ZANTA CLAUS (Video clip)

music man

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Γεια σας, φτιάξαμε αυτό το Χριστουγεννιάτικο τραγούδι, ελπίζω να σας αρέσει!!! Καλές γιορτές και να'στε καλά!!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Επειδή είναι Χριστούγεννα (και μόνο) δεν θα σας στενοχωρήσω. Κατά τ' άλλα καλές γιορτές.

Nestoras είπε:
Επειδή είναι Χριστούγεννα (και μόνο) δεν θα σας στενοχωρήσω. Κατά τ' άλλα καλές γιορτές.
Τρολιά είναι Νέστορα μη μασάς. Τα παιδιά παίζουν πανξ ροξ και μάλιστα καλά. Κι εμένα στην αρχή γύρισε το μάτι μου αλλά θυμήθηκα το όνομα...

Άντε Καλά Χριστούγεννα!

Ίσως ότι καλύτερο έχω ακούσει-δει στο Νόιζ τα τελευταία χρόνια! :o  Μπράβο παιδιά εμπνευσμένη μουσική και στίχοι και φυσικά φανταστικό βίντεο....  Τα πλάνα από ποια περιοχή της Αθήνας είναι;

cigaret13 είπε:
  Ίσως ότι καλύτερο έχω ακούσει-δει στο Νόιζ τα τελευταία χρόνια! :o  Μπράβο παιδιά εμπνευσμένη μουσική και στίχοι και φυσικά φανταστικό βίντεο....  Τα πλάνα από ποια περιοχή της Αθήνας είναι;
Ευχαριστούμε φίλε, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΑΡΑ είναι  ;D ;D

Ο τρολός του τρολού...

Εύγε!

Θα ταν καλό να υπήρχαν υπότιτλοι για τους στίχους.

music man είπε:
Γεια σας, φτιάξαμε αυτό το Χριστουγεννιάτικο τραγούδι, ελπίζω να σας αρέσει!!! Καλές γιορτές και να'στε καλά!!!

Τέλειο. Το έχω κατεβάσει και το ακούω όπου πάω. Θα γίνει χιτ σίγουρα.  ;D

Τα μπιστόλια, είναι αληθινά? :o

WrTsXxx είπε:
Εύγε!

Θα ταν καλό να υπήρχαν υπότιτλοι για τους στίχους.
Θα μπούνε φίλε μου στα αγγλικά γιατί και τα ισπανικά έχουν πολύ καλό νόημα :-P

Λοιπόν με την ομάδα από το τραγούδι του post, φτιάξαμε ένα funny επεισόδιο που σκέφτηκα οτι θα σας άρεζε. Πρωταγωνιστεί ο Ζαντα Claus φαρσάροντας κόσμο στ'αλήθεια, ενώ στο τέλος κλείνει με τα κάλαντα σε black metal με τη μαμά του Ζάντα να τον δέρνει :-D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back