Γίνετε να σηκώσουμε φωτογραφίες στο φόρουμ ?

IxNiLaTiS

Μέλος
Πόντοι
38
Γίνετε να σηκώσουμε φωτογραφίες στο φόρουμ

από τον υπολογιστή μας και όχι από κάποιο url ?

Τις ανεβάζεις στο My uploads

Μετά δίνεις το link του .jpg μέσα στο post σου, επιλέγοντας Img επάνω δεξιά ως εξής:

popi.jpg

popi.jpg

Παιδιά σόρυ... Το my uploads που ακριβώς είναι? Προσπαθώ να ανεβάσω μια εικόνα σε κάποιο τόπικ, βρήκα αυτό το τόπικ σχετικό με το πως να την ανεβάσω... αλλά δεν μπορώ να βρω το my uploads. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως ακριβώς μπορώ να ανεβάσω μια εικόνα απο τον υπολογιστή και που?

lock είπε:
Παιδιά σόρυ... Το my uploads που ακριβώς είναι? Προσπαθώ να ανεβάσω μια εικόνα σε κάποιο τόπικ, βρήκα αυτό το τόπικ σχετικό με το πως να την ανεβάσω... αλλά δεν μπορώ να βρω το my uploads. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως ακριβώς μπορώ να ανεβάσω μια εικόνα απο τον υπολογιστή και που?
Ουτε κι εγω μπορω να βρω το ''My uploads'' :-\

Please...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Για να συμπεριλάβεις εικόνα ακολουθείς τις παραπάνω οδηγίες.

Παρ' ότι άλλαξε το λογισμικό του φοόρουμ, είναι ο ίδιος τρόπος.

Το 2ο εικονίδιο στη 2η σειρά πάνω από το χώρο που γράφεις το κείμενο σου δίνει :

[img ]http://---[/ img] ώστε να προσθέσεις το λινκ της εικόνας αν είναι σε κάποιο άλλο σάιτ.

Για να ανεβάσεις εικόνα συνημμένη που είναι και ο σωστός τρόπος, κάτω από το χώρο που γράφεις το κείμενο υπάρχουν οι πρόσθετες επιλογές.

Επισύναψη αρχείου: και όπως στα Windows, ανεβάζεις εικόνες, mp3, κλπ.

*

ωραιος σκυλος yameth. Smiley
Ευχαριστώ. Θα το μεταφέρω στην Πόπη.  ;)

Κάτω απο το παράθυρο που γράφω υπάρχουν οι πρόσθετες επιλογές αλλά δεν υπάρχει καθόλου αυτό που λες φίλε yameth. Υπάρχουν κουτάκια για: Ειδοποίηση για απαντήσεις σε αυτό το θέμα, Επιστροφή στο θέμα μετά την αποστολή, Μη χρήση smilies.

Ενδεχομένως το λάθος να είναι δικό μου αλλά πραγματικά δεν υπάρχει αυτό που λες.

Για να ανεβάσεις εικόνα συνημμένη που είναι και ο σωστός τρόπος, κάτω από το χώρο που γράφεις το κείμενο υπάρχουν οι πρόσθετες επιλογές.

lock είπε:
Κάτω απο το παράθυρο που γράφω υπάρχουν οι πρόσθετες επιλογές αλλά δεν υπάρχει καθόλου αυτό που λες φίλε yameth. Υπάρχουν κουτάκια για: Ειδοποίηση για απαντήσεις σε αυτό το θέμα, Επιστροφή στο θέμα μετά την αποστολή, Μη χρήση smilies.

Ενδεχομένως το λάθος να είναι δικό μου αλλά πραγματικά δεν υπάρχει αυτό που λες.

+1 1/2

Aυτα βλεπω κι εγω... ::)

Επαναφέρω το τόπικ στην αρχική σελίδα... Αν έχει κάποιος την καλοσύνη...

Παίδες έχετε δίκιο.

Μια μέρα υπομονή και όλα θα διορθωθούν.

Πρόκειται για... παρεξήγηση :) Νόμιζα ότι λειτουργούσε κανονικά η δυνατότητα αυτή.

Όλα ΟΚ.

Μπορείτε πλέον να ανεβάζετε ότι εικόνα, mp3, k.a. θέλετε.

Ανοίξτε τις "Πρόσθετες επιλογές..." και είστε ready to go.

Sorry για την ταλαιπωρία.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back