Thanks mate.gvour είπε:Για ηχο χωρις καμμια επεξεργασια ακουγεται μια χαρα ειδικα οπου εχει λιγοτερο drive.
Kαι ειδικα για την 1η χρηση που ανεφερες οτι μπορει κανεις να το χρειαστει ακομα καλυτερο.
Μικρο και ευχρηστο.
Πολυ καλο το παιξιμο επισης.
Μονολεκτικά, ναι.plj667 είπε:Σαν φτηνη εναλλακτικη για τις M9/M13 (δεν τις συγκρινω απευθειας - τονιζω σαν φτηνη εναλλακτικη) αξιζει?
Η φήμη της Zoom στο συγκεκριμένο τομέα πρόκειται να αλλάξει άρδην μετά απ'αυτή την κυκλοφορία. Να είσαι σίγουρος.Ρωταω γιατι γενικως το να παρεις εξοπλισμο για να παιξεις λιγο με περιεργους ηχους ειναι ακριβο σπορ, αλλα οπως και να χει η zoom δεν εχει και την καλυτερη φημη σε αντιθεση με τη Line6.
Στέφανε, συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση.stephanos είπε:Tελικά δεν δουλεύει το G3 με το ableton? Γιατί αυτό χρησιμοποιώ αποκλειστικά.
Έπρεπε να ανεβάσεις σε άλλο θέμα και να πεις ότι είναι με το Axe-Fx.Marillion είπε:Αν προλαβω το βραδακι θα ανεβασω κ τα δικα μου κλιπακια για να παρετε κ μια αλλη γευση.![]()
Μη μεταλλαγμένους σπόρους.marathon είπε:Aρωστάκια...χώστηδες....πείτε και τι άλλα έχετε παραγγείλει εν μέσω κρίσης ;D ;D
Εγώ πάντως παραλαμβάνω εντός των ημερών κάτι που είχα παραγγείλει πολύυυυ παλιά... και το οποίο θα τα βρει μια χαρά με το G3. 8)marathon είπε:Aρωστάκια...χώστηδες....πείτε και τι άλλα έχετε παραγγείλει εν μέσω κρίσης ;D ;D
Γεμιστήρα;The Genius Loci είπε:Εγώ πάντως παραλαμβάνω εντός των ημερών κάτι που είχα παραγγείλει πολύυυυ παλιά... και το οποίο θα τα βρει μια χαρά με το G3. 8)
αλλά επειδή είστε φίλοι μου...θα με αφήσετε να τα χαϊδέψω?marathon είπε:Aρωστάκια...
Αφού επαναλαμβάνεις, κάντο με την σωστή ορθογραφία.marathon είπε:Επαναλαμβάνω....αλλά επειδή είστε φίλοι μου...θα με αφήσετε να τα χαϊδέψω?
.....η οποία είναι ο έλεγχος των παραδοτέων.Δουλειά σου.....
Βρε ούτε η γυναίκα σου τα πιστεύει αυτά, μην επαναλαμβάνεσαι.Marillion είπε:Ρε αφηστε μας ησυχους με τον Loci να κανουμε την δουλεια μας!!
Η ερευνα που κανουμε για το modeling κ τα μηχανηματα που δοκιμαζουμε γινονται για σας. Για να τα βρειτε ετοιμα κ να μην ξοδευτητε αγοραζοντας αχρηστα πραγματα!!!