Γιατι θελω να ταξιδεψω στο νοτιο ημισφαιριο.

Πόντοι
98
Χρησιμοποιωντας την κατηγορια περι .. υδατων ως ενα μινι blog θελω να αναφερω εναν λογο που μαλλον δεν εχετε ξανακουσει για το γιατι να θελει κανεις να ταξιδεψει στο νοτιο ημισφαιριο, ετσι γενικα. Λοιπον εχει να κανει με την κινηση του ηλιου στον ουρανο. Στην Ελλαδα βλεπουμε τον ηλιο να διαγραφει ενα ")" στην διαρκεια της ημερας, ενω οι νοτιοι βλεπουν το αντιστροφο, "(". Θα ειναι μια πρωτογνωρη εμπερια οταν ταξιδεψω εκει και δω μια διαφορετικη μερα, κυριολεκτικα. Κατι σαν το υψιστο φενγκ σουι.

Εγώ δεν ενδιαφέρομαι να ταξιδέψω στο Νότιο Ημισφαίριο, διότι βρίσκω και εδώ καλά μαλακόμετρα.

Εγώ έχω ακούσει ότι το νερό στην τουαλέτα κάνει στρόβιλο από την αριστερή πλευρά. Μιλάμε για πρωτάκουστες καταστάσεις...

:o

;D

trolley είπε:
Εγώ δεν ενδιαφέρομαι να ταξιδέψω στο Νότιο Ημισφαίριο, διότι βρίσκω και εδώ καλά μαλακόμετρα.
Βραζιλιανες χυμωδεις, ακομπλεξαριστες και προθυμες βρισκεις?  ;D

Εγώ έχω ακούσει ότι το νερό στην τουαλέτα κάνει στρόβιλο από την αριστερή πλευρά. Μιλάμε για πρωτάκουστες καταστάσεις...

:o

;D
Κατι εχει παρει το αυτι μου, λεγεται κορκολης εφεκτ, καριολης εφεκτ. Καπως ετσι.

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Χρησιμοποιωντας την κατηγορια περι .. υδατων ως ενα μινι blog θελω να αναφερω εναν λογο που μαλλον δεν εχετε ξανακουσει για το γιατι να θελει κανεις να ταξιδεψει στο νοτιο ημισφαιριο, ετσι γενικα. Λοιπον εχει να κανει με την κινηση του ηλιου στον ουρανο. Στην Ελλαδα βλεπουμε τον ηλιο να διαγραφει ενα ")" στην διαρκεια της ημερας, ενω οι νοτιοι βλεπουν το αντιστροφο, "(". Θα ειναι μια πρωτογνωρη εμπερια οταν ταξιδεψω εκει και δω μια διαφορετικη μερα, κυριολεκτικα. Κατι σαν το υψιστο φενγκ σουι.
Άλλα και γενικώς θα βλέπεις διαφορετική εικόνα του ουρανού το βράδυ αφού θα βλέπεις άλλους αστερισμούς. Π.χ. το σταυρό του νότου:

https://www.astrovox.gr/forum/album_pic.php?pic_id=15903&sid=65f28bea2f192288ef0f750a6aea386a

anaks είπε:
Άλλα και γενικώς θα βλέπεις διαφορετική εικόνα του ουρανού το βράδυ αφού θα βλέπεις άλλους αστερισμούς. Π.χ. το σταυρό του νότου.
Ενταξει αυτο ειναι για πιο μυημενους. Ενω η πορεια του ηλιου πιο προφανης.

Φιλε akrateia που πατησες Μπα, στον νοτο ο ηλιος δυει αριστερα ετσι οπως βλεπεις την πορεια του. Αν αυτο δεν ειναι κατι διαφορετικο, δεν ξερω τι ειναι.

trolley είπε:
βρίσκω και εδώ καλά μαλακόμετρα.
WTF!  :o

malakometro+2.jpg

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
στον νοτο ο ηλιος δυει αριστερα ετσι οπως βλεπεις την πορεια του.
Μέχρι να κάνεις μεταβολή όλα αυτά.

Μετά πέφτεις σε πολιτικό αδιέξοδο, καθώς το αριστερά γίνεται δεξιά.

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Δεν έχω γνωρίσει Βραζιλιάνα η οποία δεν ήταν κακομούτσουνη και στραβοχυμένη (εντάξει αν ψάξω στο ίντερνετ θα βρω και καλές αλλά μιλάμε για τη ρεαλιστική κατάσταση).

Ξεκολλάτε.

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Φιλε akrateia που πατησες Μπα, στον νοτο ο ηλιος δυει αριστερα ετσι οπως βλεπεις την πορεια του. Αν αυτο δεν ειναι κατι διαφορετικο, δεν ξερω τι ειναι.
Το ότι δε σου τραβάνε το αυτί με τις μαλακίες που γράφεις δεν σημαίνει ότι ξαφνικά είναι ευπρόσδεκτες.

Δεν έχω γνωρίσει Βραζιλιάνα η οποία δεν ήταν κακομούτσουνη και στραβοχυμένη (εντάξει αν ψάξω στο ίντερνετ θα βρω και καλές αλλά μιλάμε για τη ρεαλιστική κατάσταση).Ξεκολλάτε.
Εντάξει, ανακαλώ, ήρθε και η γνωμοδότηση του κρεατέμπορα. Ρατσιστικός σεξισμός α λα κρεμ.

akrateia είπε:
Το ότι δε σου τραβάνε το αυτί με τις μαλακίες που γράφεις δεν σημαίνει ότι ξαφνικά είναι ευπρόσδεκτες.
Καταρχην καλως ηρθες στο φορουμ.  ;D

Κατα δευτερον, ενα time lapse βιντεο με τον ηλιο μιας ημερας του νοτιου ημισφαιριου θα ηταν ιδιο με το αναποδο βιντεο απ'το βορειο ημισφαιριο. Το καταλαβες τωρα?

γιατι βρισκεις ΕΣΥ?  ;D ;D ;D

ενταξει γενικα στο νοτιο ημισφαιριο η κατασταση ειναι ελαφρως....μαδουροτραγικη  ;D αλλα υπαρχουν και λαμπρες  εξαιρεσεις (Σιγκαπουρη,Χονγκ Κονγκ,Αυστραλια,Ταϊβαν  & Ν.Ζηλανδια)....ασε που αν πας καμμια ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ και γυρισεις πισω στην Ελλαδα θα σου φανει ΕΛΒΕΤΙΑ  και δεν θα στεναχωριεσαι πια  ;D

Εγώ πάλι ψάχνω να βρω που θα πεθάνω.

Και εξηγούμαι.

Έχω πάρει όλους τους χάρτες με τις διαφορές ώρας ανά τον κόσμο.

Ψάχνω να βρω την μεγαλύτερη διαφορά ώρας (με αρνητικό πρόσημο) vs ην ώρα που χρειάζεται για να φτάσω εκεί, έτσι ώστε όταν μου πει ο γιατρός "έχεις ακόμα 8 ώρες ζωής", να την κάνω αμέσως, μπας και κερδίσω καμιά ώρα ακόμα.

Αν πάω Ιταλία (-1 ώρα) έχω 9 ώρες μείον το ταξίδι.

Αν πάω Αγγλία (-2 ώρες) έχω 10 ώρες μείον το ταξίδι.

Αν πάω Τόνγκα (-15 ώρες) έχω 23 ώρες μείον το ταξίδι, που όμως είναι γύρω στις 35 ώρες.

Θα πεθάνω στα αεροπλάνα. :'(

Superfunk είπε:
γιατι βρισκεις ΕΣΥ?  ;D ;D ;D
Ενας φιλος του πατερα μου εζησε εκει ενα διαστημα νεος και μας ειπε για την κουλτουρα (πας στο κλαμπ και γ***ς).  ;D ;D ;D

Έχει δίκηο ο Ραίη, εγώ τα είχα με μία Βραζιλιάνα πορδομούρα που είχα σπαστεί τόσο να τη βλέπω κάθε πρωί που είχα πάρει ένα πόστερ που έδειχνε τον Άλιεν για να ισιώνω μέχρι που της λέω "Γκουζούλ ή όπως διάλο σε λένε, άμε ξεκουμπίσου και γύρνα στη μάνα σου, πριν συχαθώ το κατεψυγμένο κρέας".

gisele-bundchen.jpg

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Ενας φιλος του πατερα μου εζησε εκει ενα διαστημα νεος και μας ειπε για την κουλτουρα (πας στο κλαμπ και γ***ς).  ;D ;D ;D
Ταριφας ο φιλος?

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Νομίζεις ότι μαμάς.

Επειδή ο ήλιος γυρνάει ανάποδα, όλα αντιστρέφονται.

Σε πηδάνε δέκα, και νομίζεις ότι εσύ μάμησες. ;D ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back