Σχόλια Listen SoundCloud YouTube Music

• ΄Φανη, σε βρίσκω σε πολύ καλό μουσικό mood και αυτό ακούγεται και εις το πόνημα.
    Ωραίο, πολύ ωραίες αλλαγές, πολύ ωραία μελωδική γραμμή! :love:
    Καλές μουσικές!!!

΄Φανη, σε βρίσκω σε πολύ καλό μουσικό mood και αυτό ακούγεται και εις το πόνημα.
    Ωραίο, πολύ ωραίες αλλαγές, πολύ ωραία μελωδική γραμμή! :love:
    Καλές μουσικές!!!
    Σ' ευχαριστώ πολύ Κώστα !!

Δεν είναι του γούστου μου, μα επαέ πέφτω δύο στα δύο. Εσύ πραγματικά γράφεις τραγουδάκια με αρχή μέση και τέλος. Έχεις πλήρεις ενορχηστρώσεις οι άνθρωπες σε λείπουν να τις υλοποιήσουν. Τουλάχιστον βρες έναν/μία να σε βάλει στίχο και φωνή, μετά θα σκάσουν και οι υπόλοιποι μουζίκοι μόνοι τους να σε παρακαλάνε να παίξουν.

@Σαμη Παραγκα
    Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια , οπωσδήποτε υπερβάλλεις από ευγένεια αλλά , το γνωρίζω καλά ότι είμαι ο τελευταίος ερασιτέχνης , έχω και κάποια ηλικία πλέον που δεν επιτρέπει να θεωρώ εαυτόν κάτι που δεν είναι.... Κάνω ότι μπορώ με έναν εξοπλισμό 15ετίας κι όποτε μπορώ κι όπως βγει κάθε φορά, χωρίς να νοιάζομαι για απήχηση - εντυπώσεις , οικονομικές απολαβές αλλά και τυχόν (πασης φύσεως) συνέπειες. Συμβόλαια δεν έχω ... τίποτε δεν έχω .... Έχει όμως εδώ μέσα παιχταράδες που έχουν απ' όλα , μελετημένους και σπουδασμένους μουσικούς που τι και γιατί να ζηλέψουν δηλαδή ;;;!!! Να είσαι καλά φίλε μου, ευχαριστώ πολύ και πάλι !!

Ευγενικός, ΔΕΝ είμαι. Παιχταράδες υπάρχουν, αλλά η πλειονότης ημιμαθείς στόκοι. Οι πραγματικά σπουδαίοι, είναι να τους κυνηγάς με το κυάλι, αν έχουν μείνει κιόλας. Συνθέται 2-3 . Γράψε μουσική και βρες τυπάκια να τη φέρουν. Ξέχνα τα συμβόλαια, για το κέφι σου το κάμνεις και απλά οι συμμετέχοντες ''παιχατράδες''''εισπράττουν'' τη δόξα που ματαίως επιζητούν

• Loading...
  • Loading...
  • Loading...

Πληροφορίες κομματιού

Από
fanisatt
Ημερομηνία
Plays
132
Ακροατές
13
Σχόλια