youtube guitar solo contests

just_me

Νέο μέλος
Πόντοι
16
καλησπερα σε ολους! μηπως ξερει κανενας πως μπορω να ειμαι ενημερος για διαγωνισμους για solo κθαρας στο youtube? υπαρχει κανενα site που να κανει αναφορα σε τετοιους διαγωνισμους? ρωτω επειδη πηρα επιτελους μικροφωνο και θελω να δοκιμασω την τυχη μου  ;D

ευχαριστω

Ενδιαφέρον θέμα.

Ψαχνόμουν κι εγώ γενικά για διαγωνισμούς σόλο κιθάρας και δεν βρήκα τίποτα.

Οπότε περιμένουμε κάποιον γνώστη.  :)

ναι ρε παιδια ειμαι σιγουρος οτι το θεμα αυτο θα βοηθησει πολλους! στο youtube υπαρχουν δεκαδες διαγωνισμοι αλλα ολοι εχουν ληξει. μαλιστα καποια μελη του νοιζ εχουνε λαβει μερος και γι αυτο ποσταρα. εσεις ρε παιδια πως τα μαθατε? τυχαια?

Εγώ το μάθαινα όταν πόσταραν κάποιοι συμφορουμίτες τις προσπάθειές τους.

με ένα χαζο-ψάξιμο στο google βρήκα αυτό:

http://guitar-contest.com

φαντάζομαι αν ψαχτείτε κι άλλο, κάτι θα βρεθεί

edit: καλά, βιάστηκα ...όλο giveaways εχει αυτό το site...

Να 'σαι καλά nickel!

Το πρωί που έβλεπα το συγκεκριμένο site δεν είδα τους πρώτους διαγωνισμούς. Μπορεί να ανέβηκαν αργότερα ή απλά να μην έψαξα σωστά!  ;D

το εχω δει κι εγω αλλα ειναι απλοι διαγωνισμοι για κιθαρες και πεταλια οπου για να συμμετεχεις συμπληρωνεις μια φορμα. ουσαιαστικα ειναι κληρωση εγω γυρευω για τους διαγωνισμους στο youtube οπου σου δινουν το backing track και το καλυτερο σολο κερδιζει!

just_me είπε:
το εχω δει κι εγω αλλα ειναι απλοι διαγωνισμοι για κιθαρες και πεταλια οπου για να συμμετεχεις συμπληρωνεις μια φορμα. ουσαιαστικα ειναι κληρωση εγω γυρευω για τους διαγωνισμους στο youtube οπου σου δινουν το backing track και το καλυτερο σολο κερδιζει!
Με πρόλαβες!  ;) ;D

challenge accepted!!

δικο μου το πεταλι!

να σαι καλα ρε φιλε! αντε γιατι θα σκουριασει σε λιγο το sm57!

παντως αν προσεξες καποιοι εχουν ηδη δηλωσει συμμετοχη και μαλιστα εχουν ανεβασει και βιντεο.

τι λες? τους εχουμε? geodimitri? ;)

(παιδια αν προκυψει οτιδηποτε για αλλον διαγωνιοσμο πειτε εδω)

Τα φόντα για τον διαγωνισμό δεν ξέρω αν τα έχω...

Πάντως ένα κλιπάκι λέω να το ανεβάσω εδώ.  ;)

Δεν ξέρω καθόλου να φτιάχνω βίντεο. Πρέπει να είναι μπελάς. Γράψε εικόνα, μετά ήχο, μετά συγχρόνισε ήχο εικόνα...Άστα.  ;D

ουτε εγω θα ειναι η πρωτη φορα. δε νομιζω να ειναι δυσκολο..απλα τραβαας ηχο και εικονα την ιδια ωρα  ;D

just_me είπε:
ουτε εγω θα ειναι η πρωτη φορα. δε νομιζω να ειναι δυσκολο..απλα τραβαας ηχο και εικονα την ιδια ωρα  ;D
Μ' αυτό ασχολούμαι τώρα.

Μόνο με τον ήχο βέβαια!  ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back