- Πόντοι
- 18
Ας το συνεχίσουμε εδώ το θέμα. CS6x vs MO6 κ.λ.π. τί εμπειρίες έχετε από το cs6x, Πείτε κανένα τιπ για το όργανο, τί απόψεις, τί παράπονα, το θεωρείτε ξεχωριστό ή όχι και γιατί και γενικά λόγος να γίνεται. Lets roll 

Tην ιδια sound engine κουβαλανε.foxxx είπε:Για το mo δεν ξερω δεν το ειχα ποτε οπως και οτι δεν το χρειαστηκα απο την στιγμη που το motif es![]()
Σωστα. Καλυτερα να παρουμε στα σοβαρα τη γνωμη ειδημονων σαν και του λογου σου οι οποιοι πιστευουν εν ετει 2014 οτι τα Top synhs που εχει βγαλει η μουσικη βιομηχανια τα τελευταια 50 χρονια ειναι αναλογικα και μονοφωνικα...τωρα η γνωμη ανθρωπων (W-K) που αγοραζουν romplers επειδη ΕΝΑ preset ειναι στα αγαπημενα ενος καλλιτεχνη (με Κ κεφαλαιο για να ειμαστε δικαιοι)
ενω ταυτοχρονα καταδικαζει ολοκληρες μεθοδους συνθεσης που Ο ΙΔΙΟΣ ο καλλιτεχνης εκανε διασημες και ταυτοχρονα ανεδειξε την αξια τους δεν θα επρεπε να επηρεαζει την γενικη γνωμη.
Το ξερω για αυτο το εγραψα χαιρω πολυ 8)Waterfall-K είπε:Tην ιδια sound engine κουβαλανε.
Eσυ το ξερεις. Ο Mamonu ομως? ;Dfoxxx είπε:Το ξερω για αυτο το εγραψα χαιρω πολυ 8)
οχι βρε κακομοιρη. σου το ξαναλεω. υπαρχουν και καλα αναλογικα και πολυφωνικα.Waterfall-K είπε:Tην ιδια sound engine κουβαλανε.
Σωστα. Καλυτερα να παρουμε στα σοβαρα τη γνωμη ειδημονων σαν και του λογου σου οι οποιοι πιστευουν εν ετει 2014 οτι τα Top synhs που εχει βγαλει η μουσικη βιομηχανια τα τελευταια 50 χρονια ειναι αναλογικα και μονοφωνικα...![]()
Εεεεελα... ???mamonu είπε:σου το ξαναλεω. υπαρχουν και καλα αναλογικα και πολυφωνικα.
Ειδες πουθενα να γραφω τη λεξη Μoog? Εγω εγραψα για "αναλογικα και μονοφωνικα". Αλλα εσυ αμεσως εκει το μυαλο σου, στην "Αγια Εταιρεια"... ;Dαμαν πια με την αντι-μοογκ ρητορικη σου
Μα ΕΝΑ preset εχει που αξιζει ρε ασχετε!αλλα να παρεις κατι για ενα πρεσετ!
και αφου εχεις τοσα samplers γιατι δεν το σαμπλαριζες "μη ασχετε"Waterfall-K είπε:Εεεεελα... ???
Ειδες πουθενα να γραφω τη λεξη Μoog? Εγω εγραψα για "αναλογικα και μονοφωνικα". Αλλα εσυ αμεσως εκει το μυαλο σου, στην "Αγια Εταιρεια"... ;D
Μα ΕΝΑ preset εχει που αξιζει ρε ασχετε!![]()
Ναι αμα εισαι μπαταχτζης σαν και σενα σιγουρα... ;DWaterfall-K είπε:Να το σαμπλαρω απο ΠΟΥ ρε πανεξυπνε? Ξερεις καποιον που να το εχει στην Ελλαδα? Γιατι εγω το ζηταγα σε αγγελια στο ΝΟΙΖ και σε αλλα sites για πανω απο μισο χρονο. Ουτε καν στο eBay δεν υπαρχει, κι οταν σπανια εμφανιζεται καποιο αγοραζεται αμεσως. Οπως διαβασες φανταζομαι, το αγορασα 76€. Μιλαμε για τεραστιο ποσο! ;D ;D Ουτε ενα σαββατο βραδυ σε ταβερνα δε βγαζεις... ;D
Ελα Mamonu συνελθε σε παρακαλω αγορι μου και μη γραφεις οτι σου ερχεται στο κεφαλι. ;D
Είχα κάποτε την κάρτα που έβαζε εφφέ harmonizer για φωνητικά αλλά δεν την χρειαζομουν και την πούλησα. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βάλω κάποια άλλη και με ενδιέφερε η αναλογική κυρίως. Αν και να σου πώ την αλήθεια θέλω να το ανταλλάξω με 2 Korg m1!!!!!!!!!Waterfall-K είπε:Axtarmas στο δικο σου CS6x εχεις καποια απ'τις καρτες πανω?
Με 2 Μ1, όχι με 2ο, θέλω να τα κάνω 3 να τριτώσει το κακό!Waterfall-K είπε:Mε 2 Korg M1 ή με 2ο Korg M1? Kαι στις 2 περιπτωσεις βλακεια θα κανεις.![]()
Τον τελευταίο καιρό, όχι ακριβώς, πάντως μετά από αυτό το βίντεο το οποίο έχει τρελό γέλιο, ψήνομαι άγρια για ένα motif xf. Κάποιες στιγμές είναι να αναρωτιέσαι τί χρειάζονται οι βιβλιοθήκες ήχων των γιγαμπάητ όταν υπάρχει αυτός ο ήχος...Waterfall-K είπε:Ρε πας καλουα? ;D