Για τους λάτρεις του 80's ήχου... Iron Maiden Somewhere in time 1986 sound...

costantinex

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Ένας απ τους ήχους που λάτρεψα από 15 χρονών, χωρίς να ξέρω τότε ούτε τι σημαίνει chorus, ούτε modulation. Επρόκειτο λοιπόν για τον 80's ήχο, ο οποίος υπάρχει και στο δίσκο των Iron Maiden - Somewhere in time το 1986 του οποίου κάνω demonstration στο παρακάτω βίντεο, αλλά είναι και ο παρόμοιος ήχος σε όλα τα (φορτωμένα με effects) 80's κομμάτια. Για να πετύχει χρειάζεται καλό chorus. Έχω δοκιμάσει πολλά αλλά σαν το rockman που χρησιμοποιώ εδώ, δεν μου το πέτυχε κανένα. Enjoy  ;)

Το 95% των τραγουδιων στα 80s ειχαν chorus effect, εκ των οποιων στο 95% το εργο επιτελουσε ενα ταπεινο boss CE2.

costantinex είπε:
. Έχω δοκιμάσει πολλά αλλά σαν το rockman που χρησιμοποιώ εδώ, δεν μου το πέτυχε κανένα.
αν μιλας για αυτο

maxresdefault.jpg

ειναι απλα το καλυτερο chorus ever οπως αλλωστε και αυτο

https://images.reverb.com/image/upload/s--xhGpUmqv--/a_exif,c_limit,e_unsharp_mask:80,f_auto,fl_progressive,g_south,h_620,q_90,w_620/v1491259072/r12fevaxeutcdikqfqgl.jpg[/img]

ειναι το καλυτερο delay ever

κριμα που δεν εβγαιναν σε μορφη πεταλακιων.....

Ωραιος ο ηχος εισαι κοντά...αλλα ειναι πολύ thin το drive σου...

Ολοι τοτε αυτο τον ηχο ειχαν πάντως δεν ηταν καμμια τρελη επιστήμη οπως προειπαν και αλλοι...

Εξ ου και το παρακατω ασμα(Ηellion εισαγωγη) χρόνια νωρίτερα  ;)

Λατρευω Maiden...

Δοκιμασε κι αυτο stereo και θα με θυμηθεις..... ;)

Ευκολα και γρηγορα....χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις εισαι to the point

Boss_Digital_Metalizer_original_UK_ad_early_1988.JPG

O αγαπημένος μου των Maiden δίσκος... και εγώ στα 14-15 μου τον λάτρεψα.  Ο ήχος του μου φάνταζε πολύ ''φουτουριστικός'' λόγω των μέχρι τότε περιορισμένων ακουσμάτων μου, σε συνδιασμό με το concept του δίσκου και το artwork. Ωραίος!  :)

Κων/νε φοβερός ήχος.

" ... Για τους λάτρεις του 80's ήχου... Iron Maiden Somewhere in time 1986 ... "

Ναι, είμαι μέσα σε αυτούς στα σίγουρα!

Ο συγκεκριμένος ήχος έχει μία απροσδιοριστία που με συναρπάζει (δεν καταλαβαίνεις που τοποθετείται ο κιθαρίστας στο ηχητικό τοπίο, μπροστά, πίσω, πλάγια, παντού (!) ... ) Και βέβαια έχει όλο το gain και την αγριάδα, παραμένοντας ταυτόχρονα καθαρός.

I Am Definitely Caught Somewhere In Time!  ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back