- Πόντοι
- 38
Μιας και εχω τοποθετησει εδω και καποιο χρονικο διαστημα στη στρατ μου το συγκεκριμενο σετ που φοραει η singature του γνωστου και αγαπητου (ή μισητου
) σε ολους μας σρεντερ σκεφτηκα πως θα ειχε ενδιαφερον ενα δειγμα του τι περιπου μπορουν να κανουν υπο διαφορετικες συνθηκες παιξιματος και συγκεκριμενα σε περισσοτερο clean και bluesy μονοπατια (εξ'αλλου ηταν ακριβως και ο λογος που τους αγορασα! - και ειμαι πραγματικα χαρουμενος με τη συγκεκριμενη αγορα)
Εγραψα λοιπον το παρακατω βιντεο χρησιμοποιοντας το ιδιο backing track που χρησιμοποιησα στο βιντεο με τη les paul, ισως ετσι μπορει να υπαρχει και ενα καποιο σημειο αναφορας για καποιους (long shot αλλα θελησα να το λαβω υπ'οψιν).
YJM pickups and bluesy tones
![Stick out tongue :P :P](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)
Εγραψα λοιπον το παρακατω βιντεο χρησιμοποιοντας το ιδιο backing track που χρησιμοποιησα στο βιντεο με τη les paul, ισως ετσι μπορει να υπαρχει και ενα καποιο σημειο αναφορας για καποιους (long shot αλλα θελησα να το λαβω υπ'οψιν).
YJM pickups and bluesy tones