Ένα τραγουδάκι 3 σε 1. Ξεκίνησε σαν ινστρουμένταλ αλλά στην πορεία έγινε τραγούδι. Είχα έτοιμα 3 μέρη και σκέφτηκα να προσθέσω στίχους, που τους έγραψα "στο πόδι" και που φυσικά το τραγούδησα (λαίμαι τώρα) εγώ
.

Άσε Σάμυ, τελικά αυτά τα 80'ς μ'έχουν στοιχειώσει......Παρ'όλο που μεγάλωσα την δεκαετία του 80 (13 μέχρι 23 χρόνων), το κυρίαρχο είδος μουσικής της ποτέ δεν μου "είπε" τίποτα...samy paraga είπε:Μέχρι το 2,40 είναι λες και ακούω ελληνικό ποπ συγκρότημα του 80 στα πάντα όμως, σύνθεση-παίξιμο-παραγωγή
Καθόσον έχεις δηλώσει πως δεν έχεις επιρροές από 80, αληθινά απορώ πως τα καταφέρνεις ;D ;D ;D
Άσε που πρέπει να υπέφερες που δεν έβαλες και κανά σολίδι ;D ;D ;D
Περίεργο αυτό, νομίζω πως κάνεις λάθος για την εξαιρετική-τεχνικά άψογη-πλούσιων συχνοτήτων και φυσικά με τεράστιο εύρος, φωνής μου......... 8) Μήπως να το ξανά'κουγες.......; :Όσο για τη φωνή σε 2-3 σημεία θέλει κάποιες διορθώσεις σε αβλεψίες
gvour είπε:Ενα σολο μονο ελειψε. ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Άαα εσείς πάτε γυρεύοντας... ;D ;D ;D Δεν ξέρω τι μού'ρθε και τό'κανα τραγούδι. Το ετοίμαζα για ινστρουμένταλ με σόλα (πολλά σόλα....Σόλο βρεεεε!
Άσε Ντίνο αρχίζω να γερνάω.... :-XDinosp είπε:Cigarett13 χωρίς 5λεπτο σόλο: Αίσχος
Ξαναάσε Ντίνο η προφορά μου στα Εγγλέζικα είναι ΓΤΠ. Γιατί νομίζεις τον Νερούδα και τον Κέρουακ τους απήγγειλα μεταφρασμένους.... :Οι στίχοι: Αίσχος ;D ;D ;D (ή σχεδόν αίσχος) - να πεις στον φαζιο να σου γράψει κάτι στα Εγγλέζικα
Άι κιπ ον, άι κιπ ον..... 8)Keep on smoking
Ξαναμανά άσε Ντίνο, πληροφορίες αναφέρουν ότι είσαι παιχτούρα και κάποιας προχωρημένης ηλικίας........ :-*Οταν μεγαλώσω θα ανοίξω και εγώ μαγαζί μπας και...
:geodimitri είπε:Το σόλο ήταν χαμηλά στη μίξη...ρωτάω γιατί δεν το άκουσα...![]()
![]()
![]()