Γυναίκες και ροκ'ν'ρολλ

Ενδιαφέρον θέμα ...... ;D

Με τις τραγουδιάρες δεν τα πάγαινα καλά ποτέ, αν εξαιρέσουμε τις παλιές ,τις μάμπρες ντε, που τρώγανε ξΣύλο μαχογκάνι, ξέρεις τώρα πόνος- νότος και στο βάθος βόθρος, εκμετάλλευση κλπ  ;D

Μετά υπήρχαν, πάλι οι μάμπρες, οι επόμενες που σηκώσανε κεφάλι-σόρι Αντονέλα  ;D- οι οποίες έπαιζαν ντίσκονε κλπάς αηδείας ;D- φωνάρες οι πτάνες κι αυτές .

Τέλος απ τις ασπρουλιάρες, ήσαντε μία αυτούνη, που πήρε διαχρονικά στο κρεβάτι της όλες τις περιόδους της παγκόσμιας ροκ σκηνής ;D....... κακίες

Κρύα και ψυχρή, αλλά αποτελεσματική

samy paraga είπε:
Μετά υπήρχαν, πάλι οι μάμπρες, οι επόμενες που σηκώσανε κεφάλι-σόρι Αντονέλα  ;D- οι οποίες έπαιζαν ντίσκονε κλπάς αηδείας ;D- φωνάρες οι πτάνες κι αυτές .
8)

https://www.youtube.com/watch?v=C2q2bis6eLE

edit: και μια διασκευή παραπλήσιου αζματος από έναν νοϊζά

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ετσι όλα τα μωρα στην πιστα.κρυφοσκυλαδες όλοι το θελετε το μπουτι σας.χαχαχαχα.

Όχι και rock & roll η Sade ρε Γιώργο. Ή Siouxsie, μάλιστα...!                                                                                                                                   https://www.youtube.com/watch?v=kHkr4pb8Hcc

Nα το χοντρυνουμε λιγο?Αν και εκτος θεματος,ομως επειδη ολα απο τα delta blues και μετα το rock`n`roll ξεκινησαν...... ;D

cigaret13 είπε:
Όχι και rock & roll η Sade ρε Γιώργο. Ή Siouxsie, μάλιστα...!                                                                                                                                   https://www.youtube.com/watch?v=kHkr4pb8Hcc
Ρε γειτονα αμα είναι να φαμε όλα ροκ'ν'ρολλ ειναι.Παρε κανα τηλ θελω νασε πω για μια φαση.

Είμαι ερωτευμένος με ολόκληρο το θρεντ... Προτιμήσεις μου - βλ. θα τις παντρευόμουν, θα ήθελα να κάνω τα παιδιά τους κ.λπ. - η PJ Harvey και η Siouxie (στα νιάτα της).

Το Our Darkness το θυμάμαι για χρόνια σε μπαρ και κλαμπ να κοπανάει αλύπητα τα λίγα ξεμέθυστα εγκεφαλικά μου κύτταρα. Διαμάντι.

Για να σας ξενερώσω, κάτι πιο λάιτ:

Πολύ άκυρο βρε συ Γιώργη. "Γυναίκες και R&R". Τι σημαίνει αυτό; Θα βάλεις κι ένα "Άντρες και R&R". Βάλε κι ένα "Others και R&R" να είσαι politically correct.  ;D

Βάζει και ο Droneblack εκείνο το ακόμα πιο άκυρο video (το είδες καν βρε Droneblack; )....

Πάντως δε νομίζω ότι αξίζει κάποιο thread να αναφέρεται στην επιρροή των γυναικών στη rock (γιατί αν πάμε soul ή country ή blues ή jazz έχουμε άλλα ονόματα και από εκεί) χωρίς να αναφέρει την Joni Mitchell και την Kate Bush.

Θα μπορούσε να πει κανείς επίσης (αλλά από μακριά να ακολουθούν) και την Madonna και την Bjork αλλά αρχίζει κανείς να ανοίγει πολύ τον όρο rock.

Οι υπόλοιπες εμπίπτουν σε μία ή περισσότερες από διάφορες κατηγορίες όπως "καταπληκτική φωνή", "γαμάτος δίσκος", "performer από τις λίγες", "είχε καλούς στίχους", "πολύ μου άρεσε/αρέσει", "απίστευτη μούρη", "τυπάκλα ολκής", "κορμάρα έτσι; " κλπ κλπ. και δεν το λέω καθόλου υποτιμητικά.

Χάρη, κάποτε "έκοβα φλέβες" για την κυρία Nicks.....τι φωνάρα, τι παρουσία, τι αιθέρια ύπαρξη.......

Αφιερωμένο στον audiokostas ;D                                                                                                                    

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back