Youtube Hacked?

Χριστόδουλος Καλλιανίδης

LK

Moderator
Staff member
Πόντοι
1,788
Συμβαίνει τώρα.

Χάκεψαν του youtube, ή μου φαίνεται;

Αν ναι....

Sorry, something went wrong.

A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

edit:

Επανήλθε....αλλά για ένα 10λεπτο + ήταν down! ;D

Το μήνυμα των hackers (μάλλον) είναι όλα τα λεφτά!!!

"Sorry, something went wrong.

A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation."

Διορθώθηκε πάντως.  8)

Εξακολουθώ να το θεωρώ πολύ χοντρό, ακόμα και το 10' που ήταν down!!!

snap_4_noiz_1.jpg

Τα δικά μου βίντεο πάντως είναι ΑΚΟΜΗ μη-προσβάσημα! :( Γαμώτο...

Nikolas είπε:
Τα δικά μου βίντεο πάντως είναι ΑΚΟΜΗ μη-προσβάσημα! :( Γαμώτο...
Και εμένα.....πρέπει να τους έκαναν καλή δουλειά....

Από περιέργεια, αν ξέρει κάποιος από αυτά τα ψιψιψίνια  :P ;D , ας μας πεί τι είδους “encryption" μπορεί να έχουν οι servers του  youtube, και πόσο «εύκολο» είναι να το παρακάμψεις.

LK είπε:
Και εμένα.....πρέπει να τους έκαναν καλή δουλειά....
Τώρα πάντως που μπήκα LK στη σελίδα σου στο youtube μπόρεσα και άκουσα τα τραγούδια σου.  :)

geodimitri είπε:
Τώρα πάντως που μπήκα LK στη σελίδα σου στο youtube μπόρεσα και άκουσα τα τραγούδια σου.  :)
Ναι, τα τσέκαρα και εγώ....thanks για το ενδιαφέρον  ;)

Θα σας απογοητεύσω: δεν ήταν hacking ή τπτ τέτοιο.

Το συγκεκριμένο μήνυμα, είτε το πιστεύετε είτε όχι, είναι ένα από τα διάφορα "easter eggs" (ή τρολιές ή πλάκες ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το) των προγραμματιστών του youtube.

Για κάποιο λόγο είχε πέσει το δίκτυο (ίσως το κλασικό maintenance?) οπότε δεν είναι παράλογο το συγκεκριμένο μήνυμα...

Παλιότερα είχε τύχει κι ένα άλλο που έλεγε αν θυμαμαι καλά "αυτή τη στιγμή κάνω τσιγαριλίκι, καλέστε αργότερα" (ελεύθερη μετάφραση, αλλά δεν κάνω πλάκα ;D)...

Εχουν κάτι τέτοια για να είσαι αραχτός κ light κ να σκάσεις ένα χαμογελάκι αντί να βρίσεις θεούς κ δαίμονες σε περιπτώσεις που υπάρχει πρόβλημα, και οι προγραμματιστές του youtube το γνωρίζουν (αυτοί δεν είναι υπαίτιοι άλλωστε? ;) )

SteveB είπε:
Θα σας απογοητεύσω: δεν ήταν hacking ή τπτ τέτοιο.

Το συγκεκριμένο μήνυμα, είτε το πιστεύετε είτε όχι, είναι ένα από τα διάφορα "easter eggs" (ή τρολιές ή πλάκες ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το) των προγραμματιστών του youtube.

Για κάποιο λόγο είχε πέσει το δίκτυο (ίσως το κλασικό maintenance?) οπότε δεν είναι παράλογο το συγκεκριμένο μήνυμα...

Παλιότερα είχε τύχει κι ένα άλλο που έλεγε αν θυμαμαι καλά "αυτή τη στιγμή κάνω τσιγαριλίκι, καλέστε αργότερα" (ελεύθερη μετάφραση, αλλά δεν κάνω πλάκα ;D)...

Εχουν κάτι τέτοια για να είσαι αραχτός κ light κ να σκάσεις ένα χαμογελάκι αντί να βρίσεις θεούς κ δαίμονες σε περιπτώσεις που υπάρχει πρόβλημα, και οι προγραμματιστές του youtube το γνωρίζουν (αυτοί δεν είναι υπαίτιοι άλλωστε? ;) )
Αχα...ενδιαφέρον! Θενκς για το info!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back