Ζητείται πληκτράς!

jumerang

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Παιδιά, χίλια σόρι που ανοίγω εδώ θέμα εν είδει αγγελίας, αλλά το κάνω γιατί ελπίζω σε καλύτερη τύχη!! Το είχα βάλει και στις αγγελίες αλλά η ανταπόκριση ήταν από ελάχιστη έως μηδενική! Λοιπόν:

Ψάχνω πληκτρά για τη μπάντα μου, μια και ο δικός μας μας ανακοίνωσε ότι θέλει να ...την κάνει! Οι μουσικές που παίζουμε είναι μαύρες σχεδόν όλων των ειδών: Soul, funk, acid jazz, λατινοειδή παιξίματα και αρκετή δόση easy listening! (Τους πιο σκληρούς μη σας τρομάζει το easy listening! Έχει πολύ μάγκικο παίξιμο, πολύ ψωμί πληκτρικό (τι λέξη!) και ουδεμία σχέση με Hulio Inglesias, Joe Dassin κλπ όπως νομίζουν πολλοί!!!!!! :lol: ). Ρεπερτόριο live κυρίως διασκευές και λιγότερο δικά μας, δισκογραφία κυρίως δικά μας και λιγότερο διασκευές. Η μπάντα υπάρχει 7 χρόνια. Ό,τι άλλη ερώτηση, είτε "εκδήλωση ενδιαφέροντος" (!), εδώ είμαστε!! :)

Εδω οι καλοί πληκτράδες, ελα, παρε πάρεεεε

μην τον κοιτάς μαντάμ, φρέσκος είναι,

φρέσκιε πληκτράδε, σαλέπ, σαμαλ, πατάτε, σταφύλια, καρότα,,,,

Μου θύμησες τον Elavd που είχε κάτι χρόνια την υπογραφή "ψάχνω πληκτρά από Γιάννενα"! :lol:

Καλή τύχη στην αναζήτηση σου! :wink:

αν & κανονικα το ποσταρισμα αγγελιων αντιβαινει στους κανονισμους,το αφηνω γιατι...νοιωθω τον πονο σου! :lol:

τι κακο & αυτο ντραμμερ & κιθαριστες υπάρχουν με το κανταρι,μπασιστες & πληκτραδες ουτε για δειγμα! :lol:

Αν ακούσω κάτι θα σου πώ. Παντως εδω στο noiz κατι θα βρείς, περιμενε να γυρίσει ο πολύς κόσμος

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το ξέρω μωρέ, κι εγώ το σκεφτόμουνα καιρό να βάλω - να μη βάλω αλλά έχοντας ήδη βάλει κανονική αγγελία και μη βλέποντας προκοπή, είπα άντε, ας κάνω την παρατυπιούλα! :oops:

Αν ακούσω κάτι θα σου πώ. Παντως εδω στο noiz κατι θα βρείς' date=' περιμενε να γυρίσει ο πολύς κόσμος[/quote']Σε mercώ πολύ! :lol:

Παντως για να παρηγορηθεις εγω εδω βρηκα πληκτρα μετα απο αναζητηση 2 ετων!! (και ειναι και αστερι!!)

Οι καλοί πληκτράδες και οι καλοί μπασίστες παίζουν ήδη σε καλά σχήματα.

Πρέπει να έχεις κάτι διαφορετικό να τους προσφέρεις, πχ αξιόλογη δικιά σου δουλειά, (ή περισσότερα φράγκα) για τους προσελκύσεις.

edit: Εξαιρείται ο Alchemist!!! :lol:

Ε, καλά, αυτό εννοείται! Χωρίς βέβαια να είναι και κανόνας. Π.χ. ο πληκτράς που έχουμε αυτή τη στιγμή (του οποίου αντικαταστάτη ψάχνω) είναι ΑΣΤΕΡΙ μ'όλη τη σημασία της λέξης, παρ'όλα αυτά όταν μπήκε στη μπάντα έφυγε από κάποιους άλλους πολύ πιο γνωστούς και μπορώ και να πω και καλύτερους παικτικά και που νομίζω ότι έβγαζε και πιο πολλά φράγκα. Παίζουν γενικά πολλές παράμετροι και πολλά και διαφορετικά κίνητρα για να παίξει κάποιος κάπου.

Παντως για να παρηγορηθεις εγω εδω βρηκα πληκτρα μετα απο αναζητηση 2 ετων!! (και ειναι και αστερι!!)
Είναι ο άτιμος' date=' είναι όντως! :wink: :D

[u']@Wasted_sunsets[/u]

Λάθος φίλε wasted! Πάρε για παράδειγμα εμένα. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε κάποια μπάντα (και μάλλον αυτό θα συνεχιστεί γιατί δεν έχω χρόνο) αλλά σε διαβεβαιώ ότι έτσι και μ' ακούσεις θα σου πέσουν τ' αυτιά!

Όχι από εντυπωσιασμό πάντως... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Υ.Γ. Καλή επιτυχία στην αναζήτηση jumerang, θα ειδοποιήσω αν προκύψει κάτι... :wink:

Σ'ευχαριστώ κι εσένα φίλε μου sonicspot! Πάντως από ευχές ...δεν έχω παράπονο!! Μακάρι να πιάσουν και τόπο!! :wink:

Μου θύμησες τον Elavd που είχε κάτι χρόνια την υπογραφή "ψάχνω πληκτρά από Γιάννενα"! :lol:
Ααααχ τι μου θύμισες...Πονεμένη ιστορία...:(:(

Και η οποία συνεχίζεται με άλλο τρόπο πλέον :(:(

Καλή τύχη κι από μένα jumerang ;)

Thanks παιδιά, αλλά με τρομάζετε! Μήπως εννοείτε "μεγάλε, άστο, παράτα το!"??? :lol:

Trending...

Νέα θέματα

Back