Zakk Wylde - Voodoo Child (με "διαφορετικη" κιθαρα)

Ενώ μ'αρέσει ο Zakk,αυτό το style,μισή ακουστική-μισή ηλεκτρική δε μ'αρέσει ιδιαίτερα.Τον λάτρεψα στις Ozzy συνθέσεις του,αλλά τώρα τελευταία δεν είναι του γούστου μου.Μακάρι ο νέος δίσκος των BLS να με διαψεύσει.

Rock on! 8) ;D

Εμενα δεν ηταν και ειναι του γουστου μου ποτε και πουθενα αλλα μου εκανε εντυπωση ο ηχος με ακουστικη! Ποσο hot πρεπει να ειναι ο μαγνητης που φοραει;;;  :o

Πάααααλι ουα?  ;D

Μου θυμιζει εναν φίλο μου στα γιάννενα που μέχρι να αγοράσει ηλεκτρική κάρφωνε την ακουστική του σε έναν line 6 spider (scorpion ??? πως τα λένε?) με πολύ παραμόρφωση. :P

2 πραγματα γουσταρω σε αυτον τον τυπο

1)και μπουζουκι να του δωσεις παλι θα ακουστει "wylde"

2)παιζει τοοοσο ασκοπα πραγματα τα οποια ειναι τοοοσο ωραια και οταν τα παιζει αυτος δεν κουραζει ποτε

Guitar God

Εχει κανεις αποψη για την epiphone masterbilt που παιζει ο μαστορας, μου φαινονται τρελο value for money, αν σκεφτειτε δε οτι ειναι ολη μασιφ και τιμη σουπερ, εχει κανεις καμια να μας πει την γνωμη του.

Ειπε να δοκιμασει και κατι διαφορετικο για πρωτοτυπια...αλλα οτι και να πιασει το βγαζει χρυσαφι..μπειτε στο EMG TV να δειτε τι κανει.... ;) ;)

AndreasZ είπε:
Ειπε να δοκιμασει και κατι διαφορετικο για πρωτοτυπια...αλλα οτι και να πιασει το βγαζει χρυσαφι..μπειτε στο EMG TV να δειτε τι κανει.... ;) ;)
Εννοείς το τζαμάρισμα πάνω σε τρακ του Andy James? Ε νταξ σιγά.Έχει παίξει και πολύ καλύτερα.

Mike G είπε:
Εννοείς το τζαμάρισμα πάνω σε τρακ του Andy James? Ε νταξ σιγά.Έχει παίξει και πολύ καλύτερα.
Σιγουρα εχει παιξει...

Έγραψε "tilt" η φουκαριάρα η ακουστική..

Α, και κατά τα άλλα λέμε τον Yngwie χοντρό?? :)

marioG542 είπε:
[flash=200,200]

Άλλη μια τρανή απόδειξη για την επίδραση των ξύλων παρουσία μαγνήτη. Αν δε υπήρχε εικόνα πολλοί θα ισχυρίζονταν ότι ακούνε το κομπρεσάρισμα του μαονιού και τη γλυκιά παραμόρφωση του κελεμπεκιού και... Και... Και..  ;D

Παιχταράς ο Ζάχος αλλά πλέον το κουράζει και δε έχει εξέλιξη.

Trending...

Νέα θέματα

Back