Holystone είπε:Εμενα παντως μου φαινεται πιο φασαρια απο το να βγαλει μια προπληρωμενη καρτα και να κανει ολες τις αγορες μεσω e-banking απο το σπιτι.
Γιατι κακα τα ψεμματα, ολοι μας κανουμε αγορες απο ιντερνετ(και οχι ακομα μερικοι, σιγουρα θα ερθει η ωρα) πχ απο ebay ή εισιτηρια κτλ
Που να τρεχω καθε φορα στην τραπεζα και ουρες κτλ...
Και αφου ειναι προπληρωμενη και φορτιζεται, δεν υπαρχει προβλημα και να χαθει/ κλαπει
Γιατί αν πληρώσεις με προπληρωμένη ή ακόμα με paypal από τη στιγμή που έφυγαν τα λεφτά από σένα δε φύγανε;Holystone είπε:Ακριβως. Γιατι αν γινει στραβη με την αγορα, τι γινεται με το εμβασμα;;;;
Μολις πηγαν τα λεφτα, πηγανε!!!
Nαι. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι η δική σου κάρτα δε χρεώνεται αμέσως μόλις στείλεις την πληρωμή. Συνεπώς, σε κάθε περίπτωση τα χρήματα ''φεύγουν'' από εσένα. Εκεί που διαφέρει το paypal είναι ότι τα χρήματά του ο αγοραστής, στην περίπτωση όπως ανέφερες με το βαρύ βιβλίο, θα τα πάρει πίσω.Holystone είπε:Αν δεν κανω λαθος, με paypal τα λεφτα δεν τα δινει αμεσως στον πωλητη.
Ναι και ειναι πολυ απλο και ασφαλες (με το μεγαλυτερο κατ/μα μουσικων οργανων στον κοσμο εχεις να κανεις οχι με τον μπαρμπα Μητσο τον μερακλη).Dras13 είπε:Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να κάνω μια αγορά από thomann. Έχει ποτέ κάνει κανείς αγορά με την επιλογή bank transfer;
Πάντως καμμιά φορά ο μπαρμπα Μήτσος ο μερακλής είναι υπεράνω όλων. Εϊχα αγοράσει μία κιθάρα από τον Ταρανάκη και ΠΡΩΤΑ μου την έστειλε και μετά του έστειλα τα λεφτά. Και όταν τον ρώτησα ...μα πώς ρε μπάρμπα Ταρανάκη...μου έστειλε ένα mail ότι ο Θεός αγαπάει τους καλούς ανθρώπους!!!!!!Superfunk είπε:οχι με τον μπαρμπα Μητσο τον μερακλη
Ακριβώς.Superfunk είπε:Ναι και ειναι πολυ απλο και ασφαλες (με το μεγαλυτερο κατ/μα μουσικων οργανων στον κοσμο εχεις να κανεις οχι με τον μπαρμπα Μητσο τον μερακλη).
Αν εχεις online banking θα σου κοστισει ψιχουλα (0,5 ευρω-4 ευρω αναλογα με τη τραπεζα)
Αν ΔΕΝ εχεις θα σου κοστισει μια περιουσια και αλλη μια (στα site ολων των τραπεζων υπαρχει η τιμολογιακη τους πολιτικη)
Φιλε nick, πώς μπορει να γινει διαφορετικα;;;;;nick_ls είπε:Nαι. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι η δική σου κάρτα δε χρεώνεται αμέσως μόλις στείλεις την πληρωμή. Συνεπώς, σε κάθε περίπτωση τα χρήματα ''φεύγουν'' από εσένα. Εκεί που διαφέρει το paypal είναι ότι τα χρήματά του ο αγοραστής, στην περίπτωση όπως ανέφερες με το βαρύ βιβλίο, θα τα πάρει πίσω.