τα τύμπανα π.χ

Ωραίο αλλά τεράστιο. Σα soundtrack σε ταινία βουβού κινηματογράφου, όπου όλοι τρέχουν πάνω κάτω πανικόβλητοι.

Ωραίο αλλά τεράστιο. Σα soundtrack σε ταινία βουβού κινηματογράφου, όπου όλοι τρέχουν πάνω κάτω πανικόβλητοι.Α

Ωραίο αλλά τεράστιο. Σα soundtrack σε ταινία βουβού κινηματογράφου, όπου όλοι τρέχουν πάνω κάτω πανικόβλητοι.
    Αυτος ηταν ο στοχος μου και χαιρομαι που πετυχα να σε πανικοβαλω γραφοντας σαουντακσ? για βουβους!!!!!!! Καλες επιτυχιες και καλα τρεξιματα πανω κατω!!!!

Θα σου πω κάτι, εντελώς φιλικά.
    Ανέβασες ένα κομματι στην κατηγορία αυτή, για να το ακούσουν μέλη του φόρουμ, τα οποία έχουν δυνατότητα σχολιασμού. Για ποιον λόγο απαντάς ειρωνικά στα δυο μοναδικά σχόλια τα οποία έχεις μέχρι τώρα? Θεωρείς ότι ντε και καλά πρέπει να αρέσει το έργο σου όλους και δεν δέχεσαι κριτική?

Φιλοσοφικά ερωτήματα είναι τα παραπάνω. Δεν χρειάζεται να απαντήσεις.

Οπως ΔΕΝ έχεις καταλάβει,παραθέτεις μουσική σε ένα φόρουμ με διαδραστικότητα,όπου ο κάθε ένας μπορεί να σχολιάσει,με σκοπό την εξαγωγή αποτελεσμάτων,ώς πρός το παραγόμενο αποτέλεσμα,την οπτική που έχει για αυτό και πραγματικά στο λέω και αποτυχημένη να είναι,αποτελεί μία κοινωνική συναναστροφή μεταξύ ανθρώπων που έχουν κοινό σημείο αφετηρίας,την αγάπη τους για την μουσική.

Αν είσαι φτασμένος και δέν ενδέχεσαι σχολιασμού,υπάρχουν οι δισκογραφικές,το bandcamp και άλλα μέσα οπου μπορείς να την εκθέσεις,αποφεύγοντας αυτό,αν και δέν νομίζω να φτάσει και αρκετά μακριά,εκτός ενός 10 λεπτου φίλμ,που έγινε πιθανότατα από φίλους σου και τα 60 άτομα που την ακούσαμε εδώ μέσα.

Σου πήρα πίσω και το like,για πάρτη σου θα γίνω 12 χρονών,γιατί ανηκεις σε μιά κατηγορία που απεχθάνομαι,τώρα πάω στο κοντινό super market για να κάνω μερικά από αυτά,οπου ανήκουν στην ίδια κατηγορία με εσένα.

Last edited:
    Εγώ θα κρίνω το κομμάτι ως εξαιρετικό, εξαιρετική σύνθεση και progression και εξαιρετικός προγραμματισμός. Ελπίζω να μοιραστείς και άλλη δουλειά σου μαζί μας και go easy στο reception της κριτικής από τα άλλα εξαιρετικά μέλη.

• Loading...

Πληροφορίες κομματιού

Από
Vangelis Mer
Ημερομηνία
Plays
114
Ακροατές
8
Σχόλια
7
Βαθμολογία αντίδρασης