• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Σχόλια Listen

• Εχμ ναι, πολύ καλά ρυθμικά, πάει πολύ καλά, οι παικτικές επιλογές στα παράφωνα είναι εύστοχες, του δίνουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα, άρτια εκτελεσμένο, το κομμάτι είναι punk rock trademark του δημιουργού. Περιμένω και το τελικό αποτέλεσμα για να κάνω αυστηρότερη κριτική. Η φωνή εξαιρετική, εξαιρετική ερμηνεύτρια και αξιέπαινη. (y)

Κοίτα Κώστας , look to see που λαίμαι και στη παρτίδα . Εγώ μουζικούλα παίζω, είμαι μουζίκος .
    Ημπορεί να διαφωνώ με όλους σας επαέ μέσα , όλμος ημπορώ να κάμνω και χωρίς εσας, όπως και έκαμνα και θα κάμνω, όσο ζω το ψοφίμι .
    Το αν ξυρίζεσαι και με τι , ή φτιάνεις σαλάτα , αν καπνίζεις, πίνεις και δεν συμμαζεύεται , ποσώς με απασχολεί .
    Όσο αναπνέω θα παίζω, το πουλί μου? ΝΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΜΟΥ.
    'Εχω άλλες 5-6 εκτελέσεις και δεν ξεύρω ποια να διαλέξω, ίσως καμιά , αν βάλω κιόλας το Βασίλη να παίξει κρουστά και τύμπανα , άστα να παν .
    Ξεύρεις διατί είσαι κουρέλας? Διατί όλοι είστε κουρέλες, κοιτάτε να φαίνεστε, χωρίς να είστε

ΥΓ όχι εσύ ειδικά, που ΕΙΧΕΣ μούσκουλα τραγανά μα η πλειονότης των ατόμονε επαέ μέσα που παριστάνουν τη κριτική επιτροπή . Που ενώ δεν κάμνουν τπτ στη ζωή τους , μας τι λένε κι από πάνω νε . Που ''φιλικά'' θα γράψουν μια ''κριτική'' για συγγενείς και φίλους , μη χέσω

Ξεύρεις διατί είσαι κουρέλας? Διατί όλοι είστε κουρέλες, κοιτάτε να φαίνεστε, χωρίς να είστε
    Εγώ είμαι και φαίνεται, δεν είμαι κουρέλας, ακους ? :mad:

Εγώ περιμένω και το μπάσο και πιο ολοκληρωμένη την παραγωγή.
    Θα περιμένω να τη βάλεις και θα κριτικάρω όσο θέλω. :ROFLMAO:

Δεν ξεύρω αν θα ζω δια να το ολοκληρώσω εις τη μούρη σου το πόνημα. Εξάλλου έχω κάμποσα ανολοκλήρωτα άσθματα.
    Σε κανά μήνα που θα είμαι ξανά - ευκαριστούμε Ελλάντα, ευκαριστούμε Αθήνα- ίσως βρω το Βασίλη να παίξει κανά ντέφι+μαράκες+τούμπανα.
    Εξαιτίας του θανάτου του μπασίστα μου+κουμπάρου, θα τηρήσω τριετές πένθος στο μπάσο. Ο μοναδικός που θα ημπορούσε να με βγάλει απ το πένθος στα μπάσα, έχει αποθάνει John Entwistle.
    Μέχρι τούδε, απλά θα τσιτώσουμε τη μπότα

• Loading...

Πληροφορίες κομματιού

Από
Σαμη Παραγκα
Ημερομηνία
Plays
210
Ακροατές
19
Σχόλια
6