Χαιρετώ τα μέλη του noiz.gr . Παρακολουθώ αρκετό καιρό το φόρουμ κι ύστερα από μια απορία αποφάσισα να γίνω κι εγώ ένα μέλος κι εγώ. Σε λίγες εβδομάδες, εγώ με κάτι φίλους μου θα αναλάβουμε κάποιο party (ξέρετε από αυτά τα καλοκαιρινά, εφηβικά πάρτι) και αναλάβαμε τη μουσική. Εκεί που σκαλώσαμε είναι ότι το πάρτι θα γίνει σε ένα κήπο 300 τ.μ. Είναι ανοιχτός χώρος μεν, αλλά υπάρχουν και σπίτια γύρω δε. Δεν ξέρω λοιπόν τι ηχεία και πόσα watt χρειάζομαι για να καλύψω ένα τέτοιο χώρο. (Είμαι άσχετος σε τέτοια θέματα ). Να αναφέρω πως έχει γκαζόν κάτω; Αν και δεν ξέρω αν χρησιμεύει. Ξέρω πολλοί πως ασχολείστε με το άθλημα αυτό (σχεδόν όλοι) και θα ήθελα να με πληροφορίσετε για το πώς θα επιλέξω τα ηχεία μου και τον ενισχυτή. Από το πού θα τα ενοικιάσω και πόσο θα κοστίσει η ενοικίαση δεν με αφορά (έως ενός σημείου φυσικά). Αν γίνεται δηλαδή, να μου πείτε με ποια κριτίρια και παραμέτρους γίνεται μια τέτοια επιλογή.
Ευχαριτώ εκ των προτέρων για την πολύτιμη βοήθεια σας!
Αντώνης.
Υ.Γ.: Συγνώμη αν έκανα post σε λάθος section, αλλά δεν ήξερα πού ακριβώς να το postάρω...
Ευχαριτώ εκ των προτέρων για την πολύτιμη βοήθεια σας!
Αντώνης.
Υ.Γ.: Συγνώμη αν έκανα post σε λάθος section, αλλά δεν ήξερα πού ακριβώς να το postάρω...