..να μην σου πω και η γιαγια του...χμμμμ
ναι...
οταν εγω πιπιλαγα το δαχτυλο μου μάλλον δεν ειχε γεννηθει ουτε η μαμα του....
ρε Dim..10 δις ανθρωποι..μαλλον ειναι κουφοι κ εσυ εχεις το "σωστο " αυτι ρε φιλεκάπου για κάποιον άλλον (έχασα το λογαριασμό) έγραψα για κάτι ψυχιατρικές διαταραχές, έλξεις, σύνδρομο της Στοκχόλμης....
κάτι τέτοιο θα ναι. Δεν μπορεί.
Τσ τσ τσ... Βρε Βαγγέλη θα σε μαλώσω! Παίζει τζαζ ή έστω κάτι παραπλήσιο ο Mars (σαν σοκολάτα ακούγετε...) για να αρέσει στο υπόλοιπο 10 δις ανθρώπων της γης που ακούνε αυτό το είδος μουσικής που αρέσει και στον Δημήτρη;?ρε Dim..10 δις ανθρωποι..μαλλον ειναι κουφοι κ εσυ εχεις το "σωστο " αυτι ρε φιλε
δεν υπαρχει αλλη εξηγηση My friend!! :classic_biggrin: :classic_biggrin: :classic_biggrin:
Τσ τσ τσ... Βρε Βαγγέλη θα σε μαλώσω! Παίζει τζαζ ή έστω κάτι παραπλήσιο ο Mars (σαν σοκολάτα ακούγετε...) για να αρέσει στο υπόλοιπο 10 δις ανθρώπων της γης που ακούνε αυτό το είδος μουσικής που αρέσει και στον Δημήτρη;?
οχι δεν παιζει..τους δογματισμους δεν μπορω..Τσ τσ τσ... Βρε Βαγγέλη θα σε μαλώσω! Παίζει τζαζ ή έστω κάτι παραπλήσιο ο Mars (σαν σοκολάτα ακούγετε...) για να αρέσει στο υπόλοιπο 10 δις ανθρώπων της γης που ακούνε αυτό το είδος μουσικής που αρέσει και στον Δημήτρη;?
Ποιός είναι αυτός ο Nick Cave?? Παίζει σε κάποιο γκρουπ, είναι καινούριος και δεν τον ξέρω?Και εμενα δεν μου αρεσει ο Nick Cave..αλλα δεν εβγαλα κουφο {η ψυχασθενη} οποιον του αρεσει.
Ποιός είναι αυτός ο Nick Cave?? Παίζει σε κάποιο γκρουπ, είναι καινούριος και δεν τον ξέρω?
ποια κορέα εδώ θα γίνει της κορέας!!!! ετοιμάζω σουβλάκια από τώρα για καλοκαίρι λαίμαιιιιιι??he Moranbong Band, also known as Moran Hill Orchestra, is an all-female music group in North Korea whose members were selected by the country's supreme leader Kim Jong-un. "
δυσκολα...να μην σου πω και η γιαγια του...